Arama sonuçları: *

1. Nacho

baybay kendinize iyi bakın :)

son zamanlarda sordugum sorularda cevap alamiyorum alsamda çok saçma cevaplar aliyorum kotu bir foruma dondu burasi burayi birakiyorum yetkililerden de hesabimin kapatılmasını istiyorum.esen kalın
  2. Nacho

konu karışık açıklamaya yazdım

arkadaşlar internet sitesi açtım şimdi ben oraya bir buton koydum o butona link olarak bastıklarında benim mail adresime yönelmesini istiyorum oradan bana mail atsınlar istiyorum şimdiden teşekkürler
  3. Nacho

'merhabalar' ses efekti nasil bulabilirim

genellikle Twitch komik montajlarda kullaniyorlar "merhabalar" diye bi -halk agziyla-top diyebilecegimiz biri soyluyor sanki bana oyle geldi 🤭 bu ses efektinin linki varsa atar misiniz youtube da cok aradim ama bulamadim
  4. Nacho

civil war dublajli link

kaptan amerika civil war dublajli link varsa atarmisiniz indirecegimde gecen sefer saglamindir den indirdim ses kalitesi kotu idi
  5. Nacho

teknoloji ile ilgili kitap onerileri

arkadaslar elektrik elektronik ve teknolojiye cok ilgiliyim onerebileceginiz okuma kitabi varmidir acaba ve de ben yazılim yazmaya baslayacagim bunun içinde bi kitap var midir acaba sifirdan baslayacagim lise 1 ogrencisiyim... 1601499278 İnşallah biri cevap verecek artik
  6. Nacho

TEKNOLOJİ İLE İLGİLİ TV KANALI

şöyle sabah akşam yararlı teknoloji haberleri yapan tv kanalı varmı
  7. Nacho

profil fotoğrafı için güzel iron man fotoğrafı

güzel bi iron man pp atarmisiniz
  8. Nacho

Mobil İnternet Çekmiyor

arkadaşlar paketim varken gayet iyi çekiyordu internet şimdi sil süpür yapinca ya da hediye ibternet çikinca adam akilli cekmiyor oyunlara girmiyor sitelere girince baglanti gizli degil diyor turk telekoma gectogime pisman olfum ni cozumu yokmu
  9. Nacho

nick sonuna eklenebilecek yabancı kelimeler

nickim nacho sonuna güzel kelime de eklemek istiyorum mesela unlost the unbeaten gibi ichbindirencan gibi gibi
  10. Nacho

youtube music uyesi olan baksin

arkadaslar su linkteki sarki harika ama spotifyden kalkti sadece youtubede var bendede youtube music yok o yuzden olan bi arkadas bunu indirip yada kaydedip yazsin bana atsin lutfen cok guzel sarki
  11. Nacho

trendyoldan alinabilecek teknolojik ürünler

trendyoldan alinabilecek daha çok teknolojik seyler soylermisiniz yada link atarmisniz 50 tl alti 2 kuponum kaldi
  12. Nacho

KD İstemedigim Liseye Yerlestirildim Degisebilirmiyim

mâlum bugun lise tercihleri sonuclandi puanimin tuttugu kadarunca anadolu lisesi tercih verdim ama sagolsun meb bos kalmasın diye tercih verdigim meslek lisesine yerlestirmis ben simdi bunu istemiyorum nasil okula baslamadan anadoluya gecebilirim
  13. Nacho

Yt music premium dan muzik indirme

Arkadaslar su sarkiyi nasil indirebilirim yt music premium yok .veya indiren varsa yazsin buraya wpden veya messengerden atsin lazim muzik cunku😊😊
  14. Nacho

14 yaşındayım, nerede çalışabilirim?

İYİ AKŞAMLAR DOSTLAR malum okul yok sinavlara girdik ciktik simdi calismak lazim yasim 14 guzel maasli bir is onerebilirmisiniz sanayi haric
  15. Nacho

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTİMİ

hayirli aksamlar benim arkadas 27 mayista 20 yas ve 65 yas ustu icin yasak kalkiyor dedi acaba bu dogrumu kaynaklardan arastirdim boyle birsey yok bir de size sormak istedim...
  16. Nacho

linkteki müziğin adı nedir

pc intorusundaki şarkının adını bulurmusunuz aklıma takıldı güzel şarkı
  17. Nacho

konu dışı steam nick

steam nickname önerir misiniz? çok bilinen bir şey olmasın normal sade özet olsun
  18. Nacho

laptop dondu

benim pc donmuştu mouse hareketi gözükmüyordu pili çıkarttım sonra yeniden açmak istediğimde bir sorunla karşılaştım lütfenn yardım eder misiniz
Geri