Arama sonuçları: *

1. S

Aileler çocuklarını küçükken kıyaslamasın

Başlıkta dediğim gibi aileler çocuklarını başkalarıyla kıyasladığı zaman noluyor biliyor musunuz anlatıyım. Bizim komşunun çocuğu 13-14 yaşında galiba 9 yada 10. sınıfa gidiyor pek hakim değilim siz hesaplayın yaşını. O çocuğu küçüklüğünden beri ailesi hep birileri ile kıyaslıyor ve onlar bunu...
  2. S

Bu nesil neden böyle

Dostlar 40dk önce mahallemde yangın çıktı tahta paletler yandı baya sebebi ise torpilden kaynaklıymış sesini duymuştum zaten torpilin. İşte biz mahallecek yangını söndürmeye ugraştık koca koca adamlar koşuşuyo vs. 20-30 dklik uğraş sonu şükür söndürdük yangını. Mahalledede komşu çocugu var 14-15...
  3. S

hayatımda ilk defa ekran kartı kutusu gördüm

geçen günlerde avm gibi bir yerden bir şey almam lazımdı dönüşte bir bilgisayarcı rafa msı rx serisinden bi kartın kutusunu koymuş ama ne olduğunu göremedim hem kırmızı ile yazılmıştı hemde uzaktı gördüğümde maskenin altından kendi kendime sırıtıyordum güzel bir hismiş :D
  4. S

pandemi size bir + kattı mı ?

pandemi bana su yun ne kadar değerli olabileceğini anlattı hayvanat bahçesindeki hayvanların durumunu anlattı gözlerimin sağlığını daha güzel korumam gerektiğini anlattı tv karşısına geçip yasağı çiğneyenlere sövmeyi gibi gibi size ne gibi şeyler kattı
  5. S

küçükken veya hala yanlış telaffuz ettiğiniz kelimeler

ben küçükken yollarda bulunan kasis lere kaset diyordum sizin böyle bir anınız varmı
  6. S

EBA neden bu kadar dandiksin ?

googleye geliyom f bastığımda direk foruma geliyor saliseler içinde giriyor d yazıp ebaya girmeye çalışıyorum önce üstte eba yükleniyor diyo sonra ekrana geliyor 3 saniye öyle gidiyor yani dandik ya abdullah abi yapsaydı ebayı forum gibi saliseler içinde girerdik :D
  7. S

gelin şuraya en lerinizi yazın

en sevdiğiniz olur en sevmediğiniz olur en heycanlandığınız olur herhangi bi en yazın
  8. S

cpu gpu sıcaklığını gösteren ücretsiz uygulama

ram cpu gpu kullanımı ve sıcaklığını gösteren ücretsiz program varmı
  9. S

yeni vidyo ne zaman gelir ve ne olur

abdullah abi ne zmn vidyo atar ve ne konuda olur
  10. S

akakçe veya itoypya ya güvenebilirmiyim

akakçe veya itopya ya güvenebilirmiyim yani ben çok güvenmiyorum sorun yaşayan oldumu böyle sitelerde gönül rahatlığıyla alabilirmiyim
  11. S

çekiliş ne zmn bitiyodu ya

gencler çekiliş şubatın kaçında bitiyodu veya şubattamı bitiyo
  12. S

intgramda donanım arşivi bildirim açamıyorum

ben çekiliş için bildirimlerin hepsini açıcaktım ama telefonum bozuk olduğu için bilgisayardan denedim açılmıyor önceden zaten hikayeler ve gönderiler açıktı ıgtv yide açıçam açılmıyor nerden açıcam
  13. S

gencler abdullah abi ne zaman pc toplar

gencler boyle her parçasını teker teker anlattığı sistem ne zaman toplar ya çok zevkli oluyor öyle olunca ramlar mesela o takarken çıt sesi geliyo ya bende yok çok zevkli geliyor o ses jelatini söküyor çok zevkli ne zaman gelir öyle bi sistem
  14. S

abi çekilişte şansımı nasıl yükseltirim

abi çekilişten pc gelirse çok iyi olur ve ben bunun için nasıl şansımı yükseltirim abi cevaplarsan sevinirim
  15. S

xx markaların incelemede kötü yanlarını söyleyince ne olur abi

abi sana parça gönderen firmaların parçanın kötü yanlarını söyleyince neden bidaha gönderiyorlar çünkü bi marka iyi yanlarından bahsedilmesini ister birde abi yeni yaptığın çekilişte şansımı nasıl yükseltirim cevaplarsan sevinirm abi
Geri