Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

Kaliteli gainer önerisi

Doğal al falan diyenler yiyebildiğim kadar yiyorum ama okul işten bazen sekteye uğruyor.Kan şekerini en az yükseltecek tadı güzel ve kaliteli gainer önerir misiniz?
  2. ErnestMuçi

Güzel bir hediye önerisi

Çok sevdiğim bir hocam var ama artık hocadan öte benim için bir abla gibi ona bir hediye almak istiyorum ama böyle güzel görünce beni hatırlayacağı basit olmayan bir hediye istiyorum. Kadın bir hoca bütçe belirlemedim ama 450-650 arası olsa iyi olur güzel fikirler için belki üstüne çıkabilirim.
  3. ErnestMuçi

Wifi Mesh Sistemi önerisi

Dayım evine kurmak için mesh sistemi sordu bana ama pek bir bilgim yok. Kendisinin attığı sistemler bunlar sizce hangisi daha iyi veya alternatif bir öneriniz var mı?
  4. ErnestMuçi

Burun ameliyatı hakkında

Uzun zamandır burun eğriliğimden dolayı nefes problemi yaşıyorum.18 yaşına gel yapalım dendi 18 ime gireli 2-3 ay oluyor ve üniversiteye başlayacağım sizce yaptırmam mantıklı mı? ~11 haziranda tümör ameliyatı geçirdim. ★İstanbul veya kocaelinde hangi doktoru önerirsiniz(devlet hastanesi) ★Burun...
  5. ErnestMuçi

İkametimi başka ilde gösterip yurt çıkarabilir miyim?

İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum.Hem evin küçüklüğünden hem ailemle kalmak istemediğimden ikametimi başka yerde göstersem ama ailem yine istanbulda olsa yurt şansım olabilir mi?
  6. ErnestMuçi

Doktor bazen kader bazen kederdir.

Size şimdi doktorun nasıl keder ve kader olduğunu yaşadığım olayla anlatacağım. Bu senenin Ocak-Şubat ayları gibi dizimde ağrılar ve ara ara kitlenmeler oluyordu.O zamanlar futbol turnuvasındaydım bu yüzden ailem top oynadın ondandır ondandır diyip geçiştiriyordu sınav senem diye. Daha sonra...
  7. ErnestMuçi

Her şeyi hatırlama problemi

Bir sorun olarak görmediğim ama gitgide başıma bela olan bir dert. Yıllar geçsede bazı şeyler önemsiz olsada hatırlıyorum.Bir kez gördüğüm telefon numarasını mesela niye hatırlamak ister insan.Çok gereksiz şeyler hafızamda kalıyor ve bu sürekli aklıma geliyor. 19 Ocakta yediğim red mesajını...
  8. ErnestMuçi

Gebzede üniversite okunur mu?

İstanbulda okumak istiyordum fakat aile evinde kalmak istemediğin için İstanbula yakın olan gebzeyi düşünüyorum ve aklımda birkaç soru var. Gebze Teknik Üniversitesi sizce nasıl?(Tabii ki de kendim araştırdım sizinkileri de merak ediyorum) Gebzede yaşam maaliyeti İstanbula oranla nasıl ve halk...
  9. ErnestMuçi

Takviye gıda önerisi

12.sınıfım ve bu sene evde duramadığımdan çok düzensiz bir yeme düzenim var. Artık odak bozukluğumun arttığını ve kendimi sürekli yorgun hissettiğimi fark ettim. Tanesi max 400-500 tl olan iki tane takviye gıdası önerir misiniz.(Kilo problemim var almaya yardımcı olursa sorun olmaz.)...
  10. ErnestMuçi

Akıllı Bileklik Önerisi

Kız kardeşim heves edip akıllı bileklik istiyor. 200-300 lira veya çok az daha fazlasına idarelik bir akıllı bileklik önerir misiniz? 10 yaşında telefonu yok o yüzden çok şeyler beklemiyorum.
  11. ErnestMuçi

Gözbebeği odaları paylaşma postu

Odasına çok önem verenler vardır illa yaptığınız odaları ve şuan yapmaya kalksan tahmini ne kadar fiyata yapılabilir paylaşmak isteyenler paylaşabilir.
  12. ErnestMuçi

YÖK yeni bölümleri hakkında ne düşünüyorsunuz.

