Arama sonuçları: *

1. Yiğit Demirci

Laptop pil sağlığımı en verimli şekilde kullanma

yeni laptop aldım ve bataryayı en verimli ,en sağlıklı şekilde nasıl kullanırım pilde ve şarjda ayrı ayrı belirtirsenşz sevinirim.
  2. Yiğit Demirci

en iyi şampuan nedir?

şuan piyasada bulunan hem ekonomik hem diğerleirne göre daha sağlıklı ve işe yarayan şampuan nedir?
  3. Yiğit Demirci

Discord ekran paylaşımında siyah ekran sorunu

Arkadaşım discordda cs ve valorant gibi oyunların ekran paylaşımı yaparken siyah ekran sorunu oluyor fakat Gta5 paylaşımı yaparken gayet güzel bir şekilde yapabiliyor. Ekran paylaşımı yaparken siyah ekran sorunu nasıl çözülür?
  4. Yiğit Demirci

Paribu Kimlik Doğrulamayla ilgili

Daha 18 değilim ama kripto para işine girmek istiyorum kendi adıma açtığım hesapta babamın kimliğini kullanırsam daha sonradan 18 oldugumda kimlik doğrulamasını değiştirmek istersem yapabiliyor muyum?
  5. Yiğit Demirci

Opera GX Bildirim açma

Arkadaşlar opera gx üzerinden instagram kullanıyorum fakat bana bir mesaj veya herhangi bir reaksiyon olduğunda bilgisayarıma bildirim gelmesini istiyorum nasıl açabilirim?
  6. Yiğit Demirci

İngilizce öğrenmek..

Merhabalar ben ingilizceyi kökünden çözmek istiyorum. Nasıl çalışmam lazım nereden çalışmam lazım öncelikli olarak nereye çalışmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Yiğit Demirci

Kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım?

Merhaba 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim artık ülkede okuyan da işsiz kalıyor okumayanda işsiz kalıyor bana gelecekte işime yarayacak şeyler lazım bu dil öğrenme olur veya onun tarzında herhangi bir şey olur yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?
  8. Yiğit Demirci

Yatırımcılık ve Girişimcilik

Merhabalar girişimcilik ve yatırımcılık ile ilgili bilgi edebileceğim işin ehlini öğrenebiliceğim bir video listesi veya site var mı?
  9. Yiğit Demirci

DX 9 ayarı nedir?açarsam fps im artar mı?

Eski bir bilgisayar kullanıyorum,lolde ortalama 40 fps alıyorum ve grafik ayarlarında dx9 etkinleştir var. Etkinleştirirsem fps im artar mı azalır mı?
  10. Yiğit Demirci

Neden laptop alınmaz?

Ben masaüstü istiyorum fakat babam laptop alıcaz diyor.Neden masaüstü almalıyım diye şuraya yazar mısınız?Babama göstereceğim.
  11. Yiğit Demirci

Adobe Flash Player Hala Çalışıyor!

İlk başta internette gördüm deneme kararı aldım ve microsoft edge de hala çalıştığını gördüm friv,happywheels,oyun skor gibi sitelere girmeyi başardım. Büyük ihtimalle bir süre sonra oradan da kalkacak şuan hala oynamak isteyenler microsoft edgeden oynayabilir!
  12. Yiğit Demirci

Bilgisayarda ve gündelik yaşamda göz sağlını düşürmeyecek gözlük

Başlıkta da yazdığı gibi böyle düşük/orta fiyatlı mavi ışık filtreli göz sağlığını koruyan gözlük önerir misiniz?
  13. Yiğit Demirci

Eşit ağırlık-Sayısal

Arkadaşlar eşit ağırlık okuyorum ama ünide sayısal bölüm istiyorum matematiğim çok iyi ama tm okuyup sayısal bölüme girip giremeyeceğimi bilmiyorum?TM okuyarak sayısal bölümr girilebilir mi?
  14. Yiğit Demirci

Lgs okul

Lgs de 403 puan 7.28 lik dilime girdim(Sakaryada yaşıyorum) istesiğim okul 6.29 dilim istiyor girebilir miyim? Not: Anadolu lisesi
  15. Yiğit Demirci

Laptopu laptop ekranına yansıtma

Laptopu nasıl başka bir laptopun ekranına yansıtırım?
  16. Yiğit Demirci

Laptopu laptopa bağlamak

Dostlar Bir laptopu diğer laptopa vga kabloyla vermek istesek nasıl yapabiliriz?2 laptopum var Ben 1.yi 2.ye bağlamak istiyorum ve 2.laptopun ekranında 1.laptopun setupunu görmek istyiorum
  17. Yiğit Demirci

Twitch Banner Boyutları

Arkadaşlar twitch de banner boyutları lazım özellikle out of stream yayın dışının boyutları rica etsem bilen yazabilir mi
  18. Yiğit Demirci

Artakalansız uygulama silici

Cep telefonumda bazı uygulamalar var silmek istiyorum siliyorum fakat arta dosyaları kalıyor ve elle silmek çok zor bunun kolay yolu var mıdır ? Veya önerebileceğiniz uygulama
  19. Yiğit Demirci

500W aylık kaç tl yapar

arkadaşlar bilgisayar alacağım 500W psu olcak tamamını kullanmayacak biliyorum ama tamamını kullandığı halde aylık ne kadar elektrik faturası artışı yapar?
  20. Yiğit Demirci

Teknobiyotik/Stok soğutucu

Arkadaşlar teknobiyotikten hazır sistem alacağım için ryzen 5 1600 var işlemci soğutucusuyla birlikte mi geliyor ? Lütfen deneyimli olanlar yazsın
Geri