Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Bisiklet kadrosunu alüminyum kaynak

2017 de bianchi afx7127 olarak almistim bisikleti kronik kaynak sorunundan çoğu kisinin kadrosu kirildi ve ayni kadro farkli bir tasarim ile servis tarafindan değişti uzun bir sure kullandiktan sonra bogaz kismindan kirildi ve servis kabul etmedi ustune 2 bisiklet daha degistirdim ancak bu...
  2. AfniSoDeadly

Otobüs duraklarında ki reklam panosu nasıl acilir

Yakınımda ki bir durakta fade afişi var almak için uğraştım baya ama açılmıyor nasıl açılacağını bilen var mi
  3. AfniSoDeadly

Pencere hurdalarini vermeli mi

Nenemin pencereleri degisiyor cikan pencereler aliminyum ve 6 buyuk pencere 3 kapi var konustuklarindan anladigim kadariyla bunları götürmeyi dusunuyorlar hurdaciya yuklu miktarda satarlar diye düşünüyorum ne yapmali?
  4. AfniSoDeadly

izmir de vans tamiri yapan yerler

vans wm ward ayakkabımın yanında düz 1 1,5 cm civarında yırtık var bunu tamir edebilecek yerler var mı izmir de
  5. AfniSoDeadly

Büyüden anlayan var mı

Bu nedir arkadaslae bilen var mi annem babam ayri babannem bir kac kez anneme büyü yapmisti inanmasam da bi seyler var gibi babam ve babannemin yaninda kaliyorum bir süredir
  6. AfniSoDeadly

Bu bilgisayarcilar beni delirtecek

Ga h55 s2v xeon x3440 gskill ramler İlk verdigimde ariza tespiti olarak avmamislar bir daha götürdüm bu sefer 1 ay beklettiler sonra arayip anakartin sağlam olduğunu islemcinin bozuk olduğunu ramlerin saglam oldugunu soylediler, neyse eve geldim işlemciyi satılığa koydum bozuk olduğunu soylerek...
  7. AfniSoDeadly

Astral seyahat mumkun mu

Arkadaşlar bu astral seyahat konusuna cok ilgiliyim var mi daha once yapabilen acayip yapmak istiyorum bunu, dusununce mumkun degil gibi geliyor ama evrende ki o kadar olayi gorunce neden gercek olmasin diyorum,
  8. AfniSoDeadly

Dugun yasaklari hala var mi kaca kadar

Merhabalar arkadaslar mahallemizin cok yakininda baya yuksek bir sesle nisan yapiyorlar şuan saatlerdir devam ediyor rahatsiz edici seviye de saat 22.49 daha durmayacaklar gibi yasak var mi veya normal zaman da bile bu saatte normal mi yasak varsa jandarmayi arayacagim simdi
  9. AfniSoDeadly

Sanırım intihar edicem

Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
  10. AfniSoDeadly

Buraya çiğ köfteci açılır mı

Çiğli sasalıya taşındık 3 haftadir burdayiz sanirim etrafta hiç çiğ köfteci goremedim Eski oturdugumuz yerde de 5-6 yıl önce açılmıştı ilk cogkofteci ve tavuk durum kofte ekmek bunların porsiyonlarini vs satiyorlar ve baya da kazanıyorlar Benim de aklıma buraya battalbey dükkanı açmak geldi...
  11. AfniSoDeadly

Babamın para yok demesi

Arkadaslar cidden anlamıyorum neden böyle yaptığını aramiz çok iyi aslında, bisey alacagim zaman soyluyorum genelde hemen gonderiyor parayi ama kıyafet alacağım diyelim pahalı seyler gosterdigimde mesela maasi alinca aliriz veya daha ucuz seyler baksana olum cok diyor ama parasi da yok değil...
  12. AfniSoDeadly

Ezandan rahatsız olmak

Arkadaşlar cidden bir de camiye yakın bir yerde oturuyorum yakin civarim da 3 cami var ve üçünden de ezan okunuyor uykundan uyandıracak kadardan fazla şekilde de sesli ezan okunduğunda şarkı açıyorum artık
  13. AfniSoDeadly

Emeklilikte yaşa takılmak

Şimdi babam 74 doğumlu sigorta primi deniyor sanırım biteli çok oldu ama emeklilik yaşı yüksek olduğu icin emekli olamıyor sanırım durumumuz iyi ama olay bu degil emekli olduktan sonra alacağı maaş çalışmaya devam ettikçe daha da azalıyor bu ne cins bir saçmalıktır bu durumda olan bir sürü insan...
  14. AfniSoDeadly

Ejderha baskili sweatshirt

Arkadaslar ejderha olsun japonca yazilar olsun cok hosuma gidiyor, kotonun kumaslarini begeniyorum koton veya onun gibi kumasi olan markalardan onerirseniz sevinirim
  15. AfniSoDeadly

Karakalem nasıl çizebilirim yapan var mı

Hoşlandığım kızın resmini karakalem çizip hediye etmek istiyorum nasıl yapmalıyım
  16. AfniSoDeadly

Pazarlık yaparken utanmayanlar

Açıkçası ben 50 tl pazarlık teklif ederken bile çekinerek ediyorum 1350 lira ilana 500 olur mu diyen bile var, siz ne düşünüyorsunuz
  17. AfniSoDeadly

2 yıl önce beni seven kızı şimdi ayartamıyorum

bilmiyorum iki yıl önce benden 2 yaş küçük olduğu için cocuk gibi geliyordu şimdi daha farklı birisi ve hoşlanmaya başladım ama onu elde etmek için saçmalamaya başladım geçen sene takılırken iyi anlaşıyorduk 1 sene içinde olan sevgililerim yüzünden konuşma tarzım değişti şimdi hoşuna gidemiyorum...
  18. AfniSoDeadly

Aylık 1800tl kenarı koyarak kaç ayda düzgün bi motor alabilirim

Arkadaşlar hazır okullar yokken çalışayım diyorum yaşım 16 o yüzden babam arabayı vermiyor ama babamın motorunu yıllardır hergün kullanıyorum ama artık kendi motorumu alma vaktinin geldiğini düşünüyorum, ehliyet kask ceket babam alacak zaten motor için de babaannem dedem babam üstüne koyacaklar...
Geri