Arama sonuçları: *

1. enokeno

İtalya'ya bağlanabilen vpn önerir misiniz?

İtalya'ya bağlanabilsin yeterli
  2. enokeno

Bir fotografin arka planini silmem konusunda yardimci olur musunuz?

Photoshopu yukleyemedigim icin yapamiyorum musaitligi olan birisi yapabilirse cok sevinirim, belirten kişiye ozelden yollayacagim fotografi simdiden tesekkurler.
  3. enokeno

İkinci el iPhone 7 aldım ve dolandırıldım, ne yapabilirim?

Dün ikinci el bi telefon aldım 1800tl'ye sahibinden üzerinden. Ekran orijinal demesine rağmen orijinal değil, ilandaki fotoğrafta ekranda olan çatlakla bende ki aynı yani o yaptı diyemez. Batarya ölü ve ahize sorunlu. Bir hata ettim farkındayım, ikinci el sitelerinden 50'ye yakın al sat...
  4. enokeno

iPhone SE satıp o parayla 8 aldıktan sonra kalan parayla ekran kartı alınır mı ?

soruyu başlıkta görüyorsunuz, elimde siyah 64 gb SE var, şu aralar fiyatlar artıyor eminim ki daha da artacaktır ama ekran kartlarının fiyatı da artıyor o yüzden şu aralar satıp o parayla iphone 8 alsam 3 k civarı, ikinci el bir ekran kartı alabilir miyim ? SE'den 8 e geçince problem yaşar...
  5. enokeno

Donanım Arşivi 1 Milyon Abone Oluyor !!!

Evet arkadaşlar o gün geldi, Donanım Arşivi 1 milyon oluyor. @Abdullah Hacıgül bizler için yaptığın şeyler için teşekkür ederiz abi, daha iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok. Ayrıca bu foruma katıldığımdan beri çok fazla konu hakkında bilgi sahibi oldum sizlere de teşekkür ederim arkadaşlar...
Geri