Arama sonuçları: *

1. dostecann

İki haftalık ihbar süremin parası ne zaman ödenir?

Maaşlarımı her ayın 15'inde alıyordum. Ocak 15'te maaşımı aldıktan sonra ihbar süreme uyarak ayrılmak istediğimi belirttim. Bu iki haftalık ihbar süresi içindeki çalışmanın ücreti ne zaman nasıl ödenecek?
  2. dostecann

İş yerimden nasıl ayrılırım?

İş yerimden ayrılmaya karar verdim. Süreci anlatacağım ben eczanede çalışıyordum hem çırak olarak hem de kuryelik yapıyordum. (motorun muayenesi yok. Eczanenin veya benim kuryelik yaptığıma dair belge yok. Daha önce hatta çevirmeye girmiştim ben motorla işe yeni başladığımda. Polis ceza yazıp...
  3. dostecann

Gece 3 te Taksim'de olmak

Her attığım adımda hapçıların, torbacıların, surilerin, beli dolu kekoların, delirmiş kadınların arasından geçtim. Olum harbi hayatımda en kendimi güvensiz hissettiğim anlardan biridir. Bir ara sokakta şarjı 20 kalmış telefonumla arladaşlarımdan ayrıldım. Aşağı Beşiktaş'ın bir sokağına kadar...
  4. dostecann

Sizce gereksiz yere mi tribe giriyorum?

Biraz önce evden çıktım durağa yaklaşırken mahallede görmediğim gördüysemde hatırlamadığım bir adam motorla duruyordu bana seslendi. Selamlaştıktan sonra burda eşya taşıtıcak birilerini arıyorum nerden bulabilirim dedi. Bende abi ben bu taşıtma işlerinden anlamam ilerde iki adam oturuyor git sor...
  5. dostecann

Yat kaptanlığı ve gemicilik kursu nasıldır?

Bulunduğum bölgede yat kaptanlığı ve gemicilik üzerine bir kurs açılacakmış. Tamamlayanlara gemici kağıdı veriliyormuş. Oradaki adam bu işte çalıştıkça ilerleyeceğimi, tecrübe kazanacağımı, iş bulabileceğimi söyledi. Hatta güzel paralardan bahsetti. Daha önce bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bu...
  6. dostecann

İş Bankası ehliyet harç ödemesi hakkında

Arkadaşlar b sınıfı sürücü belgem için yarım nüfus müdürlüğüne randevumu aldım fakat henüz başvuru bedellerini ödeyemedim. İş bankası üzerinden garç ödemeleri kısmında sadece kredi kartı kabul edildiği yazıyor. Banka kartım üzerinden ödememin bir yolu yok mu? Bu bedelleri nasıl ödeyeceğim?
  7. dostecann

2025 Yılında BİM'de çalışmak

Arkadaşlar önümüzdeki dönem büyük ihtimalle geçen dönem dondurduğum üniversiteme gideceğim. Yaz sonuna kadar motor parası çıkarabilmek benim amacım. Bim'in 101'den daha iyi olduğunu öğrendim. Çalışmış deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Çalışma saatleri nasıl vardiyalı mı? Maaşı...
  8. dostecann

A101'de çalışılır mı?

Evet dostlar daha mantıklı bir seçeneğim yok sanırım şu an. Garsonluk ile kıyaslarsam; garsonlukta sürekli bir hareket hali, koşturmaca kasiyerliğe göre daha yorucu bence. Bir arkadaşım bir, bir buçuk ay çalıştı ona danıştım maaş olarak 28 falan veriyorlar dedi. Hem yaz boyu serin olacak, cafe...
  9. dostecann

Yol yemek parası net maaşın içinde mi?

