Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Bura gerçek logitech destek mi?

gamepadi garantiye göndericem de burda ki sitede çıkan sağ alttaki balondan botla yazıştım sonra tüm temsilciler meşgul mail bırak dedi bıraktım ve mail attılar şimdi biriyle mailde konuştum hallettim sorunu ve satın alma belgesinin kopyasını istedi, evet bunu istemesi normal ama benim merak...
  2. Ö.F.Ö

Nesine hakkında bi sorum var

sabah ilk defa kupon yapıcaktım, 20 tl lik bi kupon hazırladım denemek için, kuponu oynaya tıkladım kart bilgilerimi gireceğim bi ekran bekliyordum fakat direkt oynadı kuponlarım kısmında da gözüküyor. Şimdi mesajlara baktım böyle 2 tane mesaj var kuponu oynarken hiç bakiyeye bakmadım, mesaja...
  3. Ö.F.Ö

Hangisi daha mantıklı? kararsız kaldım.

DVI to HDMI Dönüştürücü alıp, elimde ki HDMI kablosu ile kullanmak mı mantıklı yoksa direkt HDMI DVI 1080P Çift Yönlü Görüntü Aktarma Kablosu almak mı daha mantıklı?
  4. Ö.F.Ö

Hangi oyun türü, hangi SSD türüne kurulmalı?

SSD'ler: SN570 500 GB M.2 SSD ve Samsung 870 EVO 1 TB SATA SSD Oyunları, hikaye, online ve hikaye + online şeklinde üçe ayırırsak, hangi oyun türü yukarıda yazdığım SSD'lerin hangisine kurulmalı?
  5. Ö.F.Ö

Erkekler için el çantası önerisi.

Telefonumu, cüzdanımı vs. içine koymak için dikdörtgen bir el çantası istiyorum kullanıp önerdiğiniz var mı? uygun fiyatlı bir şey olursa sevinirim...
  6. Ö.F.Ö

Şifrelerimi nerede güvenle saklayabilirim?

yaklaşık 50-60 tane farklı şifrem var bunları bi yerde tutuyorum ama benden habersiz başka birisi pc ye geçerse (şifresini öğrenirse) çok kolay bir şekilde bulabilir. Bu şifreleri nerede saklayabilirim. Bi ara şifreli win rar dosyası yapmıştım ama şifreyi çok karmaşık yaptım diye unuttum. 😀
  7. Ö.F.Ö

Bu ethernet kablosu ve wifi güçlendirici alınır mı?

Önerilerinizi Amazon üzerinden yaparsanız daha iyi olur. Amazon tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde geçerli 100 TL indirim var. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00EYW1U68/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1...
  8. Ö.F.Ö

Hyper-V Kapanmıyor??

Gameloop'tan bi oyunu indirmek için Google Play Store'yi indirmek istiyorum ama bu hatayı alıyorum. Pubg Mobile sorunsuz yüklendi ama bunda bu hatayı veriyor. CMD ile de denedim kapanmıyor.
  9. Ö.F.Ö

OBS'ten kayıt başlatınca oyunda FPS düşüyor.

Kaydı başlattığım gibi fps im yere çakılıyor 200-300 fps ten 100-160 arası fps e kadar düşüyor. Nerede hata yapıyorum?? Oyun: Valorant Sistem: INTEL i3-12100F - H610M-K D4 - RX 6600 - 2x8 16 GB Ram 1678863849 konuyu neden çözüldü olarak işaretleyemiyorum
Top Bottom