Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

green kart başvuru sayfasındaki anlayamadığım cümle

country of eligibility for the dv programdan kasıt nedir? neyi sorduğunu tam olarak anlayamadım
  2. PİŞMANIM

hayatımın en kötü günlerinden biri

harp okuluna girmeyi çok istiyordum,hala istiyorum ama bugün sonuçlar geldi ve astsubaylık bile gelmeyebilir sabah uyandığım gibi 11 yaşındaki dostumun,köpeğimin de öldüğünü öğrendim internet üzerinde gerek anonim olmanın rahatlığı gerekse güçlü durmak gerekmediği için buraya yazıyorum gündelik...
  3. PİŞMANIM

600 TL bütçe günlük ayakkabı önerisi

650 maks bütçe aşmazsa güzel olur 600ün altında güzel varsa atabilirsiniz Adidasa pek sıcak bakmıyorum Nike olursa güzel olur
  4. PİŞMANIM

duyguyu bastırma yolu tavsiyesi

sınıfımdan birine deli gibi aşığım 11.sınıfım ve derslere kafamı koyamıyorum dersleri boşver hobim olan şeyleri yaparken aklıma geliyor kalbim hızlı hızlı çarpıyor uyumaya çalışırken geliyor sabaha kadar düşündürüyor bu duygusu nasıl bastırabilirim hayatım rayından çıkmak üzere
  5. PİŞMANIM

kendime en çok yakışacak saç stilini nasıl bulabilirim? :d

arkadaşlar tek tek denemekten başka bi çare var mı?
  6. PİŞMANIM

PC alınca gelen soğuma hissi

agalar eskiden ulan pc olsa ne oynardım şu oyunu falan diyordum.PC alınca bu istek silinip gitti eskiden oynamak istediğim oyunlara girince maks 20dk oynayıp kapatıyorum sizde de böyle bi his oluştu mu PC alınca.
  7. PİŞMANIM

#freeporçay #freeporçay

şuan bunların yaşandığını gerçekten kabul etmek istemiyorum burda paylaşma sebebim olabildiğince herkesin bu saçmalıktan haberinin olmasıdır
  8. PİŞMANIM

Okulda 2 dönemin ortalaması mı alınacak

Agalar bizim 1. Dönem 1 hoca not girmiş oda 100 2. Dönemim b*k gibi olduğu için sormak istedim 2 dönemin ortalaması mı alınır sizce
  9. PİŞMANIM

msi afterburner tarzı program önerisi

msi afterburner inmediği için başka program önerir misiniz
  10. PİŞMANIM

oynadığınız ilk oyun

Başlıyorum,Alex Gordon 2009da oynamıştım agab
  11. PİŞMANIM

witcher kitap serisinden spoiler yer miyim?

soru başlıkta
  12. PİŞMANIM

en sevdiğiniz müzisyenler

şu aralar dinleyip çok zevk aldığınız müzisyenleri yazar mısınız tür fark etmez
Top Bottom