Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Çok Çirkinim Diyen Kıza Cevaplar

Foto istediniz ya da durduk yere fark etmez çok çirkinim diyen kızı methetmek için neler söylenebilir?
  2. Margot Robbie

En Sevdiğiniz Oyun Türü

Birden fazla türe giren oyunlarda olabilir o yüzden istediğiniz kadar cevabı işaretleyebilirsiniz. Örnek: RPG - Skyrim MOBA - LoL Strateji - Europa Universalis, Clash of Clans Hayatta Kalma - The Forest, The Long Dark Açık Dünya - GTA V, RDR 2 Simülasyon - ETS 2, Sims Düz hikayeli, macera -...
  3. Margot Robbie

KONYA'DAYIM 😱 - Tavsiye

Arkadaşlar Konya'ya geldim. Girişten beridir 25 tane camii saymisimdir neyse Konya'da ne yapılabilir, 3 gün durucam. İnanmayan olursa diye
  4. Margot Robbie

Sürekli Borç İsteyen Arkadaş

Samimiyetinizin fazlaca olduğu, hayır demekten utandığınız, sizden sürekli borç isteyip zamanında vermeyen bir insanı nasıl geri çevirirsiniz? Böyle bir durumdayım. Adam benim borcu ödemek için benden borç aldı yaa .d
  5. Margot Robbie

Nerede/Ne Zaman Doğmak İsterdin?

Evet soru başlıkta. Siz nerede ve ne zaman doğmak isterdiniz? Ben 1940 yılında ABD'de doğup gençliğimi 50'li yılların ABD'sinde geçirmek isterdim.
  6. Margot Robbie

Çeşitli Tarihlerde Forumda Konu Açın

Mesela 1789: Fransız İhtilali'nde kullanılacak yakın dövüş silah önerisi 1850: Gaz lambam için yağ önerisi 1500: Sikke daha fazla artar mı? M.Ö. 3000 Ateş nasıl yakılır? 700: Kur'an PDF indirmek için site önerisi 900: Geyik nasıl avlanır?
  7. Margot Robbie

TikTok Hakkındaki Düşünceleriniz

Arkadaş merhaba, öncelikle sadece TikTok kullananlar yorum yapabilir mi, çünkü TikTok kullanmayanlar hemen uygulamayı kötülemeye başlayacak, gereksiz insanlar çıkıyor falan diyecek. Hayır, o sizin genellikle ne beğendiğinizle ve ne izlediğinizle alakalı bir şey. TikTok kullanmadan önce bende ön...
  8. Margot Robbie

1 Eylül Olayı Nedir?

1 Eylül Olayı ne anlamadım, parayla ilgili bir şey.
  9. Margot Robbie

Yeni Hükümetten Beklediğiniz 3 şey

Seneye hükümet değişince beklediğiniz 3 şeyi söyleyebilir misiniz?
  10. Margot Robbie

💲Her şey Para mıdır?

Benim için her zaman maneviyat maddiyattan üstündür. O yüzden para benim için her şey değildir. Siz ne dersiniz?
  11. Margot Robbie

İsminizi Değiştirmek İsteseniz?

E-devlet üzerinden isim değişikliği yapma hakkı açılınca ciddi ciddi 20 bin kişi ismini "Fatih Terim" yapmak için başvurmuş. Peki siz adınızı ne yapardınız?
  12. Margot Robbie

En Sevdiğiniz Araba Markası

Sebebini de belirtirseniz güzel olur. Benim Nissan, sebebi de bu:
  13. Margot Robbie

Dünyanın En İyi . . .

Size göre dünyanın en iyi şeylerini paylaşın, herhangi bir konuda olabilir. Mesela: Dünyanın en iyi avukatı: (Saul Goodman) Dünyanın en iyi patronu: (Michael Scoot) Dünyanın en iyi aktrisi: (Margot Robbie ❤️❤️❤️)
  14. Margot Robbie

Yaz Tatili Bitiyooor 🏖️

Evet mutlu musunuz okul başlayacağı için? Bazıları tatilin bittiğinin hala farkında değil, onları bi uyandırayım. Hacı kalk tatil bitti la naptın tatilde? Evet tatiliniz nasıl geçti?
  15. Margot Robbie

Arabada Unutulan Bebek Öldü

Sizin gibi ebeveyninde, insanında Allah belanısını versin. Bakamayacaksanız çocuk yapmayın. https://news.google.com/stories/CAAqNggKIjBDQklTSGpvSmMzUnZjbmt0TXpZd1NoRUtEd2lWcnNIY0JSRkhxdFNhNmxYTHdDZ0FQAQ
  16. Margot Robbie

Saç İçin Örgü Modeli

Şu uzunluktaki saça örgü modeli önerebilir misiniz?
  17. Margot Robbie

Bir Günlüğüne Moderatör/Yönetici Oldunuz

Ne yapardınız? Ben forumu pespembe Barbie temalı yapardım.
  18. Margot Robbie

Güzel Tarihi Sözler Yazın

Tarihteki önemli kişiliklerin sözlerini yazabilirsiniz. Ciddi sözler yazın. 1571'de Osmanlı Devleti Kıbrıs'ı fethettikten sonra Haçlı donanması İnebahtı açıklarında Osmanlı donanmasını yakar. Bunun üzerine Sadrazam Sokullu Mehmet Paşa Venedik elçisine: ''Biz Kıbrıs'ı almakla sizin kolunuzu...
  19. Margot Robbie

Gereksiz Ünlü Kişiler

Sizce gereksiz ünlü olan kişiler kimler? Bence: Adam sadece göbek sallıyor
Top Bottom