Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Yurtdışına para gönderme

Selamlar. Yurt dışına arkadaşıma para gönderecegim. Oradaki para birimiyle hangi uygulamadan veya bankadan para gönderebilirim? En az kesinti yapan ve sıkıntı olmayacak hangisidir Önceden para transferi yapan varsa da bir seyler sormak istiyorum
  2. KaganKK06

3D yazıcıda yapılacak parçalar için soru

Selamlar. 3D yazıcı ile aktif parça üreten birileri var mı acaba? birkaç tane sormam gerek soru var da
  3. KaganKK06

Keşke bitirebilseydim dediğiniz oyunlar

Tunca Arslan yeni video paylaşmış. Fazlasıyla yarıda bırakılmış popüler oyunlarla dolu. Sizin başladığınız ve bitirebilseydim dediğiniz oyunlar var mıydı, varsa hangileriydi? Birkaç tanesinden Detroit Become Human diyebilirim. Çakma DS4 ümü kırınca devam edemedim
  4. KaganKK06

Özel bileklik yaptırılacak site veya yer önerisi

Selamlar. Kendime özel bir ori figürlü bileklik yaptırmak istiyorum. Fotoğrafın boyutunu filan ayarladım kendimce Bunu paslanmaz çelikten gümüş veya altın renginde bileklik yaptırabileceğim bir site veya mağaza(Ankara) var mıdır?
  5. KaganKK06

Büyük(!) Kapışma Steam vs O

Büyük Kapışma Tek seçenek hakkınız var ve değiştiremezsiniz Steamin tekrardan ₺ ye dönmesini mi Yoksa O'nun geri dönmesini mi istersiniz?
  6. KaganKK06

Müziklerde sevdiğiniz kısımlar

Müziklerde bazı yerlerde tam o müziği içinizde hissettiğiniz yerler vardır/olmuştur. O içinde hissettirdiği kısım sizde o şarkıda neresidir? şarkı linkinin sonuna ?t=x (x kısmı saniyesi) yazarak o kısımdan başlatabilirsiniz Benimkiler bu şekilde sizde birkaç tane atabilirsiniz...
  7. KaganKK06

Bu mail ve pdf bait mi?

Selamlar. Telefonuma bakarken bir anda outlooktan appleden mail geldi. Ama ben ne apple kullandım ne de icloud açtım. Bu pdf ve mail bait midir? pdfyi açmam gerekli mi?
  8. KaganKK06

Modemi bağlayınca televizyon gidiyor

Selamlar. Laptopu modeme ethernet ile bağladığımda televizyonda kanallar göstermemeye başlıyor. Etherneti çekmeme rağmen hala aynı sıkıntı var nedeni nedir?
  9. KaganKK06

Sizce Kimlerin Verdiği Tavsiyeler Önemli?

Öylesine konu açmak istedim. Az da olsa düşündürücü bence. Forumda konularda bazen görüyoruz. Sevgilidir, arkadaştır vs. vs. Bunlar için insanlar tavsiyeler arıyor. Sizce hangi tarafın verdiği tavsiyeler daha ön plandadır? Nedenini yazarsanız mantıklı bulup o fikirle ilerlemek isteyenler olabilir
  10. KaganKK06

Bu tartışmada sizce kim haklı?

Olay başlangıcı şu: Ben online oyunları rastgele kişilerle oynuyorum Neyse bir arkadaşımla Fifa23 aldık ikimizde. Hep gel ikimiz aynı takımda olup oynayalım diyor. İlk başlarda neyse iyiydi, ama hep oynayalım diyordu bende oynaya oynaya bunalmaya başladım. Bildiğimiz gibi Fifada Ultimate Team...
  11. KaganKK06

2023 istediğiniz gibi geçsin :).Merhaba 2023

2023 yılı hepimiz için hayırlısıyla geçsin. Siz bir yazarsınız ve şu anda 365 sayfalık bir hikayenin ilk sayfasını yazıyorsunuz.Her sayfanız güzel,istediğiniz gibi ilerlesin. Birde herkesin bu seneden istediği bir şeyi söylesin(Genel şeyler dışı:Sağlık,Mutluluk gibi.Bunları tabii ki herkes...
  12. KaganKK06

