Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

itopya garantiye yolladığım ürün değişim çıkmış üstüne para istiyorlar

merhabalar yaklaşık 1 ay önce asus rog keris modeli mousemi çift tıklama sorunundan dolayı itopya ya yolladım . ürün hakkında iade değişim kararı çıkmış fakat ellerinde olmadığından dolayı üst modelle değişim demişler fakat benden 20 dolar + kdv istiyorlar bu durumda ne yapmalıyım
  2. Talha Celik

google tarayacım güncellenmedi

arkadaşlarımın hepsinin tarayıcısı şu şekil güncellendi ama benim ki hala eski halinde ayarlardan falan güncelleme yaptım ama değişmedi nasıl böyle yapabilirim
  3. Talha Celik

Papara kartımdan next diye bir yerden para çekilmiş bu nedir

Arkadaşlar 1 aralık tarihinde papara kartımdan 15 tl next diye bir yerden para çekilmiş bu nedir bunu nasıl bildirebilirim 1670405420
  4. Talha Celik

speedtest.net e girebiliyor musunuz?

arkadaşlar bugün türknete geçtim internet hızımnı sorgulamak için"Speedtest" sitesine girmeye çalıştığımda dns hatası aldım sizdede böyle mi nperfden yaptım hız testimi fakat aklıma takıldı
  5. Talha Celik

Abdullah abinin Hazır mısınız storysi ??

Sizce ne geliyor
  6. Talha Celik

Youtube ve instagram gitti mi

Youtubede videolar , instada da postla yüklenmiyor sanki internet yokmuş gibi fakat internet var . sizde var mı bu sorun
  7. Talha Celik

Ötv indirimi geldi mi?

bugün açıklanacakdı diye biliyorum . Sadece TOGG konuşuldu başka bir gelişme var mı
  8. Talha Celik

Sweatshirti en hızlı nasıl kurutabilirim

Arkadaşlar 1 saate evden çıkıxam sweatim kurumamış ütü yaptım fön makinesiyle kurutmaya çalıştım fakat yetersiz. Var mıdır bir taktiği
  9. Talha Celik

adobe premiere pro hesap paylaşımı

premiere proyu satın alsam hesap paylaşımı olabilir mi . mesela ben farklı bilgisayarda arkadaşım farklı bilgisayarda kullansa sorun olur mu
  10. Talha Celik

spotify telefon ve pc entegrasyon sorunu

arkadaşlar spotify premium ile discord üzerinden hiç bir şarkıyı dinliyor gözükmüyorum bilgisayar üzerinden ama şarkıları telefondan açarsam gözüküyor . beraber dğinleye bastığımda telefondan çalmaya başlıyor . nasıl düzeltebilirim. burası açık 1663702392 spotifyıda dcyide hem telden hem pcden...
  11. Talha Celik

telefon smslerini pcden kontrol etme

telefona gelen smsleri pcden okuyabilceğim bir şey var mı
  12. Talha Celik

Saç köpüğü önerileri

Bunu önerir misiniz
  13. Talha Celik

tuş atanabilen ekran görüntüsü alma grogramı

arkadaşlar w10 kullanıcısıyım normalde sürekli windows+shift+s yi kullanarak ss alıp kırpıp direkt atıyordum ama arada çalışmıyor ve bun sıkıcı oluyor onun dışında ekran alıntısı aracı var fakatt onunda atanabilen tuşu yok . kırpma falan yapabileceiğim ekran görüntüsü alma programı önerir misiniz
  14. Talha Celik

Saça ıslak görünümü veren saç köpüğü önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere saça ıslak görünümü veren ve tutabilen saç köpüğü önerisi verir misiniz? Bütçe 60 70 TL arası
  15. Talha Celik

Kargom bayramda gelir mi

Dün saat 16 da kargonuz dağıtıma çıktı dendi ama gelmedi şimdi resmi tatile falan girdik diye sonraya mı kaldı yokse gelir mi (Akbank kredi kartım gelicekci)
  16. Talha Celik

Erkek Bakım Ürünleri Önerisi

parfüm deodorant yüz bakım jeli vb kullandıklarınızdan beğendiklerinizi paylaşabalir misiniz
  17. Talha Celik

bir kıza yazarken hangisini kullanmalıyım

kıza muhabbet açmak için yazıcağım Nasılsın mı Naber mi selam mı
  18. Talha Celik

csgo server host önerisi

arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı cs.center prooyun ve oyunhost hariç paneli ve pluginleri kaliteli csgo hostu var mı
  19. Talha Celik

Steam'e Ne Zaman İndirim Gelecek?

steama tekrardan ne zaman indirim gelicek (en yakın tarih olarak)
  20. Talha Celik

Fotoğrafları cm cinsinden boyutlandırmak

arkadaşlar performans ödevim için fotoğraflara ihtiyacım var ve fotoğrafları kullanıcağım yerin cmleri belli o cmlerin kaç piksele geldiğini nasıl anlıyabilirim
Top Bottom