Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Koctas'ta Çalışan Var Mı?

Merhabalar bugün bizi yerel Koçtaş mağazasından aradılar, birkaç hafta önce aldığımız askiligin üzerinde çok güçlü, gri bir mıknatısın kaldığını söylediler. Ancak üzerinde hicbir şey yok. Şimdi bizi bu konuda resmen sorguladilar ve bizden ev adresimizi falan istediler. Acaba bu ne tür bir...
  2. ZeRRaen

Yeni Sokak Kedisi Sahiplenecegim Neler Alayim?

Piyasada en ucuz 30tl civarina mama buldum ancak kedi tuvaleti ve kumu konusunda emin degilim. Ayrica harici birkac sey evde var ancak tam tesekkul neler lazim bilmiyorum.
  3. ZeRRaen

Hoşlandığınız Birisine İlk Nasıl Yazarsınız?

Ben genelde naber yazıyorum, zaten karşı tarafın isteği varsa işe yarar. Peki ya siz? İlk nasıl yürüyorsunuz?
  4. ZeRRaen

2. Date'de ne yapabiliriz?

Beyler kızla şu an flört bile sayılmayız. Ne yapabiliriz? Yakınlarda sinema gibi aktiviteler yok küçük bir ilçede yaşıyorum
  5. ZeRRaen

Edebiyat Öğretmenimin kızına Yazmak??

Arkadaşlar kızı okulumuza bu yıl geldi ve çok tatlı bir kız. Ama yazmaya çekiniyorum çünkü babası okulumuzun edebiyat öğretmeni. Çok arada kaldım. İleride işlerimiz yolunda gitmezse edebiyatçıyla karşı karşıya kalmak istemiyorum. Çok arada kaldım akıl lazım. Birde ilk ne yazabilirim. (aklımda...
  6. ZeRRaen

CharmQuell'e yapılan saygısızlık

Normalde bu tarz konuları paylaşmam ancak bu yapılan büyük saygısızlık. Beddua etmem doğru değil ancak onun bunu hakettiğini düşünüyorum.
  7. ZeRRaen

3+1 Doğalgaz döşettirme maliyeti

Sa arkadaşlar. Biz bir ev aldık ancak eve daha doğalgaz döşenmemiş . Anlayanlar varsa bize kaça patlar acaba? -En uygun haliyle ve toplam 6 petekle (7 de olabilir)-
  8. ZeRRaen

Devamsızlıklar ve Peder

Sa beyler iyi akşamlar, umarım iyisiniz . Ben değilim . Mevzu: Peder devamsızlıkları görmüş . Allah'tan evde değildim , baya kızdı telefonda . Telefonumu kıracağını söylüyor (mevzuyla alakası yok ama pederin hayal gücü işte). Eve gelme dedi dışardayım. Cebimde 10Tl para var . Sizce...
Top Bottom