Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Uyku açmak için ne yapınılabilir?

Arkadaşlar selam saat 10 gibi uykum geliyor fakat ders çalışmam lazım o yüzden uykunun bir şekilde gitmesi lazım , şöyle en azından saat 1'e kadar tutabilcek bir yol olsa biliyor musunuz? Erken kalkıncada ders çalışamıyorum sıkıntı oluyor yani en iyisi geç yatmak
  2. Ahmet Sevinç

Asıl kara cuma başladı mı?

Arkadaşlar selam amerikada galiba 15-20 kasım civarlarında oluyor bizim ülkedede 1-5 kasım falan diyor anlamadım yoksa asıl indirimler bizdede o zaman mı başlayacak?
  3. Ahmet Sevinç

Denemelerde iyi gitmiyorum

Arkadaşlar selam bugüne kladar 5 denemeye girdim fakat genelde 60-70 soru dolduruyorum fakat net olarak hiçbir şekilde 60'ı geçemiyorum bu normal mi? çünkü dershanedeki diğer arkadaşlarım minimum 80-100 soru dolduruyorken benim 60 da takılı kalmam bana hiç umut vermiyor ne dersiniz ne...
  4. Ahmet Sevinç

Müdürü şikayet edebilir miyiz?

arkadaşlar selam bizim okula yeni müdür geldi ve çok katı birisi o kadar katıki okula siyah kot pantalonla gelenlere gelemezsin felan demiş bide tek akıllı kendisi gibi ... tarz pantalonları giysinler hem rahat falan demiş ( tek akıllı kendisi ). Benim sorun ettiğim kot pantalon kılık kıyafet...
  5. Ahmet Sevinç

Artık benim için babam yok

arkadaşlar selam aslında bu tarz konular hiçbir zaman açmadım çünkü bu tarz meselelerle yüzleşecek cesaretim yokken aynı zamanda bu tarz yerlere yazıp içime dökme lüksünede kavuşamadım ayrıca utanıyorum ama artık yazmak , içimi dökmek istiyorum bu konuyu açmamın sebebide tamamen bu Olay ...
  6. Ahmet Sevinç

Köpek düdüğü alınır mı?

Arkadaşlar selam itlerden kendimi korumak için almak istiyorum alınır mı şu tarz:
  7. Ahmet Sevinç

Özcan aykın ayt ne zaman başlıyacak?

Arkadaşlar selam bayağıdır bekliyorum ve fazla zamanımda kalmadı dershaneyle paralel gitmem için ne zaman başlayacağını bilen varsa güzel olur
  8. Ahmet Sevinç

Ayt fizik kamp önerisi

Arkadaşlar selam ayt fizik için kamp arıyorum . Ertan sinan şahini duymuştum ve onu bayağı öneriyorlardı bende bakmak istedim fakat gördüğüm kadarıyla yt'de kampı yok ben normalde vip fizik izleyecektim fakat bir öneriniz olur diye aceleci davranmak istemedim , önerilerinizi bekliyorum
  9. Ahmet Sevinç

Ayt kitap önerisi lazım

Arkadaşlar selam matematik - kimya - fizik - biyoloji için kaynak önermenizi isteyeceğim . Mat için aklımda 345 var fakat başka öneriniz varsa önerin çünkü 1 tane daha alacağım , kimya için orbital dedim fakat tyt'dede orbital çözdüm ve bir sıkıntı olur mu diye korkuyorum dediğim gibi başka bir...
  10. Ahmet Sevinç

Oshi no ko benzeri anime önerisi

Arkadaşlar selam oshi no ko benzeri anime öneriniz var mı illede aynı konu olması şart değil fakat böyle kız arkadaş aşk ilişkisi vs. Olması tercihimdir . Çizim tarzıda o anime gibi modern olursa güzel olur önerilerinizi bekliyorum
  11. Ahmet Sevinç

adidas runfalcon 3 alınır mı?

Arkadaşlar selam galaxy 6 ve runfalcon 3 arasında kaldım uzun süre yürüyüş yapan biriyim konforda önemli sizce hangisi alınır
  12. Ahmet Sevinç

Adidas ayakkabı önerir misiniz

arkadaşlar selam bütçem ayakkabı başına 2250tl civarı yani 2 tane alacağım , hepsiburadada iyi indirim olduğu için oradan almayı düşünüyorum o yüzden adidas dedim yoksa güzel önerileriniz varsa yazabilirsiniz ayrıca çok yürüyüş yapıyorum bunuda göz önünde bulundurun lütfen genel hb linki...
  13. Ahmet Sevinç

dil öğrenme oyunu alınır mı?

arkadaşlar 150tl ye alınır mı? https://store.steampowered.com/app/2313720/Noun_Town_Language_Learning/
  14. Ahmet Sevinç

Tyt fizik soru bankası önerisi

Arkadaşlar selam tyt fizik için soru bankası öneriniz nedir ayrıca video takip için özcan aykın izleyeceğim nasıldır sizce
  15. Ahmet Sevinç

Yazın tyt çalışacam soru bankası yt kanalı önerisi?

arkadaşlar selam yazın tyt çalışmayı düşünüyorum aklımda biyoloji için dr. biyoloji 29 videoluk serisi var kendi kitabını alıp o seriyi izlemeyi düşünüyorum . Kimyada ise görkem şahin beğeniyorum 6 saatlik genel tekrarı var ama az bilgi olacağıını düşünüyorum fakat uzun tyt notlarıda 89 video...
  16. Ahmet Sevinç

Telefondan çekilen görüntüyü çıktı alacam ama küçük çıkıyor

arkadaşlar selam whatsapp dan indirdiğim görselleri çıktı almak istiyorum ama a4 kağıdın neredeyse %20 si kadar çıkıyor geri kalan kısım boş bunu nasıl düzeltebiliriz
  17. Ahmet Sevinç

Sınırsız game pass bitti mi?

Arkadaşlar selam bir ara itemsatis gibi yerlerde satılıyordu 10 tl vs. Verip " sınırsız " oynayabiliyordunuz bitti mi acaba o olay
  18. Ahmet Sevinç

22 nisan yarım gün mü?

arkadaşlar selam yarın yarım gün mü? düzeltme : okul için
  19. Ahmet Sevinç

Yüzyüze konuşmalarda pasif , Online da ise sosyal biriyim

arkadaşlar selam baştan söyleyeyim arkadaşım pek yok yani yakın arkadaşlarım var ama sadece 1 tanesi ile bayağı yakınız onun dışında rahatça sohbet edebileceğim arkadaş sayım 3 yani ben asosyal biriyim ve sınıf ortamındada sesim pek çıkmaz tabikide o kadar asosyal değilim birkaç espiri yaparım...
  20. Ahmet Sevinç

Tıkla gelsin gel al siparişi hakkında

Arkadaşlar selam 1 defa soğuk içecek siparişi vermiştim tabi ki soğuk içecek olduğu için ben dükkana girip kasiyere sorunca hemen hazırlayıp vermişti , fakat bu sefer menü söyleyeceğim acaba ben varmadan hazırlıyorlar mi yoksa sormam mi lazım kasiyere işte hazır mı vs. Gibi
Top Bottom