Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Dosya erişimi engellendi

Bu dosyayı nasıl silebilirim ? Bitdefender dosya parçalayıcı da silinmiyor
  2. Samaeldrazi

5600X B550 anakart BIOS kurulumu için başka işlemci

MSI B550 Gaming carbon wifi anakartım var. 5600X ile kullanıcam ilk önce başka bir işlemci ile ayar yapıp daha sonra 5600x takmam gerekiyor mu. 5600X ile de ayarları yapabilir miyim?
  3. Samaeldrazi

Dianey+ müşteri hizmetleri numarasi

0800 6212127 numaralı telefonu aradım açan görevli kontrol etmek için bekletti.İp adresimi istedi verdim o kontrol ederken benim sorunum kendiliğinden çözüldü. Bu numara doğru numara mıdır
  4. Samaeldrazi

CPS Garanti nasıl ve ülkede çalışıyor mu

Bu garanti nasıl oluyor,Türkiye`de de geçerli mi
  5. Samaeldrazi

MacFit 13 yaşı alır mı

MacFit veya diğer Sakarya spor salonları 13 yaşındaki birini kabul eder mi ? Sporcuyum o yüzden vücudum dayanıklı olsun istiyorum.
  6. Samaeldrazi

Bu fiyattan bunları aldım kaça satmalıyım

Dolar 8 iken bu ürünleri aldım size tablosunu veriyorum. Şuanki dolar fiyatından satmam lazım kar etmek için CPU Aldığım fiyat: 350 Dolar = 2800 TL Şuanki Dolar ile = 4900 Ana Aldığım fiyat 237 Dolar = 1900 TL = 6700₺ Şuanki Dolar ile =...
  7. Samaeldrazi

Bu parçaları kaçtan satabilirim

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 MSI MPG A850W GOLD MSI MAG Forge 100R Kasa MSI Spatium M390 500GB Samsung 980 1TB Team T-Force Vulcan 16GB 3200mhz Corsair Dominator Platinium 3200mhz CL16 MSI B560M PRO-E Anakart Intel Core i5-11400F MSI MPG B550 Gaming Carbon Wifi Bütün hepsi sıfır,bazıları bende...
  8. Samaeldrazi

Bodycam gümrükten geçer mi?

Vergi vs bütün işlemleri tamamlanıyorsa ülkeye girebilir mi?
  9. Samaeldrazi

Amerikadan kargoyla telefon yollamak

Ticari amaçlı değil hediye olarak amerikadan türkiyeye telefon yollanabiliyor mu.
  10. Samaeldrazi

bu giysilerin adını bilen var mı

Alt üst
  11. Samaeldrazi

Bu ssteki adam kim bilen yazabilir mi

12. Samaeldrazi

Basketbol ayakkabısı önerisi

1000₺ Kyrie ayakkabıları severim.Flytrap IV olmazsa sevinirim.
  13. Samaeldrazi

18 yaş altı aylık asgari ücret zorunlu mu

18 Yaş altı bir işte (Markette vs gibi yerlerde) aylık ücrette asgari ücret mi vermeleri zorunlu mu?
  14. Samaeldrazi

Madenleri nereye satabilirim

Altın,Paladyum,Gümüş gibi madenleri nereye satabilirim 1630697420 İşlenmiş saf maden fakat kolye takıya vs. çevirilmemiş halde
  15. Samaeldrazi

Amerikaya ilk geldiğinizde hangi işi yapardınız

Amerikaya geldiniz para kazanmanız lazım hangi işi yapardınız. Ben uber ve freelancerlık yapardım.
  16. Samaeldrazi

Amazon gibi karton kutuya nasıl baskı yaparım

Karton kutuya Amazon gibi logo,metin basmak veya bastırmak istiyorum ve amazon gibi koli bandına logo bastırmak istiyorum nasıl yapabilirim.
  17. Samaeldrazi

Airsoft pistol önerir misiniz?

1000₺ Airsoft tabanca önerir misiniz
  18. Samaeldrazi

havuzdan çıktıktan sonra giyilen hoodienin adını bilen var mı

Bazıları havuzdan çıktıktan sonra hoodie gibi bir havlu giyiyolar onun adı nedir
  19. Samaeldrazi

Bu stili hangi kombinasyonla yapıyoduk

Discordda önceden yapmıştım şimdi unuttum gri çizgiyi nasıl yapıyoduk 1626998679 up up !^+'
Top Bottom