Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Arkadaşa hediye tavsiyesi

Arkadaşlar selam bir kız var ona yılbaşı çekilişinde hediye almam lazım , biliyorum kişisel özelliklerine göre en iyi hediyeyi ben alırım ama bende o kadar tanımıyorum kızı 😁 . Tıp okuduğundan stetoskop almayı düşündüm ama diğer arkadaşlarım önermedi , en sonda ucuz diye kablosuz hoparlör...
  2. Ahmet Sevinç

Okulu donduracağım kyk sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşlar merhaba hazırlıkta okumaktayım ve 2. dönem geçersem fakülteye geçme olanağım var ancak ben istemiyorum irregular olacağımdan ondan donduracağım ancak aynı zamanda kyk burs / kredi başvurmayı düşünüyorum sizce krediye değilde bursa başvurmalı mıyım? Ya da seneye mi bırakayım başvuru işini
  3. Ahmet Sevinç

Nays hacklendi sanırsam

Arkadaşlar merhaba " nays artık yok " gibisinden uygulamadan bir bildirim gelmiş maskeli adamların olduğu merak edip uygulamayı açayım dedim açılmadı , aksilik var diyor zaten
  4. Ahmet Sevinç

Mhrs randevu bulamamam normal mi?

Arkadaşlar merhaba cildiye için istanbul avrupada randevu aradım ama yok dedi aynı şekil göz hastalıkları içinde yok dedi . Normal mi? Fiziksel almak istesek alabilir miyiz?
  5. Ahmet Sevinç

Yök atlas hack'lendi mi?

arkadaşlar sol üstteki şeyi görüyorsunuz , tıklayıncada ana sayfaya attı Birde cinsiyet dağılımında falan pasta grafiği olurdu ama yok gördüğünüz gibi , bence hacklendi ekleme : akreditasyonda gözükmüyor
  6. Ahmet Sevinç

Hazırlık senesi yks çalışınılır mı?

Arkadaşlar merhaba biliyorum dediğim zor bir şey ama ben ingilizceyi iyi diyebileceğim seviyede bilen birisiyim öyleki muhtemelen hazırlık atlama sınavınıda geçebilirim gibi . Ama geçemezsen bu hazırlık sürecinde yks çalışayım diyorum , güzel bir şey yapamazsam bile en azından temelim daha...
  7. Ahmet Sevinç

İnşaat mühendisi olarak çalışan var mı?

Arkadaşlar merhaba izlediğim bir videoda arkadaş meslekteki deneyimlerini anlatıyordu ve bazı firmalarda mühendisler 2 hafta izin kullanmadan çalıştığı oluyormuş ( özel ) ayrıca sürekli aynı şehirde kalmanın mümkün olamayabileceği bir meslek olduğunuda söyledi , sallıyorum 3 yıllık baraj bitince...
  8. Ahmet Sevinç

KOÜ ve SAÜ hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba iki bölümdede sıralamam makine mühendisliğine yetiyor bu yüzden ikisinden birini daha ön sıraya yazacağım gibi siz hangisini yazmamı önerirsiniz? Yurt olanakları bakımındanda bilginiz varsa söylerseniz sevinirim . Kocaeli üni.deki erkek yurdu kötü gibi geldi yorumlardan , 6...
  9. Ahmet Sevinç

Hep mağaza kıyafeti mi giyiniyorsunuz

Arkadaşlar merhaba sokakta yürürken bir bakıyorum milletin eşofmanı , tişörtü nike , puma , adidas veya başka markalar . Ben ailemin geliri gereği çoğunlukla pazardan alınan kıyafetleri giyiyorum işte bu yüzden ne yalan söyleyeyim biraz haset ediyorum bu sebeplede sormak istedim . Sizde mi...
  10. Ahmet Sevinç

Dövüş ögrenebileceğim mekan önerisi

Arkadaşlar merhaba gerek sokakta kavga olsun gerek ailevi meseleler olsun karşımdakini yere sermek için dövüş öğrenmek istiyorum. Bakırköy ve civarında uygun fiyatlı olan hocaları, mekanları önerirsiniz sevinirim
  11. Ahmet Sevinç

