Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Nereye şikayet edebilirim?

Arkadaşlar selamlar. Yaşadığım yerde evinin yan tarafına ahır yapıp hayvancılık yapmaya çalışan bir komşum var. Bundan para kazanıyor ama çevreyi umursamıyor. Evimize o kadar çok kötü koku geliyor ki odada oturamaz olduk. Daha önce Açık Kapı üzerinden şikayet etmiştim ama sadece ihtar verildi...
  2. EXODIA

Yavru kedi nasıl beslenir?

Beyler selamun aleyküm. Bugün bodrumda yavru bir kedi buldum anne babası yoktu. Nasıl geldi bilmiyorum ama bodrumun kapısı kilitliydi. Şu an zarar gelmesin diye bir kasa içerisine koydum,altına battaniye serdim üşümesin diye. İlk etapta açlığını gidermek için ne verebilirim?
  3. EXODIA

Bitki yapraklarında pamuk nasıl geçer?

Selam dostlar. Bitkilerle ilgilenen arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi? Bitkinin yaprağının altı bu şekilde beyaz pamuk oldu,pamuğu elimle temizleyemiyorum yapışmış vaziyette sanki. Bunu nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz?
  4. EXODIA

MS Word sayfa numarası silme nasıl yapabilirim?

Selamun aleyküm dostlar. Üniversite son sınıftayım bitirme projesini teslim etmem lazım. Ama hoca sayfa numaralandırmasından dolayı kabul etmiyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi ilk 2 sayfada numaralandırma olmaması gerekli. İlk sayfadaki numaralandırmayı kaldırıyorum sorun olmuyor ama 2. sayfanın...
Geri