Arama sonuçları: *

1. B

Ses kaydını yazıya çevirme

Arkadaşlar ücretsiz yahut makul ücretleri olan ses kaydını yazıya çevirme programı bilen var mı?
  2. B

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder ?

Merhaba bilgisayarımı satıp laptop alacağım sizce ne kadar eder ? R5 5600x- Msı b550 tomahawk - hyperx 2x8 3733 mhz rgb ram - coolermaster ml lite 240mm argb fan takıldı - msı mag 100m kasa - msı a650bn 650w 80+ bronz power - a2000 500 gb m2 ssd + 240 gb sata ssd
  3. B

Sürücü belgesi harçları ödeme

Merhaba interaktif vergi dairesinin sitesi üzerinden sürücü belgesi harcı olan 820,10 TL ve sürücü belgesi değerli kağıt bedelini olan 225 TL'yi ödedim. Bu vakıf payı olan 45 TL'yi ödemem gerekiyor mu yoksa bu ödediklerim arasında mı bilgisi olan var mı acaba ?
  4. B

THH Kararına itiraz etmek

Merhaba ben trendyol üzerinden satış yapan birisiyim. Trendyolda bir tane sattığım tablette alıcı iade oluşturdu ve üründe kırık olduğunu beyan etti. Elime ulaştığında ürünün ambalajının açıldığını tabletin ekranın üstündeki jelatinlerinin açıldığını ve içinde uygulamalar yüklü olduğunu gördüm...
  5. B

PTT Kargo evde yoksun yalanı

Merhabalar 1 hafta önce sipariş verdiğim kitabım ptt kargoya verildiği anda anlamıştım başıma gelecekleri. Neyse İstanbuldan gelecek dedim 2 güne gelir herhal de 200 km yol sonuçta. 1 hafta sonunda bugün ptt şubeye geldi ve ''SÖZ DE DAĞITIMA ÇIKTI'' özellikle diyorum söz de. Neyse kargoyu...
  6. B

Sallanan masa için öneriler

Merhaba bilgisayar masam çok fazla sallanıyor ve çok rahatsız ediyor bu altına kağıt koysam bile 2 3 saat sonra kağıt çıkıyor başka ne yapabilirim? Kzy Mobilya Oscar Çalışma Masası Çocuk Çalışma Masası KZY00022 | Trendyol masam bu.
  7. B

CSGO Hesabı

Merhabalar ben cs hesabımı satmak istiyorum da 337 saat oynanması ve 94 wini var guzide hesap acaba kaç paraya gider pek bir bilgim olmadığı için tavsiye istiyorum.
  8. B

İnce hesap indirim oranı

Merhabalar DA-FORUM koduyla incehesapta James Donkey ve gamepower da indirim var ben bu indirimden yararlandım ancak şöyle bir şey var örnek veriyorum James Donkey 712 aldım ben 80 tl indirim sağladı ama ssd almak istediğim de 10 tl en fazla 15 tl indirim sağlıyor ki bu 120 gb olmasına bağlı...
  9. B

Youtube Premium ücret iadesi nasıl yapılır?

Merhabalar benim bir tane hesabım kayboldu ve ulaşamıyorum hesabıma ve bu hesapta daha önceden youtube premium kullanıyordum. Benim haberim olmadan youtube 17 TL ücret kesmiş ve ben iptal de edemiyorum parayı da geri alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Geri