Taksim ve civarında gezilebilecek yerler önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba taksim ve civarında ( balat vs. gibi ) gezilebilecek öğrenci dostu yerleri önerir misiniz? ( müze , tarihi yer , sergi olur ) Topkapı , ayasofya , sarnıç , sultanahmet gibi yerleri önermeyin oraları gezdik .
  12. Ahmet Sevinç

Gigabyte mail adresini bilen var mı?

arkadaşlar selam monitörümde bir sıkıntı var , internette aratınca info... adresleri çıkıyor ordan bilgi edinmek amaçlıdır diye yazmak istemedim . Onun dışında resmi sitesinde şikayet formu vb. bir şey vardı onuda doldurmak vs. çok uğraştırıcı tek telefon numaraları kaldı onuda mail teknik...
  13. Ahmet Sevinç

Check in nasıl oluyor?

Arkadaşlar selam ilk defa uçağa bineceğiz ve check in yapmamız gerekiyormuş , bunu online veya havalimanındada yapabiliyormuşuz . Check in nedir nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim . Birde check in işleminden sonra neler oluyor onuda anlatsanız güzel olur
  14. Ahmet Sevinç

Sizce kadın erkek arkadaşlığı zinaya sebep olur mu?

arkadaşlar selam bence olmaz ve burda imam saçma bir yorum yapmış bence , tabii ki olanlar var inkar edilemez ama sırf bu yüzden kadın erkek ilişkisini suçlamak mantıksız bence ( haberde "... uyarısı yapıldı " diyor ama eminimki o kadar tozpembe konuşmamışlardır ) . Ayrıca Hutbe'nin ne olduğu ile...
  15. Ahmet Sevinç

Ayt fen ve matematik deneme önerisi

Arkadaşlar selam şöyle bi 4 gün boyunca günde 4 tane olmak üzere deneme çözmeyi hedefliyorum , hangi kaynakları önerirsiniz? 345'i düşünüyorum ama genede sormak istedim
  16. Ahmet Sevinç

Spor salonu sosyal deneyi

Arkadaşlar selam 3 yıldır spor salonuna gidiyorum , gittiğim bu süreçtede son yıllarda bir şey fark ettim . Dolabın altında ayakkabım olmasına rağmen bazı mahlukatlar boş zannedip bakıyordu ( çünkü ayakkabıyı yamuk bırakıyorlardı , benim özene bezene ayağımla tekmeleyip ittirip düzgün koyduğum...
  17. Ahmet Sevinç

Tyt sosyal kamp önerisi

Arkadaşlar selam tyt sosyalde kamp önerir misiniz her ders için ? B Apoteminin fasikülü var biliyorum ama ben okumaktan çok keyif alır mıyım bilmiyorum hangisinden gitmemi önerirsiniz
  18. Ahmet Sevinç

Elektrik mi Uçak mühendisliği mi?

Arkadaşlar selam bu 2 bölümden birini okumayı düşünüyorum yurt dışında . İş bulma olanakları çalışma koşulları vs. Gibi konularda hangisi daha avantajlı söylerseniz sevinirim Birde orada siber güvenlik mühendisliğide varmış onuda denkleme katarsanız sevinirim
  19. Ahmet Sevinç

Uyku açmak için ne yapınılabilir?

Arkadaşlar selam saat 10 gibi uykum geliyor fakat ders çalışmam lazım o yüzden uykunun bir şekilde gitmesi lazım , şöyle en azından saat 1'e kadar tutabilcek bir yol olsa biliyor musunuz? Erken kalkıncada ders çalışamıyorum sıkıntı oluyor yani en iyisi geç yatmak
  20. Ahmet Sevinç

Asıl kara cuma başladı mı?

Arkadaşlar selam amerikada galiba 15-20 kasım civarlarında oluyor bizim ülkedede 1-5 kasım falan diyor anlamadım yoksa asıl indirimler bizdede o zaman mı başlayacak?
Geri