Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

ChatGPT çalışmıyor yardım

Şöyle bir ekranda kaldım bir şey yazsam da gönderemiyorum, mesaj geçmişim çıkmıyor hiçbir şey yok. Arkadaş giriyor onda çalışıyor ne yapmam lazım?
  2. Enivici Vokke

Kapalı kedi tuvaleti önerisi

Hocalar kedi besleyip kapalı kedi tuvaleti kullananlardan öneriye ihtiyacım var. Kedim dişi ama biraz obez 6-7 kilo. 500-600 liraya bir tuvalet kabı almak istiyorum ama geniş olsun istiyorum. Şu linkini attığım ürünü bulabildim en büyük. Ürün ölçüleri En: 38,5 Genişlik : 60 Yükseklik: 40,5...
  3. Enivici Vokke

Asgari ücrete günde 8 saatten fazla işçi çalıştırmak legal bir şey mi?

Çalışıyor olduğum yer günde 10 saat, haftada 6 gün asgari ücrete çalıştırıyor. Gareonluk işi. Sadece burası değil civardaki çoğu kurumsal mekan asgariye günde 10 saat çalıştırıyor ve rahatça internete ilan verebiliyorlar. Saatlik olarak asgari ücretin altında bir ödeme yapıyorlar. Bu legal bir...
  4. Enivici Vokke

İşin olsun sitesinden aradılar ama telefonu açamadım

3-5 yere başvurmuştum sabah şimdi aramışlar da lavabodaydım açamadım, geri ararlar mı sizce? İşin olsun üzerinden aradıkları için geri arayamıyorum da 0216 numarası. :(
  5. Enivici Vokke

Kediye sakinleştirici vermek zararlı mı?

Kediyi tıraş ettirdim de vet sakinleştirici olmadan tıraş etmiyoruz dedi. Ben de defalarca narkoz istemiyorum, zararlı vs. dedim. O da merak etme narkoz vermiyoruz bu sakinleştirici dedi, narkozdaki o zararlı organlara zarar veren madde yok dedi kabul ettim. Az yaptı zaten onu da kıpırdıyordu...
  6. Enivici Vokke

Dc küfürden dava yenir mi?

Adamın teki kamera açıp avukat olduğunu söylüyordu, kanıtladı da olduğunu. Dcde küfürden dava açıp sağlam para kazandığını vs. söylüyordu. Dc küfründen dava açamazsın dedim inatlaştık bayağı sonra sövdüm buna msj olarak dava aç dedim. Açacağım dedi. Kaç tl öderim :D
  7. Enivici Vokke

Mesaj atan numara dolandırıcı mı?

Aliexpress'ten kargo bekliyiorum da. +220698376315 isimli bir numara şöyle bir mesaj attı Yurtici kargo: adres nedeniyle gonderim merkezine iade edilmistir,tekrar gonderebilmesi icin lutfen adresinizi guncelleyiniz! Altında da diye bir site bağlantısı var. 1701677924 Aliexpress sayfasında...
  8. Enivici Vokke

Forumun sıcak fırsatlar kategorisine dönüşmesi

Kategoriyi takip etmeyi bırakın, Anasayfada 15 konunun 7-8'i hep sıcak fırsatlar kategorisinden. Birisi çıkıp 5-6 tane peş peşe paylaşıyor, bütün anasayfa indirim oluyor. Teknoloji forumundan ziyade indirimlerin paylaşıldığı telegrama dönmüş forum. Sıcak fırsatlar kategorisini takip ediyorum ve...
  9. Enivici Vokke

Komik resim okulunun videosu neydi

Bir resim okulu mu ne reklamı vardı, adamın teki ayağını masaya koymuş diğer öğrenciler de onları çiziyordu. Bayağı komik ve saçma bir şeydi. Onun resmini, videosunu atabilecek var mı?
  10. Enivici Vokke

Gece uyumadan önce izleyecek video önerisi

Bağımlı olduğumu fark ettim. Videosuz uyuyamıyorum. Aslında uyuyabiliyorum ama o sessizlik beni acayip huzursuz ediyor. İzleyecek bir şey bulana kadar sabah ediyorum. Böyle uzun 20-30 dk videoları olup gözler kapalı sırf dinlemesi zevkli olabilecek video önerilerinize ihtiyacım var. Belgesel...
  11. Enivici Vokke

Forum yavaş mı çalışıyor?

Benim internette mi sıkıntı var yoksa forum çok yavaş mı çalışıyor?
  12. Enivici Vokke

Çelik çabuk mu soğur?

Çelik çabuk mu soğur? Çelik kettle aldım da aşırı çabuk soğuyor. Normal mi bu durum? Ortaokul fen dersini hatırlamakta güçlük çekiyorum.
  13. Enivici Vokke

3 kilo yoğurt 65 lira mı?

Demin bimden 3 kilo yoğurt aldım fiyatına bakmadan, 60 küsür lira verdim. Başkasının püskevitini falan da ödemişimdir umarım. 3 kilo yoğurt 60 küsür lira mı?
  14. Enivici Vokke

Kedi maması nasıl açılır

Paketin üstünde fermuar var onu çekiyorum ama resimdeki gibi gene kapalı bir yer açılıyor. Normalde paketin üstünden biraz makasla kesersin çıtçıtlı yere ulaşırsın ama bu paket daha farklı. Fermuarı kesip kapalı olan yeri boylamasına bıçakla mı kesmem gerek?
  15. Enivici Vokke

7 KG mama aldım kargoda 5.5 kg gözüküyor

7 KG kedi maması aldım ama kargo takipte bu gözüküyor: Neden böyle?
  16. Enivici Vokke

2. el kategorisinin göz önünde bulundurulmaması

Tamam 2. el kategorisi forumda en üstte ancak oraya eklediğimiz ilanı gün içerisinde konuları yükselttiğimiz gibi yükseltemiyoruz. 2 gün sonra 5. sayfaya gidiyor ilan. Ayrıca 2. el kategorisine açılan ilanlar forum içerisinde gözükmüyorlar yeni açılan konular gibi en üste çıkmıyorlar forumda...
  17. Enivici Vokke

2 aylık Xbox Game Pass kodu [İlk Giren Kapar]

3924H-JJCTP-23KV9-39GRC-P6FFZ Daha önce Game Pass kullanılmamış hesapta aktifleştirilebilir. 2 aylıktır. Kullanan kişi SS atarsa çok iyi olur. Discord'un verdiği koddur.
  18. Enivici Vokke

Sizce bu lafım aşırı agresif ve saldırgan mı?

''Zekasıyla ön plana çıkan bir halk değiliz sonuçta.'' lafım, aşırı agresif ve saldırgan tavır olarak yorumlanmış ve uyarı verilmiş şahsıma. Sizce burada aşırı agresif ve saldırgan mı davranmışım? Konunun kilitlenmemesini, diğer üyelerin düşüncelerini merak ettiğim için istiyorum.
  19. Enivici Vokke

3 uyarı olunca ne oluyor?

Profilimde uyarılar 2/3 şeklinde gözüküyor. 1 uyarı daha yersem ne olur?
  20. Enivici Vokke

BİM maaşları hangi karta yatırıyor?

BİM market çalışanlarınının maaşlarını hangi karta yatırıyor? Bir sitede Garanti diye gördüm. Bende Garanti maaş kartı var. Ona göre başvuru yapacağım. Her işe girdiğimde sürekli farklı bir bankadan kart çıkartmak istemiyorum.
Geri