Arama sonuçları: *

1. alake

AÖL'den mezun olmadan üniversiteye yerleşmek mümkün mü?

Merhaba, iyi forumlar dilerim. 21 temmuz saat 10:00'da AÖL 3. dönem sınavları oldu ancak ben giremedim. 220 kredim var ve 2 zorunlu dersim kaldı. YKS sınavına girdim ve sonuçlara bakacaksak istediğim bölüme girebiliyorum ama dediğim gibi zorunlu derslerim kaldı. Üniversiteye kayıt olurken geçici...
  2. alake

Geforce experience'den actigim yayın buga girdi.

YouTube'dan denemek için yayın açtım ancak GeForce experience'den yayını kapattigim halde hala yayında. Experience'den kapattığım andan itibaren yayın kayıt almamaya başladı ama yayın hala devam ediyor. Nasıl kapaticam bunu? (Konuyu acicak bir yer bulamadım yanlış yere actiysam affola)
  3. alake

Az takipçili instagram hesabını nasıl kapattirabilirim?

Selam, 90 takipçili Bir imstgram hesabıni nasıl kapattirabilirim kötü bir niyetim yok arkadaşın eski hesabı şifresini unuttu kapattirmak istiyor.
  4. alake

İtopya çöktü mü yoksa

İtopya'ya girmeye çalışırken robot doğrulamaya soktu. Robot doğrulamasıni yaptıktan sonra siteye ulaşamadım, sanırım 502 hatası vermişti. (Şu an robot dogrulamada ki resimler bile açılmıyor.) Acaba yeni rtx3060'lı sistem yüzünden mi?
  5. alake

sizce bu sürpriz nedir?

pazartesi matematik sınavım olucak, ve konular aşşırı kolay. babama sınavın olacağının haberini verdim, ve eğer 70 alırsam bana bir sürpriz yapacağını söyledi. (not: bilgisayarlara ilgili olduğumu biliyor, ve bana bilgisayar sözü vardı.)
  6. alake

9. Sınıf sınav konularım.

Resimde gördüğünüz gibi Mart ayının başında sınavlarım başlıyor. Sınav konularim da bu şekilde. Sizce hangi derse ağırlık vermeliyim? Hangi konular zor? (Not:özel okula gidiyorum onu da hesaba katabilirsiniz.)
  7. alake

Sizce okullar açılsa bile sınav olurmuyuz?

Martta okullar açılacak. Ama büyük ihtimal açıp-kapatirlar. Sizce okullar kapanana kadar sınav olurmuyuz? 1613078999 Olmazsak daha iyi beleş pc kapıyorum umarım olmaz..
  8. alake

Bu işaret neyin nesi?

Hep merak etmişimdir. Sağ üstte gördüğünüz işarete basınca ekran sadece titreşiyor. Bu butonun olayı nedir?
  9. alake

Haqqus-hakan balcı YT

Haqqus-hakan balcı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  10. alake

Özel okullarda not ortalaması

Beyler selam, özel bir okula gidiyorum yıllık 40k civarı (yanlış anlaşılmasın) ve ortalamamin 75-80 gelmesini istiyorum, 80 gelirse Cok iyi olur veya 78 civarı. İngilizcem çok çok iyi, fen ve matematikte biraz temelim zayif. Hocalara yalakalık yaparsam veya aramı iyi tutarsam 75-80 gelirmi ortalamam
Top Bottom