Arama sonuçları: *

1. adidas

Hangi partiyi, ittifakı destekliyorsunuz?

Hangi partiyi, ittifakı destekliyorsunuz; Neden? Hakaret, küfür etmeden, saygı çerçevesinde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
  2. adidas

Vergiden En Fazla Gelir Elde Eden Ülkeler (Türkiye 67. sırada.)

Sıralama (GSYİH'ye Oranla) 1 - Fransa %46.2 2 - Danimarka %46 3 - Belçika %44.6 4 - İsveç %44 5 - Finlandiya %43.3 6 - İtalya %42.4 7 - Avusturya %41.8 8 - Küba %40.6 9 - Yunanistan %39.4 10 - Hollanda %38.8 .. 67 - Türkiye %24.9 Kaynak: Wikipedia...
  3. adidas

Online oyun hesabım çalındı, çalan kişiye dava açabilir miyim?

Arkadaşlar bir online oyunda adam hesabımı çaldı. Çalan kişi şuan hesabımda oynuyor bu adama dava açabilir miyim? Adamın hiç bir bilgisi elimde yok ama oyun hesabı outlooka bağlıydı. O outlooku geri aldım.
  4. adidas

2001 Türkiye'si Nasıldı?

21 Şubat 2001 tarihli toplantıda Sezer'in Ecevit'e anasaya kitapçığı fırlatması olayından hemen sonra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda % 18,1 oranında düşüş yaşandı gecelik faizler % 7500’e kadar yükseldi. Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile dönemin Başbakanı Bülent Ecevit...
  5. adidas

Günde kaç saat uyuyorsunuz?

Günde kaç saat uyuyorsunuz? Ben 7 saatten az uyumaya dikkat ediyorum. Uyku bana ciddi anlamda zaman kaybı gibi geliyor. Günde 8 saat uyuyorsanız gününüzün 1/3'ini uykuyla harcıyorsunuz demektir. Ben akşam saat 11-12 gibi yatıyorum sabah 6'da kalkıyorum.
Geri