Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

gençler a101de 3 sefer aynı kız vardı hepsinde çok güzel gülümsüyordu bana bakıyordu kolay gelsin dediğimde çok tatlı ve gözleri parlak şekilde teşekkürler hoşgeldiniz diye cevap veriyor ama bayağı gülümsüyor ama benim içimde biraz y*vşaklık olmadığı için ne yürüyebiliyorum ne ad sorabiliyorum...
  2. Koyun Shaun

ön lisans son sınıf jandarma ile ilgili

merhaba ben ön lisans son sınıf öğrencisiyim. Gıda üzerine okuyorum jandarmaya son 2 gün kaldı başvuru süresinin bitmesine. Ben şimdi başvursam sorun olur mu? Üniversiteyi durdurmak zorunda mı kalırım? Şuan staj + iş yeri eğitimi görüyorum. Stajım kasımda bitiyor, iş yeri eğitimim okul bitene...
  3. Koyun Shaun

bu sene ne yapmalıyım?

Arkadaşlar önümde şuan 2 seçenek var. Ben liseyi elektrik/elektronik mezunu olarak bitirdim. Şuan üniversitede süt ve süt ürünleri teknolojisi okumaktayım. 1. sene bitti 2. seneye geçiş yaptım ve alttan 2 dersim var her dönem 1 ders olmak üzere. Öncelikle kolay yol var bizim bir tanıdık togg'un...
  4. Koyun Shaun

Unutkanlık ve dikkat bozukluğu

Arkadaşlar unutkanlık aşırı derecede arttı derslere odaklanamıyorum okuduğumu ezberleyemiyorum derdlerimden birisi genel mikrobiyoloji ve aşırı ağır ezbere dayalı. Yakın çevremde insanların isimleri bazen anlık kafamdan gidiyor kendi kendime hatırlamam çok zor oluyor kitap okuyor musun derseniz...
  5. Koyun Shaun

Bursa deprem mudanya

agalar deprem oldu hisseden var mı biraz titreşim gibi geldi bana
  6. Koyun Shaun

Üniversite sınıfta türkü söyleyeceğim

ünide süt ürünleri öğrencisiyim derste konu bitince muhabbet ediyorduk sınıfta ben pek katılmıyordum en önde oturuyorduk tiyatrolardan falan girdiler ben hiç gitmedim diyordum gülerek hocaya öyle bişeyle geçti sonra diğer ders sen gel bize bir şiir söyle dedi arkamdan arkadaş çarşambayı sel...
  7. Koyun Shaun

içimden geçirdiğim düşünce islam, savaş, gerçeklik

öldükten sonra yeni bir hayata başlayacakmış gibi hissediyorum hatta bazen içimde otomatikken bu zamanları güzel yaşayamadım bir dahakine güzel yaşarım diyorum. Aklıma savaşlar geliyor bize sıçrayacağını düşünüyorum. Bir dahaki sefere daha güzel bir hayat yaşarım şuanki hayat deneme sürümü gibi...
  8. Koyun Shaun

Namazı Türkçe sure ile okumak olur mu?

Gençler ben gördüğüm ayetlerde Arapça zorunluluğu olduğunu görmüyorum zaten amaç okuyup geçmek değil anlamaktır. Sırf İslam'ı arapça diye zorunlulaştırdıkları için dinden soğudum namazı bıraktım mesafemi koydum çıkma seviyesine geldim namazı kılarkende isteyerek kılmıyorum eskiden 5 vakit...
  9. Koyun Shaun

Koyunlarım güzel mi

Koyunlar şirin mi
  10. Koyun Shaun

Yabancı numaradan aranıyorum

Gençler ben tam oyun oynarken önemli yerde arıyor wpden 2 kere kapatıyor ben tekrar arayınca açmıyor. 2-3 günde bir arıyor.
  11. Koyun Shaun

Yunanistan mı Kosova mı Bulgaristan mı

Gençler ileride para biriktirip Avrupa'ya gidip kalmak istiyorum vatandaşlik istiyorum. Mesela gittim diyelim elimde ne kadar para olması lazım? Bana şimdi yok dışlanırsın yok ırkçılğa düşersin hiç demeyin ben kendi ülkemde yabancı oldum. Eğer alabilirsem ailemide almak istiyorum ileride Mesela...
  12. Koyun Shaun

Askerliğim kendi kendine 6 yıl ertelendi

Gençler benim askerliğim 2029 tarihine kadar ertelenmiş gözüküyor. Hiç uzatma falan yaptırmadım. Sadece okul bitti sınava girip çıktım. Ben 9.sınıfta bir sene kalmıştım ondan dolayı olabilir mi?
  13. Koyun Shaun

bursa bit pazarı nerede

bursa kurban bayramında bit pazarı nereye taşınacak?
  14. Koyun Shaun

Hükümet insanlardan korkmalı

İnsanlar hükümetlerinden korkmamalı, hükümet insanlardan korkmalı
  15. Koyun Shaun

geceye bir şarkı bırak

şuanda dinlediğin veya ruh halini anlatan bir şarkıyı paylaş... Sadece 1 tane sanatçı değil sadece 1 şarkı bazen şarkılar bütün duygularını anlatamaz ama sen yine de 1 tane at. (aşk acısı çekmiyorum)
  16. Koyun Shaun

PMYO ile ilgili soru

Ben lise son öğrencisiyim okuldan sonra direkt pmyo girmek istiyorum. Ama hakkında bir fikrim yok. Tam olarak ne yapmam gerekiyor? Ben bursadayım yakınlık olarak izmire gitmek istiyorum. Gitmek puana göre mi oluyor yoksa seçim ile mi? PMYO süreci boyunca akıllı telefon kullanmak yasak mı? Nasıl...
  17. Koyun Shaun

Bunu yapmak suç mudur?

Yunanistan, Ermenistan veya herhangi bir başka ülkenin vatandaşlık bilgilerini alıp paylaşmak suç mudur? Bizim ülkemizde bize karşı bir dava veya tutuklama kararı çıkabilir mi?
  18. Koyun Shaun

18 yaşındayım Polis olmak için izlemem gereken yolu gösterir misiniz?

Selam gençler ben karar verdim gerçekten polis olmak istiyorum. Polislik hoşuma giden bir meslek. Hem vatandaşı korurum hem de sevdiğim meslek olduğu için mutlu olurum. Şimdi ben lise son meslek lisesi öğrencisiyim. 18 yaşımı doldurdum. Şimdi neler yapmam gerekiyor? TYT sınavından puanımı aldım...
  19. Koyun Shaun

disiplin suçu olmadığına dair belge acil

ben bugün okuldan alacaktım burs için belge istiyorlar ama unuttum yarın alamayabilirim tee pazartesi almak zorundayım ama staja gittiğim için alamayacağım internetten kendim bir belge yapsam yasak olur mu? Herhangi bir disiplin suçum yok.
Top Bottom