Arama sonuçları: *

1. Z

SPAM HATASINDAN NASIL KURTULURUM

ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR FAKAT PAYLAŞAMIYORUM ADMIN BEY AKTİF OLMASINA RAĞMEN CEVAP VEREMEDİ FAKAT BENİM LAPTOP İYİCE GİRİK SIRANIN GELMESİ NEKADAR SURER BİLEMİYORUM BURADA GÜRDÜĞÜNÜZ SPAM HATASI NEDİR SİZCE NE YAPMAM GEREKİR
  2. Z

Bu sistem alınır mı? ?

Bunu yaparken ne düşünüyolardı çok merak ediyom jsjfsjgjsjfjsgjdjfjsja
  3. Z

Siberian welnes vs arm hammer advance white hangisini alayım

Arkadaşlar sea arm hammer advience white ile siberrian welnes kömürlü dişmacunu arasında kaldım aynı mitar aynı fiyat( 30 tl ) kullanlar yada başka önerisi olan varsa yazabilirmi teşekürler
  4. Z

rüyamın tabiri icin googlede nasıl aratmam gerekiyor bakarmısınız

Arkadaslar merhaba rüyamı nasıl aratacağım bilmiyorum sizce nasıl arayatım rüya kısaca şöyle Metrodaydım. sevdiğim kızı gördüm yanına gitmeye çalışıyorum metrodurdu kız kalktı ve metrodan çıktı. başka bir erkeğin koluna girmiş arkasındada siyah saçlı bir kız var. bende peşinden koştum üstunde...
  5. Z

Gece konsolosluklar kapalımı

Arkadaşlar sea aklıma bir şey geldi internette araştırmaya çalıştım ama çıkmadı. Mesela rusyanın türkiyedeki konsolosluğu gece kapatılıyormu yada içeride gelen biri olur diye birileri olurmu yada konsoloslukların açılış kapanış saatlerine kinler kararveriyor bilen yazarsa güzel olur teşeküreler
  6. Z

İnstangramda önecıkarılanlar yüklenmiyor

Arkadaşlar sea profile giriyorum önecıkarılanlara tıklıyorum 1. Fotoğraf yükleniyor geri kalanlar tekrar yükle işareti görünüyor ekranda acaba neden oluyor bu bilen yazabilirmi teşekürler
  7. Z

Ege üniverstesinde olacak zirvenin koordine gurubundayım nasıl sponsor ayarlarım

Arkadaşlar sea ege üniverstesinde olmasını planladığımız bir öğrenci zirvesi var yarın sabah ege üniverstesi onaylıyor etkinliği ben bu etkinliğin sponsor arama kısmındayım ve hondadan showroom için otomobil isteyeceğim daha doğrusu otomobil getirmelerini bunu nasıl yapcam ya daha önce sponsor...
  8. Z

Valorant oyun arkadaşı arıyorum

Arkadaşlar selam yaşım 20 valorantta oyuncu arkadaşı arıyorum min yaş 18 üst olarak fark etmez bana oynamak isteyenler valo isinlerini yazarsa ark eklerim teşekürler
  9. Z

Kızla buluşma acil yardım olz

Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum ona bulusma teklif edeceğim nasıl bir mesaj atmalıyım ne yazayıp direk yüz yüze karşılaşamıyoruz artık sınavdan sonraya bir buluşma ayarlamak istiyorum sınavbu cumartesi pazar yardım edin lütfen bu kızıda kaybedemem
  10. Z

Spotify da mesaj atma varmı

Arkadaşlar sea spotify da mesaj yazma varmı
  11. Z

Ders çalışmaya nasıl odaklana biliriz

Sıkılıyorum bunalıyorum isyan ediyorum isyan
  12. Z

Dünyanın en can sıkıcı fotoları

Peki ya rtx 2060 lı pcmden sadece zoomu acabilmem
Top Bottom