Arama sonuçları: *

1. Salu

Ankara Gar-Ankara Havalimanı Arası ulaşım nasıl yapılır ?

Havaş davalık olmuş belediyeyle başka havaş gibi ulaşım sağlıyabileceğim bir firma var mı ?
  2. Salu

YKS OBP hakkında yardım

Arkadaşlar yks için başvuru yaptım Lisans bölümüne kayıtlıyım ama işe girdiğim için bölümü okuyamıyorum (BESYO) Tekrar gireceğim sınava ve uzaktan mühendislik düşünüyorum ücretli olarak. 2020 de kayıt yaptırdım şimdi tekrar sınava girersem obp kırılır mı? Obp 87.82 diploma notum var
  3. Salu

Bağlantınız gizli değil hatası

Milli savunma bakanlığı,ösym gibi sitelere girince bağlantınız gizli değil diyip girmiyor. Nasıl çözerim ?
  4. Salu

Geçmişe dönük aramalardaki ses kaydını dinleme ?

Arkadaşlar babaannemizi kaybettik şuanda merak ediyoruz acaba eskiden yani ölmeden önceki arama kayıtlarını dinleyebilirmiyiz ?
  5. Salu

Eskisehirde Hangi İnternet kafeler iyi ?

Arkadaşlar yarın eskişehire gideceğim.Orda yasayacağım artık pc alana kadar idareli,temiz,pcleri güzel mouseları güzel yani oyuncu ekipmanları olan cs oynayabilecegim güzel kafe var mı ? tepebaşında yaşayacağım heralde
  6. Salu

Tv Koruma Camı Önerisi var mı ?

Arkadaşlar evde 2 tane çocuk var ve tvye zarar vermelerinden korkuyoruz 55 inch LG nin akıllı tvsi var koruma camı öneriniz var mı ? Bütçe 250 tl
  7. Salu

Üniversite Ödevi için istişare

arkadaşlar merhaba. Topluma hizmet adlı dersim için hoca ev atıklarından metaryel tasarlama ödevi verdi.Tasarlanan ürün ortaokul öğrencileri için olacak ve büyük bir ihtimal köy okuluna gidip orada sunacağız.Sizce nasıl bir şey tasarlamalıyım yani ortaokul öğrencisi atık malzemelerden nasıl bir...
  8. Salu

Sürekli bu hata geliyor nasıl düzeltirim

Üniversitenin sitesine bile giremiyorum. Çoğu yerde bu hata geliyor nasıl düzeltirim bu hatayı
  9. Salu

PDF kesip birleştirme hakkında

Beyler size bir sorum olacak 30 35 tane pdf im var önemli yerlerini kesip nasıl birleştirebilirim.Mesela test kısimları içindekiler ve önemli olmayan yerleri atıp nasıl birleştirebilirim 1632047418 Yok mu bilen up up up acill
  10. Salu

Hepsiburada 50 tl indirim var

Uygulama için geçerli 200 tl ve üzeri alışverişlerde 50 tl indirim
  11. Salu

KYK KREDİ VE BURS HAKKINDA SORU ALAKASIZ AMA BİLEN VARSA İYİ OLUR

Ben kyk kredi alıyorum haziranda sonuncusu yatacak ekimde devammı edecek yoksa yine ocakta toplu mu yatacak geçen dönem gibi ? biraz alakasız pc lerle ama lazım
Top Bottom