Arama sonuçları: *

1. M

Beni bir şey ısırdı.

Biraz önce ayak bileğimdeki kaşıntıya uyandım. Bu ne ısırığına benziyor bilen var mı? Sabunla yıkayınca hafifledi.
  2. M

Bayramda Köprüler Ücretsiz Değil Miydi?

Geçen Cuma günü 3. köprüden geçmiştik, şimdi ihlalli geçiş cezası gelmiş.
  3. M

Uyuz mu oldum, yardım edin

İki gündür el bileğime yakın yerde böyle yara gibi bir şey var, ve kaşınıyor da. Uyuz mudur bilen var mı ya gece gece kaldım.
  4. M

Pendikten Sabiha Gökçen'e Gidiş

Pendik İDO'dan Sabiha Göçmen'e gideceğim. Baktığıma göre iskelenin biraz ilerisinden MR60 otobüsü kalkıp direkt havalimanına gidiyormuş, en kolayı bu sanırım. Bilen birileri varsa bu yolculuk tahmini kaç saat sürer? Bir de daha kısa ve az aktarmalı başka güzergah öneriniz varsa alabilirim.
  5. M

YDS'ye sınav belgesi olmadan girilir mi?

Belge çıkarmayı unuttum, girebilir miyim?
  6. M

İstanbul Avrupa yakasında ev arkadaşı arayan var mı?

M2 metrosuna yakın oda arıyorum.
  7. M

Yapıkredi ATM'de Param Sıkıştı

2 gün önce para yatırmak için gittim, koydum parayı. Parayı sayması normalden uzun sürdü, sonra birkaç tane banknotu karman çorman bir şekilde geri çıkardı. Parayı almaya kalksam yırtılacaktı ben de almadım. Sonra ekranda iletişim için numaramı falan istediler. Neyse ertesi gün "Sıkışan paranız...
  8. M

Diyanet Vakfı yurdunda kalan var mı?

İstanbul bahçelievlerdeki yurtta kalan varsa bilgilendirebilir mi?
  9. M

Numara taşıma ne zaman yapılır?

Turkcell sözleşmemin bitmesine 4 gün kaldı, Vodafone'ye taşımak istiyorum. Şimdi yapsam bir sorun çıkar mı?
  10. M

H&S clinical strength kullanan var mı?

Saçımda, sakalımda, ve kaşlarımda kaşıntılı kepek var ve saçımda dökülme var. Yorumlarına bakarak bu şampuanı aldım, kullanıp memnun kalan var mı acaba?
  11. M

Papara'ya yüklenen para ne zaman hesaba geçer?

Şimdi bankanın mobil uygulamasından papara hesabıma havale yaptım, para ne zaman hesaba geçer? 1637304301 Şimdi geçmiş.
  12. M

Yurttaki yavaş interneti için nereye şikayet edebilirim?

İstanbul'da özel bir yurtta kalıyorum. İnternet hızı aşırı yavaş, öyle ki videoları 480p'de bile takılarak oynatıyor. Ben bunları bor yere şikayet edebilir miyim?
  13. M

Marmara denizindeki garip gemi

Nedir bu gemi bilen var mı? 1633684855
  14. M

Yurt için kulak tıkacı önerisi lazım!

Öğrenci yurdunda 4 kişilik odada kalacağım. İyi ses yalıtımı olan kulak tıkacı önerisi olan var mı?
  15. M

Bu minik resimleri nereden bulabilirim?

Şöyle küçük resimleri hangi siteden edinebilirim acaba? 1631964369 Buradakiler gibi: 1631966102 Yok mu bilen?
  16. M

Ürün değişimde bir üst model talep etmek.

Arkadaşlar arızalı ürünün değişiminde firmanın elinde aynı model yoksa bir üst modelini vermek zorunda değil midir? Ben para iadesi kabul etmek istemiyorum çünkü aynı ürün şimdi daha pahalı.
  17. M

Turkcell bizi mi koparıyor?

Arkadaşlar annemin telefon hattı Turkcell ve sözleşmesi bu ayın 24'ünde yani haftaya Salı günü bitiyor gözüküyor mobil uygulamasında. Biz de bugün sabah Vodafone'a gittik hattı taşımak için. Şimdi akşam da Turkcell'den mesaj gelmiş annemin telefonuna, kontratınızın bitiş tarihi 24.11.2021 eğer...
  18. M

Jelatini açılmış ürün iade edilir mi?

Hepsiburada'dan keenetic marka modem almıştım gecen hafta. Jelatinini açtım ve bir kez çalıştırdım. Şimdi iade için gönderdim. Kabul olur mu iadem?
  19. M

Erkek için Ağda Önerisi

Arkadaşlar kıllı bir insanım. Yanağımdan gözümün altına, kulaklarımda kıl var. Bunlar için güçlü bir ağdaya ihtiyacım var. Önerisi olan var mıdır?
  20. M

Kargo için nereden kutu bulabilirim?

Laptop kargolayacağım Yurtiçi kargo ile. Laptopun kendi kutusu yok. Nereden kutu ve havalı poşet bulabilirim?
Top Bottom