Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

2025 Yılında En İyi Navigasyon?

Merhabalar, Bu konu muhakkak açılmıştır fakat benim sormak istediğim farklı; İş çıkışı arkadaşlarla Hadımköy' den Beylikdüzü' ne halı sahaya gidecektik, arkadaşlar köy yollarından trafiksiz bir şekilde 40 dk gibi bir sürede vardılar, biz 1 Buçuk saatte gittik navigasyona uyarak :) Mesela...
  2. smithblacksmith

Otoyol, Köprü Geçiş Ücretleri Nasıl Sorgulanır?

Merhaba, Örneğin İstanbul-Çanakkale gezisi yapmak istiyorum, Google Haritalar' ı açıyorum. kırmızı şekilde O7 yazıyor kınalı gişelerinde bitiyor, KGM sitesine girince fiyat hesaplamadan 75 TL olduğunu hesaplıyorum bir sorun yok ama doğru mu emin değilim. Daha sonra Avrupa otoyolu E-84...
  3. smithblacksmith

Ordulu Kızlardan Uzak Durmamız Mı Lazım?

Merhaba, Ordu' lu bir kızla konuşuyorum, kime söylesem Orduluysa uzak dur diyorlar ayrıca ikizler burcu. Bi çok şeyi yavaş yavaş düzeltiyor, açık giyiniyordu artık giyinmiyor filan gibisinden. Beni sevdiğini hissettiriyor tartışsak bile sonra barışıyoruz hemen. Sizin yorumunuz nedir?
  4. smithblacksmith

Google Fotoğraflar Yedekleme Yapmıyor

Merhaba, Google Fotoğraflar 2 gündür arka planda açık, kapatmıyorum. Hala yedekleme tamamlanmadı, bir ayar filan mı lazım.
  5. smithblacksmith

Evdeki Ocağımız Patladı!

Arkadaşlar merhaba, Dün annem yemek yaparken elektrikli ocağımız patladı, içerisindeki kart yanmış. Arçelik marka ve sadece 6 yıl kullandık. Uzun ömürlü olabilecek marka öneriniz var mı ev eşyalarında? Arçelik aldığımızdan beri sorunluydu zaten, Annem gözleme tavasında gözleme yaparken...
  6. smithblacksmith

Yamaç Paraşütü Yapılır Mı?

Merhaba, Allahın izniyle aktiviteli tatile gideceğim, yamaç paraşütü ya da tekne turu yapma şansım var. Sizce paraşüt yapmalı mıyım? Videolarını izlerken geriliyorum ve önceden anksiyetem vardı geçti ama o kadar yüksekte 45 dk süzüle süzüle uçmak bana ne gibi bir katkı sağlar? Daha önce dalış...
  7. smithblacksmith

Genel Manada Yapılabilecek Aktiviteler Nelerdir?

Merhabalar, 26 yaşındayım ve bu zamana kadar pek gezen biri olmadım, haliyle hiç bir aktivite yapmadım. İstanbul' da yaşıyorun, ne aktivite yapabilirim? Örneğin ATV Safari, At binmek vs gibi aktiviteler ve bunun gibi hangi aktiviteleri yapabilirim? Nerelerde yapabilirim?
  8. smithblacksmith

İstanbul' a Yakın Denizli Kamp Alanları

Merhabalar, İstanbul' a yakın ve gerçekten güzel denize sahip kamp yapabileceğimiz yer öneriri misiniz? Bayram' da 10 gün tatilim var bunu değerlendirmek istiyorum. Edirne danişment kamp alanına gitmiştim ve denizinden memnun kalmamıştım, bildiğiniz güzel yerler var mıdır? ( Çevreyi kirleten...
  9. smithblacksmith

İlkokul Arkadaşlarımı Nasıl Bulurum?

Merhaba, İlkokul arkadaşlarımı çok merak ediyorum, şuan ne durumdalar acaba? İnstagramlarını, isim soyisimlerini bulabileceğim taktik verir misiniz?
  10. smithblacksmith

Çardak Yapım Maliyeti Ne Kadar Tutar?

