Arama sonuçları: *

1. A

Twitch'te neden nickimi alamıyorum

Selam dostlar aylardır Twitch'te ismimi nickim yapmak istiyorum sürekli deniyorum alamıyorum. Arattığımda 'Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir.' hatası almaktayım. Biraz araştırdım 6 ayda kullanıma açılıyormuş bu olay imkansız 1 senedir deniyorum...
  2. A

discord özel mesajları tamamen silme

Selam arkadaşlar kendi gönderdiklerimi sildim. Karşı tarafın mesajlarını silmem tabii ki imkansız ama engellersem bana gönderdikleri mesaj video falan iki taraftanda silinir mi? yoksa onda durur mu?
  3. A

steam hesabımı nerede satabilirim?

beyler gamesatışta 1 aydır duruyor yeminle aşırı ucuza koyuyorum ya hatta burada 2. el kategorisinde paylaştım bakabilirsiniz aktifliği yüksek hangi siteyi önerirsiniz bynogame de ilanım yayınlanmadan siliniyor nedenini bilmiyorum 1625058859 merak edenler için 150 tl (başarım hilesi kullanmadım)
  4. A

videoyu nasıl hızlandırabilirim?

selam arkadaşlar derslerimi hiç aksatmadım bi tekrar yapayım istiyorum videoları indirdim bunu nasıl hızlandıracağım? açtığımda seçeneklerde öyle bişi bulamadım vlc yi indirdim de hızlandırmayı hissettirmedi bana ya başka program var mı? ayrıca teams üzerinden işliyoruz baktım hızlandırma yok...
  5. A

Hangi operatör'e geçmeliyim

Selam arkadaşlar yeni hat alacağım faturalı tercihim Antalya'da iyi çeken ve avantajlı paketler sunan bir operatörden hat almak istiyorum interneti bol olsun yeterli
  6. A

Teams üzerinden ders kayıtlarını nasıl hızlandırabilirim ?

Selam arkadaşlar ders kayıtlarını finaller yaklaştığı için tekrar etmek istedim fakat çok uzun sürecek ders kayıtlarını nasıl hızlandırabileceğimi bilen var mı? Microsoft Teams üzerinden ders işliyoruz
Geri