Selam dostlar, elimize biraz para geçsin diye iş bakıyordum. Hakkında konu açtığım iş yerine iki minibüsle gidiliyor birde geliş var. Açıklamaya yol yemek sgk + net maaşı yazmış. Bu yol yemek maaşın içinde mi yoksa farklı mı oluyor?
  10. dostecann

Kadir Ipek'in Twitter hesabının engellenmesi

Kendisine karşı duran, durmaya çalışan tüm kuvvetleri gerekirse içeri tıkarak yıkan özgürlükte sınır tanımayan ülkemizin vatandaşları, hoş geldiniz. Burada ambulansa saldırabilir, uyuşturucu satıcılığı yapabilir, hoşunuza gitmedi diye belediyenin yerleştirdiği malları zarara uğratabilir ve...
  11. dostecann

Unutulmaması için gençliğe hitabe

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların...
  12. dostecann

Ülkenin bitiyor olması

Benim bu ülkeye dair bir beklentim yok. Ne muhalefet ne de iktidar hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sadece kendilerini düşünen siyasiler ülkeyi bitiriyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Ülke sessiz bir şekilde işgal ediliyor. Osmanlının yıkılışında azınlık devletler çok büyük rol oynuyor. Son zamanlarda...
  13. dostecann

Arkadaşımın yeni parçaları sizce nasıl?

Yakın bir arkadaşım bir süredir şarkılar üretiyor. Bu konuyu hem biraz reklam amaçlı hem de sizin fikirlerinizi öğrenmek için açtım. Dün çıkardığı iki şarkı bana kalırsa en başarıları. Alta koyuyorum sizin için, dinleyebilirsiniz...
  14. dostecann

İlk defa dövme yaptıracağım

Bir arkadaşımın yaptırdığı dövme çok hoşuma gidiyordu. Bütçem şu an kısıtlı olduğu için sadece yazıyı yazdıracağım. Sizce güzel bir model mi? Eğer başka tavsiyeleriniz olursa açığım.
  15. dostecann

Aldatmanın normalleştirilmesi

On sekiz yaşındayım. Çevremde çok fazla aldatma - aldatılma gördüm. Gerek genç gerek yaşlı kesimden bahsediyorum. Ayrıca aldatmaların çoğunluğu ortaya çıkmadığı içinde bu oranın görünenden çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bu beni insanların eşli canlılar olmadığına inandırıyor. Seç ve üre...
  16. dostecann

Fitness antrenörlüğü yapılır mı?

Küçüklüğümden beri sporla uğraştığım için BESYO okuyup, belgemi alıp fitness eğitmeni, bireysel antrenör olmak istiyorum. Kazanacağım aylık ücretin yanında özel derslerden alacağım para ile güzel para kazanacağımı düşünüyorum. TYT puanım 303,79875 sıralamam 835.084'tür. Önerebileceğiniz...
  17. dostecann

Burada ne yazıyor? (Arapça)

Eski sevgilim öyle ya da böyle dönüceksin yazarak bir resim attı. Buradan ne yazdığını bilen var mı?
  18. dostecann

En iyi mobil tarayıcı nedir?

Chrome ve Brave kullanıyordum telefonumda. Brave reklam engelleme özelliği için. Chrome'u da masaüstüyle senkronize çalışması için. Fakat son zamanlarda masaüstünde Edge kullanmaya başladım. Bölünmüş ekran ve oyun oynarken arkada bir şeyler açınca Chrome gibi takılma yapmaması benim için...
  19. dostecann

Eski kız arkadaşım fotoğraflarımı silmemiş. Sebebi ne olabilir?

Eski kız arkadaşım ile ayrılalı 3 hafta oldu. O ayrıldıktan sonra geri dönmek istedi ama kabul etmedim. Bugün buluşmak istedi. Galerimizde olan özel fotoğraflarımızı silmek için gelmiş. Galerilerimizi gösterdik. Ben tüm fotoğraflarımızı silmişken. O sohbet sslerini, beraber çekildiğimiz...
  20. dostecann

DA Forum üyeleri kendilerini tanıtıyor!

Bu konuyu kimin neyle uğraştığını ve forum üyelerinin yaşlarını merak ettiğim için açtım. Ben 18 yaşındayım. Son sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Küçüklüğümden beri sporla ilgilendiğim için TYT ve yetenek sınavı ile Besyo kazanıp spor eğitmeni olmak istiyorum. -Macfit'deki hocalar gibi-...
Geri