Arama sonuçları: *

1. Yumşak Ge

Artık Forumda Değilim

Artık Forumda Değilim bu ...
  2. Yumşak Ge

Twitter Soylu'nun mesajını sansürledi !

Evet Twitter soysuzu , Süleyman Soylu'nun mesajını sansürledi ! Bu olay Her ne kadar birkaç gün önce olsa da banım yeni kalktığı için şimdi yazabildim . Avrupa'da bu olaylar olsa büyük yaptırımlar yiyen twitter , Türkiye'de ofis açmaya bile yanaşmadı bu ne ? sayısızlık değil de nedir , orda...
  3. Yumşak Ge

[Çözüldü !]Forumda rütbeler neye göre belirleniyor ? -Altın yerine Gold yazıp ingiliççe yazmak çok mu havalı ?-

Hani var sa 80+ ,80+ silver , 80+ Bronze Bir de şunu belirtmek istiyorum eğer yöneticilerimiz görürse şunu beyan etmek istiyorum ki Forumda rütbeler Türkçe olmalı Yani altın değil de gold oldu aboooo ingiliççe havalı veya Bronze yerine bronz yazmak çok mu zor merak ettim eğer bugün dilimize...
  4. Yumşak Ge

Koyun Yazmak ban sebebi mi ?

Koyun yazmak ban sebebi mi Eğer değilse Koyunda bir hayvan Domuz'da değil mi . O zaman koyun yazan ban yemiyorsa domuz yazan da ban yemez değil mi Yani birisine hakaret biçiminde yazmak .
  5. Yumşak Ge

Donanım Arşivi Forum Uygulaması Nedir (Bilgisayar İçin) ?

Evet Soru Başlıkta Öyle bir uygulama var mı çünkü bende yıldız işaretinin yanında bir simge var , ona baktığımda Donanım Arşivi Forum Uygulamasını yükle diye bir yer var o nedir ? Resimde gözüküyor Bu arada kestiğim yerler hesap profil fotosu ve reklam engelleyici simgesi (reklam engelleyicinin...
  6. Yumşak Ge

CHP'nin İstanbul için vadettiği ve yaptığı üç icraat ?

CHP'nin İstanbul için vadettiği ve yaptığı üç icraat ? Boşuna aramayın Google Amcada bulamazsınız . Ben şunu soruyorum neden oy veriyorsunuz şunlara !
Top Bottom