son zamanlarda sordugum sorularda cevap alamiyorum alsamda çok saçma cevaplar aliyorum kotu bir foruma dondu burasi burayi birakiyorum yetkililerden de hesabimin kapatılmasını istiyorum.esen kalın
arkadaşlar internet sitesi açtım şimdi ben oraya bir buton koydum o butona link olarak bastıklarında benim mail adresime yönelmesini istiyorum oradan bana mail atsınlar istiyorum şimdiden teşekkürler
genellikle Twitch komik montajlarda kullaniyorlar "merhabalar" diye bi -halk agziyla-top diyebilecegimiz biri soyluyor sanki bana oyle geldi 🤭
bu ses efektinin linki varsa atar misiniz youtube da cok aradim ama bulamadim
arkadaslar elektrik elektronik ve teknolojiye cok ilgiliyim onerebileceginiz okuma kitabi varmidir acaba ve de ben yazılim yazmaya baslayacagim bunun içinde bi kitap var midir acaba sifirdan baslayacagim lise 1 ogrencisiyim...
1601499278
İnşallah biri cevap verecek artik
arkadaşlar paketim varken gayet iyi çekiyordu internet şimdi sil süpür yapinca ya da hediye ibternet çikinca adam akilli cekmiyor oyunlara girmiyor sitelere girince baglanti gizli degil diyor turk telekoma gectogime pisman olfum ni cozumu yokmu
arkadaslar su linkteki sarki harika ama spotifyden kalkti sadece youtubede var bendede youtube music yok o yuzden olan bi arkadas bunu indirip yada kaydedip yazsin bana atsin lutfen cok guzel sarki
mâlum bugun lise tercihleri sonuclandi puanimin tuttugu kadarunca anadolu lisesi tercih verdim ama sagolsun meb bos kalmasın diye tercih verdigim meslek lisesine yerlestirmis ben simdi bunu istemiyorum nasil okula baslamadan anadoluya gecebilirim
hayirli aksamlar benim arkadas 27 mayista 20 yas ve 65 yas ustu icin yasak kalkiyor dedi acaba bu dogrumu kaynaklardan arastirdim boyle birsey yok bir de size sormak istedim...