Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

3000-5000TL arası abiye alınabilecek doğum günü hediyesi?

Dostlar yardımcı olursanız sevinirim.Kendisi 22 yaşında mühendislik öğrencisi ona nasıl bir hediye alabilirim? Mühendislikle ilgili veya normal bir hediye önerirseniz sevinirim.
  2. slmbnemıstık

Kaza yaptım tavrım nasıl olmalıydı?

aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun...
  3. slmbnemıstık

Aklımda ki helal haram konusu

arkadaslar merhaba aklımda helal ve haram ile bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim helal kazan-asgari ücret al-eşine ay basını beklet-cocuguna bakkala yazdır-ailenle otobusle gez-ama huzurlu ol haram kazan-ne kadar cabalarsan para-eşine istedigini hemen al-cocuguna bakkalı al-ailenle ozel...
  4. slmbnemıstık

E-ticarete girmek istiyorum ne yapabilliriimm?

merhaba suanlık dolap hesabı actim ve orada telefon kılıfı ve parfum gibi ürünler satıyorum eger shopier acarsam nasıl reklam shopier sayfamı nasıl bilinir yapailirim simdiden bilginiz icin tesekkur ederim
  5. slmbnemıstık

midas güvenilir miii?

soru baslıkta beyler
  6. slmbnemıstık

baskalarin photoshopunu yaparak para kazanma?

photoshop yapmayi profesyonel sekilde biliyorum ve bunu paraya donusturmeyi dusunuyorum var mi bildiginiz uygulama logoda tasarlayabiliyorum dijital grafitide yapabiliyorum
  7. slmbnemıstık

Sistemim ne kadar eder?

i5 6400 8gb g skill (kırmızı renk olan)+ 4gb lenovo ramı drr4 toplam 12gb ram lenovonun h100 anakart oem ekran kartı 120 gb apacer sata ssd 500gb wd blue hdd 180w psu lenovo kasa 75hz lg monitör 2.pc olarak kullaniordum kaca okuturum monitor dahil @SadeceBirisi.
  8. slmbnemıstık

kickboks eldiveni önerisi?

https://www.trendyol.com/dragon/carbon-muay-thai-boks-ve-kick-boks-eldiveni-beyaz-altin-p-97490835 aklımda bu var sizce nasıl kullanan var mı? @Sıpekular
  9. slmbnemıstık

kız arkadaşa kolye yada bileklik olarak ne alabilrim?

o bana bir hediye verdi bende ona hediye almak istiyorum sizce? ne alabilrim aklımda kolye ya da bileklik varda önerebileceğiniz kolye ya da bileklik var mı? (sevgili)
  10. slmbnemıstık

ankara da ki kıyafet magazaları?

ankara da böyle nike flec teech falan satan yerler var mı? varsa nerede
  11. slmbnemıstık

Sakal için sinek kaydı alan tıraş makinesi önerisi?

Beyler bütcem 500 TL ona göre güzel f/p bir ürün önerir misiniz?
  12. slmbnemıstık

insan ırkı özünde iyi midir, yoksa bazı insanlar kötü mü doğar? (felsefi soru)

merhaba arkadaşlar bu soruyu dünden beri düşünüyorum. anlatmak istediğim şey ; mesela psikopat olan bir kişi bu hastalıkla mı doğuyor? yani insan doğuştan mı iyi/kötü ya da yetiştirmeye mi bağlı? şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  13. slmbnemıstık

Bisikletimi kaça satabilirim?

Yeni bisiklet aldığım için eski bisikletimi satıyorum. Salcano Hector 26 Jant 3*7 vitesdir. Kadrosunda az da olsak kılcal çizikler bulunmaktadır. Shıamo vitesdir. Lastikleri şuana kadar hiç patlamayıp dişleri yeni gibidir. Nerdeyse hiç kullanılmamıştır. Garaj bisikletidir. Sizce ben bu...
  14. slmbnemıstık

bir tane tesbih buldum sizce değeri ne kadardır?

evimin çatı katında böyle bir tesbih buldum kehribar damla tesbihe benziyor sizce fiyatı ne kadardır? (bulunduğum şehirde tesbihci olmadığı için buraya sorayım dedim) akrabımın dediğine göre zamanında 200 Mark'a erzurumdan almışlar. @Harley Quinn❖
  15. slmbnemıstık

500 TL futbol topu öneri/ 5 numara

500 TL ye kadar Nike ya da adidas futbol topu önerisi istiyorum.Yardımcı olur musun? 5 numara @Harley Quinn❖ @Windows 10 Aşığıyım
  16. slmbnemıstık

salcano hector 26 jant bisikleti 2.el kaça satabilirim?

bisiklet bu değil ama bunun aynısı lastikleri hiç patlamadı orjinal lastik dişleri bile yeni sayılır bisikletin hiç bir sorunu yok sadece ayaklığı kırıldı onu da orjinal salcano ile değiştirdim. shimano vites var, vites atarken hiç bir sorunu yok sizce kaça satabilirim. satıp şehir bisikleti...
  17. slmbnemıstık

Gece pazarı ss'lerimizi paylaşıyoruz!

Gece pazarı an itibariyle başladı bana çıkanlar güzel bana yağmacı Vandal, asil 2.0 phantom, fatih kılıcı geldi güzellerinden @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @Harley Quinn❖
  18. slmbnemıstık

valorant takım arkadaşı arıyorum.

demir 3üm benimle valorant oynamak isteyen var mı?
  19. slmbnemıstık

Motosiklet videoları çektiğim Instagram kanalım nasıl?

Ben ve arkadaşım insta için motosiklet reels paylaşıyoruz kanalımız; https://instagram.com/llonelyrider?igshid=YmMyMTA2M2Y= Videolarımız izleyip beğeni atarsanız ben ve arkadaşıma destek olabilirsiniz. Birde videolarda kötü olduğunu düşündüğünüz yerleri var mı? Eleştirilere açığım ve nasıl...
  20. slmbnemıstık

sizce hangi krampon alınır? ANKETLİ

puma future Nike Mercurial Superfly Elit FG sizce hangisi?
Geri