Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Rusça nasıl öğrenebilirim?

Alfabeyi ve basit birkaç grammer kuralını biliyorum kelimeleri de akıcı bir şekilde okuyabiliyorum ama kapsamlı bir kurs bulamadım. Alfabe farklı olunca araştırma yapmak da zor oluyor o dilde bir şey aratamıyorum. Kendi kendine Rusça öğrenen varsa cevaplarsa sevinirim
  2. Johannes Erwin Rommel

Online İstanbul Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

https://bireysel.istanbulkart.istanbul/ sitesine yönlendiriyor beni ancak site sadece beyaz ekran olarak gözüküyor bende mi sıkıntı var?
  3. Johannes Erwin Rommel

Sevgilimle gitmek için Barbie mi Oppenheimer mı?

Soru başlıkta filmden sonra bütün gün Avmde olmayı planlıyoruz o yüzden Nolanın dediği gibi filmden sonra konuşamama gibi bir durum olursa hoş olmaz açıkçası :) yine de fikrinizi merak ettim.
  4. Johannes Erwin Rommel

Lgs 2023 Nasıl Geçti?

Girenler neler yaşadığını aktarabilir mi?Ders zorlukları nasıldı?
  5. Johannes Erwin Rommel

“ Plana sadık kal… ”

Öncelikle konuya şu soruyla başlamak istiyorum: Bu tweet sizce öylesine atılmış bir tweet mi?Belki ben çok hayalperestim ya da bu ülkede akıl sağlığımı kaybettim.Ama ben arkada çok büyük bir oyunun döndüğü kanaatindeyim.Sinan Oğanın bu kadar dönek olabileceğini sanmıyorum 2. turda Millet...
  6. Johannes Erwin Rommel

Yaratıcı Dünya Hayatına Müdahale Edebilir mi?

Başlıkta Yaratıcı kelimesini kullanmamın sebebi sadece belirli bir dine yönelik sormamam.Forumda Hristiyanı,Müslümanı,Deisti kendi inancına göre yanıtlarsa sevinirim şimdi soruma geçeyim. Yaratıcı senin ya da benim hayatımda işlediğim günahlara göre bizi dünya hayatında cezalandırabilir mi? Bana...
  7. Johannes Erwin Rommel

İsmet İnönü Neden Sevilmiyor?

Ülkeye sağladığı sayısız hizmet olmasına rağmen hem islamcı hem de bazı kemalistlerin sevmemesini anlamıyorum.Hadi islamcılar Atatürkü de sevmiyor ama Kemalistlerin sevmemesi garip geliyor. Sizin İnönü hakkındaki görüşleriniz neler?
  8. Johannes Erwin Rommel

İngiltere Tarihinin En Sıcak Günü!

İngilterede sıcaklıklar dün 40.3 dereceyi gösterdi ve İngiltere tarihinin en sıcak günü olarak kayıtlara geçti Bazı ana yolllar yangınlar nedeniyle kapatıldı Toplu taşıma kapatıldı 6 ev 12 ahır 5 araba Wenningtondaki yangın nedeniyle yandı Ayrıca İkinci Dünya Savaşından beri itfaiyeler için...
  9. Johannes Erwin Rommel

Film İzleme Kültürümüz Yok!+Doktor Strange 2 İnceleme

Bugün 2 konudan bahsedeceğim ilki biraz kısa yaşadığım olayı anlatacağım film incelemesini okumak isteyenler aşağı inebilir Bugün Doktor Strange 2'yi izlemeye gittim ve film izlemeyi gerçekten kimsenin bilmediğini fark ettim izleyenlere saygı da kalmamış İlk başta filmi insanların...
  10. Johannes Erwin Rommel

Fatih Sultan Mehmedin gerçekten böyle bir sözü var mı?

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar kitabını tekrar okumaya karar verdim ve ilgimi çeken bir bölümün doğruluğunu sormak istiyorum sayfa 61’den alıntıdır. Mehmed Allahın Hazreti Muhammedin ve dört bin peygamberin adını anarak babası Sultan Murad ve bütün atalarının aziz ruhları üzerine yemin...
  11. Johannes Erwin Rommel

Amazon prime çekilen doğrulama için çekilen parayı geri iade ediyor mu?

Galiba 1 dolarlık doğrulama için çekiyor bunu geri iade eder mi?
  12. Johannes Erwin Rommel

700-800 TL Spor Ayakkabı Önerisi

Günlük kullanabileceğim yukarıdaki fiyat bandında bir ayakkabı arıyorum
  13. Johannes Erwin Rommel

Vikipedianın Rezaleti (Düzeltildi)

Az önce While at War filmini bitirdim ben de filmde geçen İspanyol yazar Miguel de Unamunoyu vikipediada arattım kendisinin imza kısmında bulunan rezaleti görebilirsiniz burada fotoğrafı paylaşamıyorum sayfaya bakabilirsiniz Not:içerik +18 rahatsız olacaksanız bakmayın...
  14. Johannes Erwin Rommel

Sizce bu durumda kadın haklı mı.

https://www.instagram.com/p/CarBC6xAMe7/?utm_medium=copy_link Instagramda dolaşırken denk geldim haberin doğruluğu hakkında bilgim yok ancak sormak istediğim şu sizce böyle bir durumda kadın haklı mı olur ? Benim düşüncem hayır haklı olmaz her ne yaparsa yapsın kimsenin kimseyi öldürme hakkı...
  15. Johannes Erwin Rommel

H*tler Haklı Mıydı?2.Dünya Savaşı öncesi

Her ne kadar kim haklı kim haksız muhabbetlerini saçma bulsam da böyle bir konu açmaya karar verdim genel olarak H*tlerin Dünya Savaşı öncesi ve Dünya Savaşı zamanı stratejisinden bahsedeceğim ilk baştan söyleyeyim konu sonunda haklıydı veya haksızdı gibi bir yorum yoktur Kendi yorumunuzu...
  16. Johannes Erwin Rommel

Bein Connect eğlence paketi içeriği

Eğlence paketinin içinde lig maçları vb. var mı?
  17. Johannes Erwin Rommel

Metaverse hakkında nasıl bilgi alabilirim Arsa alma gibi işlemler nasıl yapılır

Yaklaşık 10000 liralık bir sermaye ile metaversede neler yapabilirim nasıl girilir nasıl alışveriş yapılır bunları detaylı anlatabilecek var mı
  18. Johannes Erwin Rommel

Feminaziye Haddini Nasıl Bildiririm ?

Sınıfımda feminazi bir kız var sürekli erkeklere aşağılayıcı tavırlarda bulunuyor ilk başta uğraşmaya değmez dedim ama artık bana bile hakaret etmeye başladı düşüncelerimden dolayı buna nasıl haddini bildirebilirim
  19. Johannes Erwin Rommel

Koşu-Basketbol ayakkabısı önerisi

Bütçe farketmez mümkünse nike olsun
  20. Johannes Erwin Rommel

Müslümanların cennete hristiyan ve yahudilerin cehenneme gidecek olması?

Bize hep böyle öğretildi ama bu cumartesi etütte islamın sadece iyi ve kötü olarak ayırdığı hristiyanlardan yahudilerdn de cennete gidenlerin olacağını söyledi hoca bunun doğruluğu nedir?
Top Bottom