Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Hangi Ücretsiz Yapay Zekaya Fotoğraf yaptırtabilirim ?

Bisiklet takımı için logo ve forma için örnekler arıyorum hangi yapay zeka yapar ?
  2. eyupefe3

BUDO Bisiklet Kabul Ediyorlar Mı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,bursadayım istanbula bisiklet almaya gidicem dönerken bisikleti kabul ederler mi acaba ? (14 yaşındayım)
  3. eyupefe3

Sahibinden banka bilgileriyle karttaki bilgiler aynı değil

Arkadaşlar öncelikle selam,sahibinden ekran kartı sattım ilk satışım ve şuan kargoda tahmini pazartesi ulaşır yazıyor.Karttaki bilgiler ile oradaki ismin aynı olması gerekiyormuş,kart babama ait ama ad soyadda benim adım yazıyor ve değiştiremiyorum nasıl yapabilirim ? Para gelmiyormuş böyle olunca.
  4. eyupefe3

İtemSatış'tan Kredi Kartı ile Nasıl Alışveriş Yaparım ?

Arkadaşlar itemsatış 5tl valorant hesap alıcam random skinli geliyormuş.Telefon numarasını falan onayladım banka/kredi kartı seçeneğini seçtiğimde telefona doğrulama kodu gönderiyor hiç bir kart bilgisi vs girmeden yani faturaya yansıtacak,ama ben bunu tosla kartımdan çekmesini istiyorum nasıl...
  5. eyupefe3

39 Numara Ayakkabı önerisi

Ayakkabı önerebilir misiniz ? 39 Numara siyah veya gri tarzı kirlenince çok belli etmiyecek veya belli etsede silince kiri çıkıcak gibi ayakkabı önerebilir misiniz ? Bütçe 400-450. Bursadaki decathlon flo gibi mağazalardan olması lazım.
  6. eyupefe3

Hepsipapel nedir ?

Arkadaş öncelikle selam,bu hepsiburada 20 tl kazandınız diye mesaj attı,baktım hesaba 20 tllik hepsipapel göndermiş şimdi ben bunu nasıl kullanıcam ?
  7. eyupefe3

Discord mesaj yazılınca arkadan sesler geliyor

Arkadaşlar öncelikle selam,discordda birisi mesaj yazınca mesajı ingilizce okuyor nasıl kapatabilirim şimdiden teşekkürler.
  8. eyupefe3

Mİ Band 5 + Gözlük Mü Yoksa Mİ Earbuds 2 mi ?

Arkadaşlar öncelikle selam,konuyu yanlış yere açtıysam modlardan özür dilerim nereye açıcağımı bilemedim.Anneme bugün Mavi beyaz marketin önündeki ilanda mi band 5 230 TL (internette daha ucuz dedim 90 TL) gözüküyordu bunu alır mısın dedim sonra gösterdiğin iyi oldu sana kulaklık alıcaktık dedi...
  9. eyupefe3

Arkadaşlarla Filme Gitmek Mi Yoksa Oyun mu almak ?

34 TL param var ya yarın arkadaşlarımla (6 kişi) hızlı ve öfkeli 9'a gidicem ya da oyuna basıcam veya oyun alıcam ne yapayım ? Sistem : E5300,GT 420,480gb hdd,6gb ram.
  10. eyupefe3

DA Forum Kendi Bannerlarını Paylaşıyor !

herkes kendi bannerini paylaşsın benimki aşağıda :D
  11. eyupefe3

Windows 10 format nasıl atarım ?

Arkadaşlar öncelikle selam,windows 10 format atmak istiyorum gerekli dosyaları yedekledim,kmspiço ile çalışıyor şuan onuda kaldırıp çmd üzerinden etkinleştirmek istiyorum.Kmspiço dahil her şeyi nasıl kaldırırım yardımçı olursanız sevinirim.
  12. eyupefe3

İninal Kart İle HepsiBurada Gibi Sitelerden Alışveriş Yapılabilir Mi ?

Arkadaşlar önçelikle selam,ininal kartım var internetten mousepad gibi ufak çaplı alışveriş yapmak istiyorum.Babamın kartı var ama ben internetten çok şey satın almak istediğim için sürekli bankaya gidip para yatırmaya üşeniyor zaten günün çoğu çalışıyor kalanınıda evde geçirmek istiyor o yüzden...
  13. eyupefe3

Sistemim Kaç TL Eder ?

Arkadaşlar öncelikle selam,babamın bilgisayarcı arkadaşı (bana 750ti yerine 420 verip kazıklayan) sisteme 750 TL teklif etmiş,bende babama 1.000 TL verirse satalım dedim.Yeni pc alırken sistemin parasını üstüne ekliyeceğiz.Sistem imzamda,şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler. Telefondan...
  14. eyupefe3

Microsoft Store Uygulamaya Sahipsiniz Hatası

Arkadaşlar bu geçende olmuştu itunes indirirken sonra gittim bir şekilde sitesinden indirdim ama şuanda indirmek istediğim programların sitesi yok, 'yükle' seçeneğine bastığımda oturum açın diyor (zaten açtım oturumu) sonra sayfa yenileniyor ve uygulama sahipsiniz diyor ama bilgisayara inmiyor...
  15. eyupefe3

Göz rengim tam olarak ne?

Agalar safariye yazdım cevap çıkmadı aşağıda görseli var tam olarak ney? Konu Troll değildir,saçma sapan cevaplar yazmayın. 1620909982 Bir kaç fotoğraf çektim en iyisi buydu telefon kötü kusura bakmayın :D
  16. eyupefe3

Yüzerken yanlışlıkla su yutarsam orucum bozulur mu?

Bizim burda dere gibi su havuzu var birazdan yüzmeye gidicem yanlışlıkla su yutarsam orucum bozulur mu ?
  17. eyupefe3

Neden herkes kızgın atıyor?

Sürekli birileri kızgın atıp duruyor mesajlarıma bir şey yaptığımda yok düzgünce cevap veriyorum. @Yunus @baid
  18. eyupefe3

Tavsiyenize ihtiyacım var

Hacılar bi kıza açılacam derste falan beni kesiyor sürekli göz göze geliyoruz bi kere derste yakaladım hafif gülümsemeyle yüzüme bakıyordu.Ne yapayım tavsiye lazım.Dalga geçmeyin lütfen.
  19. eyupefe3

Mouse imlecimi Nasıl Değişirim ? (Windows 10)

VİRÜSSÜZ bir şekilde nasıl mouse imlecimi değişirim ? Örnek video bıraktım videodaki imleçten yapmak istiyorum. (Adam chest açarken belli oluyor imleci) 1617912506 Video biraz alakasız oldu gibi 😅
  20. eyupefe3

Sistemim Kaç TL Eder ?

Soru başlıkta,konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.Okullar kapanınca babamı ikna ettim 1650S'li bir sistem alıcam onlarıda fazla zora sokmak istemiyorum.Şuanki sistemi satar onun parasını yeni pcnin üstüne koyarız dedi bende merak ettim acaba kaç tl eder sistemim diye. Anakart : Asus...
Geri