Arama sonuçları: *

1. A

2026 KPSS askerlik tecil ettirme

merhaba arkadaşlar, 2024 yılında önlisans mezunu oldum ve askerliğimi 2026 Temmuz ayına tecil etti otomatik olarak. Seneye KPSS sınavına gireceğim ders çalışıyorum ama sınav muhtemelen Eylül ayında olacak. Askerlik şubesine gidip Askerliğimi en azından 1 yıl veya 6 ay da olsa sınava girene kadar...
  2. A

Bein Sports bağlatıcam sizce alınır mı

Bein Sports bağlatmayı düşünüyorum ama fiyatlandırmaları konusunda endişelerim var.(84 TL lik Süper Lig paketi alıcam) Kullanan arkadaşlarım sadece ilk 3 ay 84 tl, sonrasında aylık 139 tl oldugunu iddaa ediyorlar. 1-) böyle bişey yapabilirler mi? 2-)Kullanan arkadaslar memnun musunuz yayında...
  3. A

KIYAFET ALARMI NASIL SÖKÜLÜR ?

Ge.en hafta 2 tane sweatshirt sipariş vermiştim KOTON`dan. Az önce geldi denemek için açtım hemen fakat bir sorunla karşılaştım. Sweatshirtlerin bir tanesi normal bir tanesinin kolunda alarm takılı şekilde geldi bunu nasıl çıkartabilirim ? dışarı çıkamıyorum mağazaya gidemem virüsten dolayı...
  4. A

FACEBOOK BU UYGULAMA GELİŞTİRME MODUNDA

Rockstar games hesabını epic games ile bağlamıştım. Fakat şimdi rockstar games e girmek istediğimde(internet üzerinden) Aşağıda belirttiğim hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz nasıl düzelticem bunu ben ?
Geri