Arama sonuçları: *

1. oaK´

Maltana mocktail mojito tadında içecek arıyorum

arkadaşlar sürekli alırdım harika bi lezzetti, çimenli tadı adeta cenneti yaşatıyordu. Kusursuz bir keyif fevkalede bir zevkti. Ama yıllar aylar geçti daha bir tane satıldığını görmedim, nerede bu güzellik? Aynı tatta ne var? raflara bakıyorum ananaslı lavuklar var ben onları değil seni...
  2. oaK´

Doğalgaz faturamız 11 bin ₺ gelmiş

herkese 1-2k arası gelmiş ancak bize 11.2k gelmiş doldurulmamış boş bir faturada vardı yanlış ölçmüş olabilirler mi çünkü 11klık doğalgaz kullanmadığımıza eminim :D nereye gidebilirim ne yapabilirim?
  3. oaK´

Dünyanın en zor sorusu (?)

Daracık tabut içinde 2 gün 1 gece kalmak mı (normal mefta nasıl gömülüyosa sende öyle gömülceksin sadece canlı olarak, yemek su yok) Yoksa Kalp ameliyatı sırasında narkozun etkisisiz hale gelip, neşter darbelerini hissedip o acıya katlanıp asla kıpırdayamamak mı? şu olay 1711574716 ben...
  4. oaK´

bi tane şarkı vardı unuttum

robot vardı göl vardı ama çizim böyle şarkıyı söylen kadındı, pek güzel bi şarkı değildi ama dinlemek istedi canım bulamıyorum şimdi hatırlayan var mı ya biraz elektronik tarzındaydı sanırım
  5. oaK´

Dijital göçebe olan var mı?

arkdşlar uzun süredir aklımda olan bi şey ancak nasıl başlanır bu yola, nasıl idame ettirilir hiç bi bilgim yok. Tavsiye verebilcek kişiler varsa çok iyi olur
  6. oaK´

şuan ne duysanız depresyona girecek kadar üzülürdünüz?

Bi anda aklımda insanlara böyle bir soru sorma isteği geldi, şuan ne duysanız depresyona girecek kadar üzülürdünüz?
  7. oaK´

Moral Nasıl Toplanır?

Arkdaşlar mutsuzluk mudur, stresten midir bilmiyorum ama hiç bir şey yapasım yok bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç birini yapacak enerjiyi bulamıyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim. iş ortasında rastgele mal mal şeylere focus atıp kalıyorum farkında olmadan, bi anda kafamı dağıtayım diye...
  8. oaK´

Askerlik yoklama olayı ne oluyor?

19 yaşıma girdim martta, üniversite kaydım yok olursa bu yıl gideceğim. dün bayram gezmesinden bunalıp e devlete girdim bunu gördüm erteleme butonu da yok. Nedir bu olay bu yıl içinde askere mi gitmem lazım anlamadım
  9. oaK´

Ankarada ucuz kalacak yerler

Beyler 5 günlüğüne ankaraya gelicem de nerede kalabilirim uyguna, şişlenmeden gecemi geçirebileceğim bi yer olursa iyi olur çinçine yollamayın şimdi :D
  10. oaK´

Siber suçlar suç duyurusu nasıl yapılır

beyler ssd satıyordum sahibinden de birisi aradı işte konuştuk fiyatta anlaşamayınca küfür etti cimer fln dedim mesajı sildi ancak ss aldım çoktan nasıl siber suçlara vericem bunu pek anlamıyorum bu işleri
  11. oaK´

işe başlayalı 1 hafta oldu ama istifa etmek istiyorum..

1 hafta önce bi iş yerinde işe başladım, makinalar geldi iş eğitimi verdiler günlük 1.5k mıymış neymiş ama bana özel deil herkese bilior onu sadece kağıda ben imza attım iş yeri çok uzak değil ama yol çok uzun sürüyor sabah 5 te kalkıorum 9 da iş başı 7 de çıkıyoruz 9 da evde oluyorum işlerimi...
  12. oaK´

Nereye taşınabilirim?

İstanbulda yaşıyorum ve depremden çok korkuyorum, depremi atlatabileceğimi düşünüyorum Allah izin verirse, ancak depremden sonra olacaklar beni asıl korkutan şey. Sizce hangi ülkeye gitmek lazım hangi ülke ucuz hangi ülkede iş bulabilirim, grafik tasarımcıyım gerekirse tualet bile temizlerim...
  13. oaK´

İş arama siteleri hangileri?

Arkadaşlar linkedin dışında en mantıklı hangi sitelerden iş arayabilirim? bir sürü site var hangisi iyi anlamadım
  14. oaK´

2022 nasıl geçti ve 2023 ten beklentileriniz?

2022 benim için okul hayatından profesyonel iş hayatına geçiş için çok ara bi sene idi, 2023ten en önemli beklentim işimde daha tanınır biri olmak ^^ sizin yılınız nasıl geçti?
  15. oaK´

Babayı red etme hakkında

Babalık reddi davası için ne yapmam gerekiyor bu konuda bi tecrübesi olan var mı? Baba rededilmez babanı sev vs vs yazmayın lütfen, şeytan görsün yüzünü
  16. oaK´

Ankaraya taşınma planım var sizce nasıl bir şehir?

İstanbuldan artık ilallah ettiğim için şehir dışına çıkmak istiyorum Ankara güzel bir yer bence, sizin gözünüzden Ankara nasıl bir yer? Eksiği, fazlası, yararları veya çok memnun olduğunuz özellikleri vs vs nelerdir?
  17. oaK´

En çok özlediğiniz şey?

-Mutsuz olduğumu sandığım, aslında mutlu geçtiğini sonradan farkettiğim günlerim
  18. oaK´

10 iq veletler adamı delir eder

Bi çocuk satılık olan kasama talip oldu kaç gündür konuşuyoruz işte foto istiyo atıyorum detay istiyo veriyorum indirim yaptım, alsın diye gelen müşterilere olumsuz döndüm vs. çocuğun bugün ki mesajları kendimi sevicem en sonu :D
  19. oaK´

İstanbul 500T hattı efsanesi

arkadaşlar yarın erkenden cevizli bağ durağından 500T ye binip son durağa kadar gitme planı yaptım amaç yok merak ettim hattı daha önce de hiç binmemiştim. Kaç saatte bir geçiyor bi bilginiz var mı ve ücretler aynı mı?
  20. oaK´

bilgisayarı telefonu satıp ipad alınır mı?

selamlar, üni sınavı vs yaklaşıyor ve bu bilgisayar ve telefon çok dikkatimi dağıtıyor çizim yapmam ve tyt ye çalışmam lazım bi anda aklıma şöyle bi fikir geldi, Bilgisayarı satayım parasını dolar yapayım, telefonu satıp tuşlu telefona geçeyim. kalan proya ipad 9 alayım yanına bi tane apple...
Geri