Arama sonuçları: *

1. -Cenker

Dostlarım merhabalar 2 Vantilatör arasında kaldık yardımcı olur musunuz ?

Dostlarım 2 vantilatör arasında kaldık aranızda kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dostlarım :) https://www.trendyol.com/esty/v48005b01-ayakli-vantilator-p-40134237?boutiqueId=562083&merchantId=107886...
  2. -Cenker

Şuanki Giden Gidişata Göre Kim Şampiyon Olur ?

Şuan çok iyi giden bir Fenerbahçe var sadece ofansif anlamda 3.Bölgede topu kaleye atmakta zorlanan bir takım Galatasaray her ne kadar sakatlarla uğraşsa da yapmış olduğu transferlerden istediği verimi alamadı Beşiktaş geçen hafta geçen senenin lideri Başakşehir'i yenerek güven depoladı.Haftaya...
  3. -Cenker

Merhaba Dostlarım Karantinada neler yaptık vaktimizi nasıl geçirdik bu postta konuşalım

Merhaba Dostlarım Karantinada neler yaptık vaktimizi nasıl geçirdik bu postta konuşalım. Karantinanın tam anlamıyla sonuna gelmedik ama güzel günler yakındır :) Ben şahsen GTA serisini bitirdim ve Prison Break SuperNatural izledim
  4. -Cenker

merhaba dostlarım diş hekimliği 2.sınıf öğrencisiyim ama yazılıma tutkum var

1 milyon istihdam projesi ile hayalim olan yazılıma başlamak istiyorum kayıt oldum dersleri seçmek kaldı ingilizcem orta seviye nereden başlamam gerekir şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Geri