Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Freddy'nin yeni filmine gittiniz mi? Nasıl buldunuz?

Gitmeyi düşünüyodum ama gözlemlerim kadarıyla cogu kisi begenmemis 2 saat boyunca sıkılıp bir de üstüne öğrenci olarak 100-150tl vermek cok koyar sizler nasıl buldunuz filmi?
  2. KeReM 1963

AYT Fen çalışırken TYT Fen netlerimiz artar mı?

TYT Feni çok degil üstünkörü biliyorum denemelerde de ortalama 6-7 net geliyor ve artık zamanın geldigini düsünerek ayt matematigin yanına ayt fizik ve ayt kimya da ekledim simdi sorum şu tyt de konular çok fazla oldugu icin bu saatte sonra tyt fenle cebellesmek istemiyorum ayt fen çalışırken...
  3. KeReM 1963

2023 Yılında 1050Ti sistem öneren birisini ikna etmek

Benim arkadaşım var sistem alacaktı pc den anladığını iddia eden bi tanıdığı var ona sormuş çocuğa 18K civarına 1050Ti sistem önermiş. Ben de daha sonrasına arkadaşıma durumu anlattım 1050 ti in cok eski ve kötü olduğunu Şunu alabileceğini söyledim...
  4. KeReM 1963

Ümit Özdağ, cuma vaazını böldü...

Öncelikle kendisini bu harakete kadar cok severdim ve desteklerdim ama burda gerçekten cok sacmalamis öncelikle vaaz dinlemek farzdır, vaaz esnasinda konusmak fisildasmak hatta amin demek bile uygun değildir. Tamamen show amacli yaptığını düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz konu hakkında?
  5. KeReM 1963

Orkun Işıtmak 10Mn aboneye ulaştı!

Türkiye'nin eğlence kanalı Orkun Işıtmak 10Mn aboneye ulaştı. Sizce hakediyor mu ve Orkun'u seviyor musunuz?
  6. KeReM 1963

Kediler neden pisi pisi ye tepki verir?

Hep merak etmisimdir kediye ne desem bakmiyo ama pisi pisi diyince aninda dönüp tepki veriyo bunun sebebi nedir bileniniz var mi
  7. KeReM 1963

Sizce ilerleyen yıllarda internet üzerinde görüşürken koku aktarma olabilir mi?

Mesela atıyorum anneniz arkada köfte kızartıyor ve köftenin kokusu karşınızda sesli yada görüntülü konuştuğunuz kişiye gidiyor. Sizce böyle bir şey yapılabilir mi yapılabilirse hangi yıllarda yapılabilir görüşlerinizi bekliyorum çocukluğumdan beri hep merak etmisimdir.
  8. KeReM 1963

Dünyanın en beyin yakan sorusu 🔥

Bakın şimdi siz bi eşya almak istiyorsunuz ama 0 tl niz var. Eşyanın değeride 45 TL 1. Arkadaşınızdan 25 TL 2.Arkadaşınızdanda 25 TL borç alıyorsunuz Etti 50 lira Bu eşyayı alıyorsunuz ve 5 tl niz kalıyor (50-45 = 5 TL) 1. arkadaşınıza 1 TL para veriyorsunuz (24 TL Borcunuz kaldı) 2...
  9. KeReM 1963

Kızı sinemaya götürmek istiyorum ama ya kabul etmezse...

10. sınıfız.Kız bizim sınıfta geçen hafta öyle konuşuyorduk sonra birden sen nerde oturuyorsun dedi oda şans eseri bizim hemen oralarda oturuyormuş. Sonra hangi otobüsle gidip geliyorsun diye sordu bende cevapladım. Sabah okula giderken ben tek gidiyorum ama dönüşte beraber "yalnız" dönüyoruz...
  10. KeReM 1963

2. El alışverişte teklif edilen saçma fiyat.

Bune olm kdkfmcldlsöslsldm kafayı yicem ya 5000₺ olur mu ne demek Allah'ım dldmmfldlsöwöslsmdfm
  11. KeReM 1963

DA Forum Ekran Kartı Markasını Söylüyor (AMD , Nvidia , Intel)

Hangi markayı kullanıyorsun ? Lütfen AMD kullanıyorsan Nvidia Fanboyu olup Nvidia ya verme. Ne kullanıyorsan onu seç.
  12. KeReM 1963

Günde Kaç Saat Bilgisayarla Oynuyorsunuz {ANKET}

Ufak bir anket yapalım dedim 😂🤗 Ben genelde 5-6 Saat civarı oynuyorum. Edit: yazım yanlış yapmışım Zabah Akşam olacak.
  13. KeReM 1963

Paparadan 10 TL ye ihtiyacım var steam den oyun atabilirim

steam de maks 35 liram var , eğer oyun alacak varsa oyun atabilirim.
  14. KeReM 1963

Bu Ne Şimdi ? Aşırı Sinir Oldum

aşırı sinir oldum ya bu ne şimdi ? dalga falan mı geçiyor yoksa ben kötü bir şey falan mı dedim daha öncesinde pek bir şey olmadı sadece ben yarın almaya gelicekler bi sıkıntı olursa fiyatım 8500 yazdım sonrasında olanlar bunlar şaka gibi
  15. KeReM 1963

Gusülde Buruna Su Çekerken Sızlaması Gerekli mi ?

Biraz saçma bı soru ama bizim Cami hocası burunun sızlaması gerekiyor demişti , internetten araştırdım öyle birşeye gerek olmadığı yazıyordu . var mı bilen ?
  16. KeReM 1963

işi olmayanlar varsa dc ye gelin konuşalım

https://discord.gg/QAdTBT8c herkesi sohbet odasına bekliyorum , canım çok sıkıldı
  17. KeReM 1963

Forum tek bende mi çöktü az önce

az önce forum çöktü yaklaşık 10-15 dakika giremedim tek bende mi oldu @Mehmet Yılmaz
  18. KeReM 1963

DA Forum Tuttu Tutmadı Oynuyor

Hadi tuttu tutmadı oynayalım ben başlıyım Alttakinin monitörü 144HZ
Top Bottom