Merhaba, Marangozluk işlerinden anlayan varsa yazabilir mi lütfen? Arsamıza çardak yapacağım. 4 tane dikey 10x10x250 cm direk koyup üstüne de tavan yapsak yeterli bizim için. Arsaya gidip mangal filan yapacağız kalmalık değil.
  11. smithblacksmith

TOKİ İadesi Nasıl Alınır?

Merhaba, Toki’ ye başvurmuştum, arsa çıktı ama ev çıkmadı. Ev için yatırdığım 500₺’ yı nasıl geri alabilirim? Halkbank sitesinde telefon numaramı girmemi istiyor ve kod gönderiyor ama ben numaramı değiştirdim. Ne yapmalıyım?
  12. smithblacksmith

Gmail Hesabıma Giremiyorum

Merhaba, Gmail hesabıma erişemiyorum, telefon numaramı ve telefonumu değiştirdim, nasıl erişebilirim?
  13. smithblacksmith

Burnuma Photoshop yapar mısınız?

Merhaba, Burnuma shop yapar mısınız? Belki ameliyat olurum. Çok özgüvensiz hissediyorum kendimi ya, herkes yakışıklısın filan diyor ama sanki kandırıyorlar gibi geliyor, sevgilim de yıllardır olmayınca kandırmaları makul gibi geliyor. Görsel ektedir.
  14. smithblacksmith

Araba Park Edilebilir Yerleri Görmek

Arkadaşlar merhaba, Bir yere gittiğimde arabamı nereye park edeceğim diye düşünüp bazen park yeri bulamam diye otobüsle gittiğim oluyor. Park yerlerine bakabileceğim bir yer var mı? Sadece İSPARK gibi yerlerden bahsetmiyorum, arabayı park edebileceğim herhangi bir yeri gösteren bir uygulama...
  15. smithblacksmith

Otobüs Minibüs Rotalarını Görme Uygulaması

Merhaba, Arkadaşlar ben yıllardır otobüse ve minibüse binmiyorum hatta küçüklüğümden beri tek başıma ya da arkadaşlarımla hiç gezmedim diyebilirim ( Tek tük gezmişimdir ) Otobüslerin, minibüslerin saat kaçta nereden kalkacağını ve hangi otobüsle ya da minibüsle nereye gidebileceğimi gösteren...
  16. smithblacksmith

Belli Bütçeyle XBox iPad Ve Direksiyon Alman Mantıklı Mı?

Merhaba; iPhone 13 ve eski model bir Asus X555YI laptobum var. Ortalama fiyatları; iPhone 13: 22.000₺ Asus X55: 4.000₺ Toplam: 26.000₺ iPhone 13 bana göre pahalı ve kamera özellikleri bana fazla geliyor. 2. El S20 FE: 7500₺ 2. El Xbox One S: 5000₺ 2. El G27-29: 5000₺ 2. El iPad Air 4: 7500₺...
  17. smithblacksmith

563 m3 Su Saatinde Fatura Kaç Lira Gelir?

Merhaba, Her ay harcadığımız gibi su harcıyoruz, 90₺ civarı gelen fatura 540₺ geldi ( 582 m3 okumuşlar ) Saatte 563 m3 gözüküyor. Ne kadarlık fatura gelir? Nasıl hesaplarım?
  18. smithblacksmith

Kült Olan Komik Videoları Paylaşır Mısınız?

Merhaba, “Mete bana karı bul Mete” “Asansörde kalan çocuk” “Bu bardak konuşan bardak, bu bardağı kaldırdığınızda bırakın L*n Beni İ*neler” Gibi komik videoları söyler misiniz? Arkadaş ortamında güleceğimiz eski yeni videoları derleyelim başlık altında.
  19. smithblacksmith

Sizce Ev Nereden Alınmalı?

Merhaba, Yıllardır akrabalarım ve bizim aile Bağcılar, Bakırköy taraflarında konuşlanmış. İstanbul güzel olduğu kadar bunaltıcı. Geçenlerde bir Fethiye tatiline gittiğimde İstanbul' dan ne kadar soğuduğumu anladım. 5 yıldır da Hadımköy' de yaşıyorum, bir yerden bir yere ulaşım arabayla çok...
Top Bottom