Arama sonuçları: *

1. ~ | N e w A | ~

Ne yapacağını bilememek

arkadaşlar günümüzde artık her şey o kadar fazlaki ne yapacağımı bilmiyorum dijital pazarlama var millete 200-300 tiye e kitap tabiri caizse hayal kitabı satıyorlar YouTube deseniz oturmak için yıllar lazım e ticaret deseniz önüne gelen yapıyor borsa deseniz manipülatif trade deseniz elde var...
  2. ~ | N e w A | ~

Trendyol Go Aylık 100.000 TL Hesabı

Arkadaşlar ben kendimce şöyle bir hesap yaptım sizce gerçeklik yani varmıdır yoksa yanlış bir hesapmı yaptım işin içinde olan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum. Günlük 15 saat çalışma Ayda 28 gün çalışma 7 gün çalışma 2 haftada 1 izin 09:00 - 00:00 1 saatte kazanç ortalama 235...
  3. ~ | N e w A | ~

MacBook laptobum ne kadar eder

Arkadaşlar MacBook Pro 2017 512gb laptobum var i7 işlemci var 16gb ram var hiç bir sıkıntısı yok pil sadece değişen pil devri 24 orijinal şarj aleti kablosu var yanında orijinal magic mouseda var sizce bunlar ne kadar eder bu gruba ayrı fiyat verin Ayri olarakta kullanılmayan bir tane iPhone...
  4. ~ | N e w A | ~

2002’den kalma değerli nadir antika ne kadar eder ?

Arkadaşlar 2002 yılından kalma altın işlemeli bir 10 euro antika bulunmakta nadir bir parça antikacılara hiç sormadım internette pek emsalinide bulamadım fiyat tahminleriniz nedir bir antikacı gözüyle bakın lütfen :)
  5. ~ | N e w A | ~

Borsa ytd yeterlimidir ?

Arkadaşlar aslında sorum tam olarak şu telegramda tiktokta vs borsa grubu açmak istiyorum burada insanlar serbest şekilde konuşabilir ancak Admin ben olduğum için ytd yani yatırım tavsiyesi değildir ibaresi koyarsam beni kapsarmı örneğin x hissesi tahminimce yaz sonu değerlenecek ( YTD )...
  6. ~ | N e w A | ~

Açık üniversite sistemi nasıl oluyor ?

arkadaşlar bu sene 12.sınıfa gidiyorum meslek lisesine gidiyorum staj yapıyorum ve haliyle yks çalışmayı unutuyorum zamanim olmuyor. Açık öğretim universiteye gitmek istiyorum ama hic birsey bilmiyorum sistem nasıl oluyor 2yillik medya iletişim bölüme gideceğim puanı nasil oluyor giriş sınavları...
  7. ~ | N e w A | ~

Monster abra a5 v12.1.2 laptobum sizce ne kadar edebilir ?

Arkadaşlar sorum baslikta gordugunuz gibi laptobun ozelliklerini kısaca belirteyim. Cpu : i5-7300 HQ ram : DDR 2400mhz hdd : 1tb vga : 4gb gtx1050 win 10 yüklü bir sıkıntı yok piyasa fiyatını belirtirseniz sevinirim.
  8. ~ | N e w A | ~

Stajyer maaşları hakkında değişiklik

Arkadaslar yeni açıklamalara göre artik stajyerler asgari ücret alacakmis %30 alma olayı bitecekmiş 2023 yılından itibaren bu uygulama lise 4.sınıf birisi icin gecerlimi ve yaz kış stajyer farkı nedir ben 9-10 ay staj yapacağım benide kapsıyormu ?
  9. ~ | N e w A | ~

Sebepsiz burun kanaması neden olur ?

Arkadaslar merhaba geçen hafta pazartesi günü durduk yerde burunum kanadı. Dün burnumu temizlediğim zamanda mukusta baya kanlı geldi 2-3 dakika sürdü. bugunde 1-2 saat önce temizledim yine aynisi oldu sizce sebebi ne olabilir yarın kbb ye gozukecegim ancak belki bu durumu yaşayan arkadaşlar vardır.
  10. ~ | N e w A | ~

Seviye 5 myk sınav soruları nasıl olur ?

Arkadaşlar myk seviye 5 emlak sertifikası alacagim 2 etap var 1.kagit sınavı 2.kamera karşısında mulakat sizce sorularda ne cikar yardiminizi bekliyorum
  11. ~ | N e w A | ~

Eger fazla is yaparsam fazla alırmıyım ?

Arkadaşlar sorum başlıktakinin aynısı zaten staj yapacağım lise stajı eger yapacağım yerde ( belediye) bilgi işlem işinde güzel bir şekilde hak ettiğim paranın üstünde alirmiyim 1650tl suan eger çok daha iyi is yaparsam fazla alirmiyim yoksa bana sen stajyersin diyip sadece 1650mi verirler ?
  12. ~ | N e w A | ~

Kamu sektörü maaşı günü

Arkadaşlar Eylül’ün 12sinde okul açılıyor 12.13 Eylül okul günüm 14-15-16si staja gideceğim araştırdığıma göre kamuda ayın 15inde maaş yatıyormuş staj parasıda aynı gün yatar bence sorum su şekilde paraya ihtiyacım var 15inde 2 gün gitmeme rağmen staj param yatarmi ?
  13. ~ | N e w A | ~

Staj parasi ile neler yapılabilir ?

Arkadaşlar merhaba sorum basit sizce bir kişi staj parası ile ne yapabilir aylık 1650 TL gibi bir para baya az miktar ancak sizce taksitle birsey alınıp satılırmı veya ne yapılabilir 9 ay çalışacağım 14.850 eder aylık gelse ne yapabilirim 9 ay biriktirsem ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum...
  14. ~ | N e w A | ~

Sizce telefonum ne kadar eder ?

iPhone 7 32gb pil sağlığı %50 ancak pili dert etmeyin değiştirip verebilirim sizce ederi ne kadardır hersey duruyor
  15. ~ | N e w A | ~

DA FORUM ARASINDAKİ FARK ?

Arkadaşlar yeni konu ile yeni mesaj arasındaki fark nedir bilenleriniz varsa cevap eklerseniz mutlu olurum .
  16. ~ | N e w A | ~

Donanım Arşivi Forum'da 1 saatte en fazla kaç kişiye cevap verilebilir?

Arkadaşlar sizlere bir sorum var , bu forum sitesinde 1 saatte en fazla kaç kişiye cevap verebiliriz ?
Top Bottom