Arama sonuçları: *

1. bariskarali

Scuderia Ferrari Marka saatimin Kordonu koptu.Temin edbilceğim yer bilen var mı?

Arkadaşlar saatimin kordonu fotoğrafta gördüğünüz yerden koptu. Yaşadığım yerde bir kaç yere sordum yapamadılar. Orjinalini de bulamıyorum. Kordonu temin edebileceğim bir yer var mı? Veya bildiğiniz iyi bir saat kordonu tamir eden bir yer varsa yönlendirebilirsiniz. Saatin Türkiye de satışı...
  2. bariskarali

Giorgio Armani - Acqua Di Gio Profumo Parfüm kullanan var mi?

Uzun zamandır araştırıyorum. Kullanan herkes memnun. Birde burda ki arkadaşlarıma sorayim dedim. Aramızda bu parfümü kullanan var mı? Almayı düşünüyorum.
  3. bariskarali

Klavyeyi nasıl, hangi pozisyonda kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar herkes klavyeyi nasıl kullandığını atsın bi bakalım kim nasıl kullanıyor. :D Beni kim görse böyle klavyemi kullanılır diyorlar. Ben uzun zamandır fps oyunları oynadığım için. Monitör önde yakın ,klavye de monitörün arkasında kullanıyorum. Büyük masaya geçtikten sonra biraz öne çektim...
  4. bariskarali

Güzel kokulu bir parfüm arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar güzel bir parfüm alayım diyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Koklamadan parfüm almayıda pek sevmem ama internet üzerinden alacağım için mecbur. Önerilerinizi bekliyorum. İsteklerim şu şekilde. Turunçgil ailesinden bir koku olsun, Odunsu ve ferah olması lazım. Çünkü Adana da...
  5. bariskarali

Steam'de oynadığınız en uzun süreli oyun nedir?

https://steamcommunity.com/id/bar1scsgo/ ME:
  6. bariskarali

Herkes bu ay bilgisayarda kaç GB internet kullandığını atsın.

Ağ ve internet ayarlarından ulaşabilirsiniz. Ben başlıyorum. :D
  7. bariskarali

Sizce virüs programına gerek var mı?

Arkadaşlar günlük bir ev kullanıcısının virüs programına ihtiyacı olur mu? Virüs nerden bulaşır? Mesela sadece steamden oyunlar indiriyor, İnternetten film video vs indirmiyor. PC den yasaklı sitelere girmiyor. Günlük bir kullanıcı için uygun fiyatlı ama güzel bir virüs programı öneriniz var mı...
Geri