Arama sonuçları: *

1. B

Yaz tatilinde hangi kursa gidilmeli?

Arkadaşlar dershanem bitti yazın boşta kalmak istemiyorum hangi kursa gidebilirim Gaziantep'te yaşıyorum.
  2. B

Kuzenimin gözü bozuldu engelli raporu alabilir mi?

Arkadaşlar kuzenimin gözü bozuldu okulda tahtayı görmüyor gözlük kullanıyor engelli raporu alabilir mi gözünden dolayı?
  3. B

Akşamları annemle konuşmam saçma mı?

Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum dalga geçmeyin 20 yaşındayım ve akşamları doğduğumdan beridir saatlerce anneme bir sürü soru soruyorum ondan sonra annem gidiyor ve yatıyorum. Bunu yapmam saçma mı?
  4. B

YKS'de 24 soru kaç puan?

YKS'de Türkçede 4 doğru 15 yanlış sosyalde 3 soru 2 yanlış matamatikte 2 soru 1 doğru fende 2 soru ikisi de yanlış kaç puan gelir? Ayrıca engelli raporum var %40 ek puan verirler mi?
  5. B

200 canada dolarıyla ne alınabilir?

Arkadaşlar abim 200 canada doları gönderdi ne amaçla kulanmamı tavsiye edersiniz?
  6. B

Alba yapı Gaziantep nasıl bir yer?

Arkadaşlar işkur mesaj alba yapı firmasına eleman alınıcakmış nasıl bir firma?
  7. B

YKS'de dikkatim dağılıyor

Arkadaşlar YKS gibi tüm sınavlarda dikkatim dağılıyor eskiden bu sorun yoktu 2 yıldır var ne yapabilirim çözüm için?
  8. B

Annemin yaz tatili olmayak mı?

Arkadaşlar annem bakan yazın öğretmenlere seminer olacakmış dedi yaz tatili olmayacak mı öğretmenlere?
  9. B

seçimi gaziantepte kim kazanır ?

Arkadaşlar seçimi gaziantepte kim kazanır sizce ?
  10. B

EKPSS ile atananlar ne kadar maaş alır?

Arkadaşlar EKPSS sınavına giriyorum bu sene ortaöğretimden atanırsam ne kadar maaş alırım?
  11. B

Yurt dışı ps5 alınır mı ?

Arkadaşlar yurt dışı PS5 almak mantıklı? Oyunlarda sıkıntı olur mu yurt dışı PS5'te.
  12. B

Açıköğretim ünvde ünvye gitmek gerekiyor mu ?

Arkadaşlar açık ve uzaktan üniversitede üniversiteye hiç gitmek gerekiyor mu ?
  13. B

Kuzenim engelli raporu alabilir mi ?

Arkadaşlar benim bi kuzenimin gözü bozuldu okulda tahtayı göremiyor gözlük kullanıyor engeli raporu alabilir mi ?
  14. B

Çocuk gelişimi 2 yıllık vs 4 yıllık

Arkadaşlar 2 yıllık çocuk gelişimi ile 4 yıllık çocuk gelişimi farkı nedir ?
  15. B

Burger King gibi yerlerin arkasında neler dönüyor?

Arkadaşlar Burger King gibi yerlerin arka planı nasıl hamburger kola patates nasıl çıkıyor 2 dakikada?
  16. B

Konsol mu daha iyi pc mi ?

Arkadaşlar oyun için pc mi daha iyi konsol mu ?
  17. B

Kasayı nasıl kargoya verecekler ?

Arkadaşlar İnternetten 2 el masaüstü bilgisayar aldım nasıl kargoya verecekler kargo kabul eder mi ?
  18. B

MSÜ sınavına girmeye değer mi?

Arkadaşlar seneye MSÜ sınavına girmeyi düşünüyorum mantıklı mı?
  19. B

İstanbul'dan kaç günde kargo gelir?

Arkadaşlar internetten bir ürün aldım İstanbul'dan gelecek Gaziantepteyim kaç günde gelir?
  20. B

Google hesabına girişte telefondan doğrulamayı kapatma

Arkadaşlar google hesabıma her girdiğimde telefonumdan doğrulama istiyor kapatmanın yolu varmı ?
Top Bottom