Yök yeni 12 tane bölüm açılacağını açıkladı.Sizce aralarında okumaya değer hangileri var ve lisans bölümleri hangi alandan alır.Eşit ağırlık öğrencisiyim hukuk düşünüyordum ama soğudum ve küçüklükten beri teknolojiye merakım var bu yeni bölümlerden sizce hangileri ekmek yedirtir.
  13. ErnestMuçi

Garip rüyamın direkt gerçek hayatta gerçekleşmesi

Az önce yaşadım gün içi dershane yorgunluğundan uyuyordum.Rüyamda bir arkadaşımı ağlarken gördüm ve sebebi belliydi daha sonra bir takım olaylar yaşandı ama orasını uyanınca tam hatırlayamadım.Uyanır uyanmaz arkadaşıma anlattım ve bunu ağlarken görmem dedi niye ağlıyorsun dediğimde aynı sebebi...
  14. ErnestMuçi

Passo lig onay süresi

Yarın olan Beşiktaş-Gaziantepsor bilet satışı için passolig çıkardım onay bekleniyor yarın 11 e kadar sizce onay gelir mi? 1698429621 Onaydan kastım bilgileriniz kontol ediliyor diyor bakiye yükleyemiyorum
  15. ErnestMuçi

Açık Öğretim İşim Olmadı

Bildiğiniz üzere bir konu açmıştım geçmek için bugün rapor için gittim doktoruma kurula yönlendirdi.Kurula gidip açık öğretime geçmek istiyorum diyorum diyor hangi rapor lazım bunu bana soruyorlar.Sonra internetten araştırıp buldum dedim durum bildirir raporu lazım dediler randevu bul 182 den...
  16. ErnestMuçi

Bu raporla açığa geçebilir miyim?

Mebin açığa geçmek için koşullarında bu 3 hastalık belirtilmiş.Alt ekstremitede rotasyonel kusurdan dolayı hastaneden rapor alabiliyorum.Doktorum askerlikten bile muaf tutulabileceğimi söylemişti.Bu rapor mebin koşullarını sağlar mı?bilmeyenler için bu hastalıkta diz kapağı bir tarafa dönük...
  17. ErnestMuçi

Açığa geçebilir miyim?

Bu sene 12.sınıfa geçeceğim ve bütün düzenimi açığa göre yaptım ama okuldan iki gün önce bunun kaldırıldığı açıklandı.Belli durumlar içinde engel,saglıksal sorunlar var. Fiziksel olarak bir sorunum var ve beden derslerinden muafiyet almıştım doktorum askerden muaf olabileceğimi söyledi.Bu durum...
  18. ErnestMuçi

Eşit Ağırlıkta hangisini seçmek daha mantıklı

bu sene yks sınavına gireceğim ama hala bir hedef koyabilmiş değilim. Hukuk ve Yönetim Bilişim Sistemleri arasında gidip geliyorum Genel olarak Hukuk üzerinde duruyor ailem ve benimde bu yüzden kafam hukuka gidiyor.Hem Savcı Hakim gibi bir meslek tutturursam ekonomik açıdan iyi ve saygın bir...
  19. ErnestMuçi

Hocaların sözlü adaletsizliği

11.sınıfım ve sözlülerde olan eşitsizlik zoruma gidiyor. Matematikten çalışıp 92-93 notlarını aldım baya emek sarfettim ve okulda birinciyim sınav ortalaması olarak bana 100 sözlü girdi Matematik sınav ortalaması 55 olan birinede 100 girmiş ve bunu adaletsiz ve saçma buluyorum. Diyebilirsiniz...
  20. ErnestMuçi

Şövale nereden bulabilirim

Resim dersi için bu hafta şövale götürmem gerekiyor 172cm olandan ama internettekiler çok pahalı ve bu hafta gelmiyebilir İstanbul içi uygun şövale satan bir yer biliyor musunuz?
Top Bottom