Arama sonuçları: *

1. fury_

Çakmağın oluşturduğu siyahlık

Merhaba bir şey birleştirmeye çalışırken çakmak fazla kaldı bu siyahlığı nasıl giderebilirim
  2. fury_

[Çözüldü] Discord ile ilgili sorum var

Merhaba dostlar Discord nitro aldım. 15 gün sonra bitiyor. Biteceği günden itibarende yenilenecek diyor aboneliği iptal et desem nitromu silermi?
  3. fury_

Arkadaşlarım benle sürekli dalga geçiyor

Vallahi sabrım taştı, herkes benle dalga geçiyor "napim" diyip duruyorlar ve niye herkese bulaşıyorsun diyorlar hiçbirşey yapmadan herkese bulaşıyorsun diyorlar vallahi sabrım yemin ederim taştı bir gün kötü bir şekilde bir şey yapacağım Allah aşkına yardım edin. Bu soruna nasıl cevap vereceğim...
  4. fury_

Donanım arşivi çöktü

5. fury_

Donanım arşivi 1 milyon!

6. fury_

Aileme kulaklık ihtiyacım olduğunu nasıl söylemeliyim

Kulaklık ihtiyacım var şuanki kulaklığım rapmage hectora sol taraftan çok sağ taraftan az ses geliyor mikrofonuda bozuk ailem bana yeni kulaklık almıyor ne yapmalıyım kabul ettirebilecek nasıl bir şey söylemeliyim?
  7. fury_

Steam 2021 İndirimleri ne zaman

Soru başlıktadır.
  8. fury_

Abdullah abinin yeni sistemi açılmıyor

Sistem almayacağım sadece incelemek için aradım. Ama sistem parçaları açılmıyor?
  9. fury_

Sistemimin render performansı

Merhabalar render yapıyorum bilgisayarımda 9 dakikalık video 1080P 60fps de 10 dakikalık süre biçti güzel bir değermi? Sistemim imzamda yer alıyor
  10. fury_

Neden kimse konularıma cevap vermiyor?!

Kimse konularıma cevap bile vermiyor noldu benimi sevmiyorsunuz!?1?!
  11. fury_

Epic games ve steam hesabım kaç tl eder

Merhabalar steam ve epic games hesaplarım var birsürü oyunum var kaç TL eder? 1611430378 .
  12. fury_

Forumda nasıl 80 Plus bronze olunur

Nasıl bronze olucam? :D
Geri