Arama sonuçları: *

1. shotpoter

THY Çalısanları Memur Mu?

Kafama takılan ilginç bir mevzu. Simdi Bildigim kadarıyla THY Anonim Ortaklık o yüzden Özel Statü çalısanı olması lazım. Ama Babama sordugumda memur olarak çalısıyorsun demisti? Sizce Nasıl?
  2. shotpoter

Babamın Yasadıgı İlginç durum?

Gençler Hayırlı Günler. Konuyu konu dışına açma sebebim sorun ve aciliyeti olmaması. Merak ettiğim bir durum var. Babam 2 3 hafta önce bir abimizin arabasıyla yol gitti. Yoldayken Bir Akaryakıt istasyonundan yakıt alınca Motor arıza ışığı yanıyor ve Motordan ses geliyor. Sorasında başka bir...
  3. shotpoter

Romanyalılar neden Kendilerine ayrıca Rumen diyorlar?

Soru Baslıkta. Evet Romanyalı da doğru bir tabir ama Rumen tabiri daha yaygın. Neden acaba?
  4. shotpoter

Forumun Geleceği icin.

Arkadaslar biliyorsunuz Malesef ki Son zamanlarla foruma saçma sapan Konular Acılmakta. Bu toplu bir saldırı olabilir,Olmıyabilir. Bilmiyoruz. Bence bu zamanda kısa bir süreliğine (1-2 Ay olabilir) Üyelik onayı lazım Bu dönemi Özgürlük ortamını bozmamak icin kısa Tutmak önemli. Belki bu forumu...
  5. shotpoter

Ses Tonumu Düsürmekte Zorlanıyorum

Arkadaşlar bu bende cocukluktan beri az cok Olan bir Sorun Bazen ses tonum o kadar Yükseliyorki konurken Insanlar "Ses tonunu Düsür" ya da "Kısık konuş" diyorlar Bende Farkındayım ama zorlanıyorum bana normal gibi geliyor bazen (ki yüksek aslında) Sizce ne yapabilirim?
  6. shotpoter

2000tl Yazar Kasa Önerisi

İlk başta Konuyu Konu dışına açtım yerini bilemediğimden. İlgili Yere Taşınır Babamın emektar artık bozulunca Yeni bir Yazar kasa almaya karar verdik (Aslında gerekti :D ) Bütcemiz Maks. 2000tl Düsündüğüm Cihaz ise https://www.doraelektronik.com.tr/urun/olivetti-pbt-900-g Bu Cihazdan Mennun...
  7. shotpoter

BIOS Korunabilir mi?

Arkadaşlar belki bilirmiziniz bilmem ama CIH Diye Fiziksel olarak Hasara sebep veren bir virüs var. Bu Virüs BIOS'a Zarar veriyormuş. Peki bunun icin Antivirüs vs varmıdır? Bu Virüs cok eski olduğu icin konuyu tamamen meraktan ve Tartışma olsun diye açtım.
  8. shotpoter

Çok Kararsız Bir Insanım,Nasıl Yenebilirim?

Arkadaşlar bu konu için cok Uğrasıyorum ama Yenemiyorum Mesela: Gömlek mi Giysem T Shirt mü? vs vs Daha çok Bir yere gitme konusunda Kararsız kalıyorum. Mesela Arkadaşımla bulusuca nereye gitsek gibi? Bu durumu nasıl yenebilirim?
  9. shotpoter

Sanatsal Nokia Zil Sesi...

Kücük bir yanlış sonucu ortaya cıkan Beethoveni aratmayacak sahneler... İzliyoruz efendim.
  10. shotpoter

Bugun yaşadığım Değişik bir Olay

Arkadaşlar bugun ilginç bir olay yaşadım.Saçma sapam bir spam aldım normalde önemsemem ama bir parolam doğru bilinmişti. Tabi size sormak istedim, ne düsünürsünüz? Sansürlü.
  11. shotpoter

Güncel Olaylara Güzel bir Siir...

Güzel aşık cevrimizi(eza, cefa) Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Demedim mi, demedim mi? Gönül sana söylemedim mi? Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar(çaresizce,mecbur) Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir(nefes) gelir geçer...
  12. shotpoter

Kaynak Tavsiyeleri.

Hadi bu konuda Üniversite Sınavları icin Birbirimize kaynak önerelim. Başlıyorum.(Kisisel Görüşlerimdir.) PARAGRAF...
  13. shotpoter

Merhabalar

Merhaba Arkadaşlar Ben Shotpoter Abdullah Reyiz Forum Açtı Sabırsızlıkla bekliyorduk Zaten Geldik. Hayırlı Ola.
Geri