Batterycare sitesi güvenilir mi?

https://batterycare.net/en/download.html Bunu yüklemeyi düşünüyorum laptopun batarya ile biraz daha bilgi için.Site güvenli midir?Yoksa gezginlerden filan mı yüklemeyliyim?Gezginler'de güvenli midir hem? 1668797006 Bilen yok mu :(
  13. KaganKK06

Laptopa neler yüklemeliyim?

Selamlar.Konuyu tam açacak alt konu bulamadım buraya açıyorum. Şu an yoldayım ve eve gideceğim.Eve gittiğimde laptop açarken kayıt alacam. Onları geçince laptopu açtığımda win 11 ile geldi zaten.Neler yüklemeliyim sizce?(program isimleri filan
  14. KaganKK06

Bilmediğim saçma dosyalar?

Dosyalardan bir şeye bakacaktım ama ilk başta bunları gördüm bunlar nedir? Bir sıkıntı yaşatır mı?
  15. KaganKK06

Ankara içi ucuz fotokopi dükkanı

Selamlar.Okul kitaplarını çıkartmam gerek.5-6 tane çıkartacağım ve ortalama bunların 4 tanesi filan 1000 sayfanın biraz üstü olacak büyük ihtimal.Sanırım Kızılay Kökte 0.17 kuruşmuş S/B sayfa.Googlede öylesine bakıyım dedim başka bir yerde 0.04 kr yazıyordu ama pek emin olamadım. Kökten birazcık...
  16. KaganKK06

Kurumsal Fatura Hakkında Soru

Selamlar.Kurumsal Fatura ile ilgili bir sorum olacaktı.Kuzenimle bu alacağım laptop konusunu konuşurken bana eğer işyeri üzerine alırsan(gider olarak göstermeyi) KDV tutarını geri iade ediyorlar dedi.İnternette araştırdığımda sanırım vatan,teknosa gibi mağazalarda durumu açıklayıp belirli...
  17. KaganKK06

R7 6800H da dahili gpu var mı?

Konu hangi alanda açılacak onu bilemedim o yüzden konu dışı açtım. Hala alamadım ama netleştirdiğim laptop hn050 de R7 6800H işlemci var.Takip ettiğim yabancı test kanalı R7 6800H+Radeon 680M gaming testi paylaşmış. Benim aklıma da bu takıldı. R7 6800H da R680M dahili gpu su var mı? Gaming...
  18. KaganKK06

Gelen Mail Bait mi Gerçek mi?

Konuyu açacak yer bulamadım.En mantıklı burasıydı. Gmailime girdiğimde HepsiBurada'dan bir mail geldiğini gördüm Faturanız Oluşturuldu diye.Ama yakın zamanda sipariş vermemiştim.Uygulamada görüntüleye bastığımda uygulamaya attı ama en son siparişim 1 ay önceydi.Bu bait mi yoksa gerçek mi...
  19. KaganKK06

Steam Geçmiş İndirimli fiyatları görme

Selamlar.Steamde bazı oyunlar alacağım indirim zamanı gelince.Ama bunların indirimli fiyatları ne kadar olacak kimse bilmiyor.Önceki indirim dönemindeki(2022 yılı) fiyatlarını öğrenebileceğimiz bir site veya bir şey car mıdır?Tahmini ne kadar tutar hesabı için.
  20. KaganKK06

Google Play Kartımı Doğrulayamıyorum

Merhabalar.Google Playde kartımı kullanamıyorum.Kartım kayıtlıydı sildim ardından tekrar ekledim doğrulama istedi gönderdim aldım girdim ama sonra tekrardan hatayı veriyordu kartı tekrar kaldırdım denedim ama olmadı bu hatayı verip durdu akşam 23 te de doğrulandı diye geldi ama eskisi için geldi...
Geri