Arama sonuçları: *

1. esancash

Juul şarj standı ve podları alabileceğim güvenilir bir site arıyorum

elimde uk version bir juul bulunmakta fakat şarj ünitesi yok ve yeni pod almak istiyorum ama güvenilir site bulamadım doğrusu bilip alışveriş yaptığınız bir site var mıdır yada istanbul içinde nereden temin edebilirim acaba?
  2. esancash

çamaşır kurutma makinası öneri

10-20k arası bütçem var ısı pompalı kıyafetleri çektirmeyecek bir kurutma makinası arıyorum yardımcı olabilecek anlayan birisi varsa çok yardımcı olur
  3. esancash

Amca Dolandirmanin Suçu Nedi̇r :dd

arkadaşlar bir arkadaşım kız rp si yapıp amcaları dolandırıyo gerçekten benim yaptığım bir şey değil hiç önermediğim bi olay zaten arkadaşım yaptı dolandırdığı adamdan tehdit alınca baya tırstı ve başına en fazla ne gelebileceğini sordu biliyosanız söylerseniz müteşekkir kalırım🙂 inşaallah forum...
  4. esancash

İYİ GELİRLİ BİR SANAL MESLEK ARIYORUM

arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım para kazanmak istiyorum veya para kazanmam gerektiğini düşünüyorum ailemden düzenli olarak harçlık alan bi öğrenci değilim elimde güzel bi bilgisayarım var sanal alemde yaşıma uygun yada olabilirse belki illegalde olabilir bi iş arıyorum böyle güzel gelirli yada...
  5. esancash

Ortalamalarda bir kilom ve boyum olmasına rağmen çok kilolu gözüküyorum

Arkadaşlar ben 14 yaşında bir lise öğrencisiyim boyum 170 kilom 69 benim fiziksel olarak dışarıdan vucüdum kilolu gözüküyor bacağımda falan yağ var gibi büyük bir göbeğim var şu anda L falan giyiyorum gözükmesini istemediğinden neyse velhasıl kelam benim en yakın arkadaşım mesela çocuk 172 ve...
  6. esancash

Sistem durduk yerde mavi ekran veriyor yardım edin

Arkadaşlar valorant Van 1067 hata kodu nu veriyodu sonra vnette baktım saatte Unicode diye birşeye tik attım ve sonra yeniden başlat dedi bende başlattım ama sonra hep mavi Ekran vermeye başladı
Top Bottom