Arama sonuçları: *

1. pLowstone

Elektriklenen saç için ürün önerisi

Arkadaşlar merhaba saç için ürün önerisine ihtiyacım var. Saçlarımın kuru olduğunu düşünüyorum, elektriklenen, kabarık ve şekil alması imkansız tarağı geçirsen üstünden saç telleri hareket eder geri yerine hemen oturur. Bu sorunu yaşayan veya bu işle ilgilenen arkadaşlar yorum yapabilirse...
  2. pLowstone

PowerPoint'te ses dosyasını hizalama

Kafayı yedim arkadaşlar şunu nasıl hizalayabilirim bir türlü beceremedim ayarı mı yok nedir? Yani istediğim yere nasıl çekebilirim bu oynatma çubuğunu. Slayt sırasında alt alta kalıyorlar.
  3. pLowstone

Aeonit group hakkinda bilgi

Merhaba arkadaşlar şimdi size bir konudan bahsetmek istiyorum. Arkadaşım aradı dün gece ve aeonit group gibi bir firmadan bahsetti firma Amerikan asıllı arkadaşlarımızın içerisinde 5 aydır bundan para kazanan var. Firmanın olayı anladığımız kadarıyla 100 dolar yatirimi karşılığında 1.5 ay içinde...
  4. pLowstone

Tez yazılacak yazabilen var mı veya önerebileceğiniz site

Arkadaşlar tez yazılacak yazabilen ciddi kişiler cevap yazsın. Bionluk'da baktım tez yazan yok sanırım ama düzenleyen var. Başka önerisi olan yazabilir.
  5. pLowstone

İlgi alanı belirlemekte zorluk çekmek

Meslek olarak hedef belirleyemiyorum. 16 yıldır bilgisayarlar ile aram iyi bu alana ilgi duymamın sebebi oyunlar olmuştu başlangıçta ve hala da öyle devam ediyor ama 16 yıldır tabii çok fazla zaman geçirip kurcaladığım oldu fakat herhangi bir projem yok mesleki açıdan ödevler dışında. Ve şu an...
  6. pLowstone

Fazla duman çıkaran sigara önerisi

Böyle konu açmak bana da saçma geldi evet fakat öğrenmek istiyorum denemek için bazı günlerde. Tek kriterim ortalama tat olsun ve dumanı en fazla çıkaran sigara olması gerekiyor. Aklımda bulunanlar davidoff ve djarium Black.
  7. pLowstone

İnstagram'da silinen hesabın mesajı dava sürecinde bulunabilir mi

Instagram'da silinen hesabın mesajı dava sürecinde bulunabilir mi arkadaşlar? Arkadaşım dava içerisinde. Davanın konusu Instagram'da küfürleşme davayı açan çocuk asıl suçlu diyebileceğim bir çocuk ve aşırı küfür etmiş biri davayı yiyen çocuk yani arkadaşım da karşılık küfür etmiş biri fakat...
  8. pLowstone

Korku filmi önerisii

Arkadaşlar önerinize ihtiyacım var arkadaşımla izleyeceğim. Korku filmi önerisine ihtiyacım var aşırı korkunç olsun dabbe falan sevmem iğrenç geliyor da sağlam Jumpscare'leri olan film olursa iyi olur. Yeni veya eski fark etmez.
  9. pLowstone

Erkek için yüzük alabileceğimiz alışveriş sitesi önerisi ve yüzük önerileri

Arkadaşlar ellerim beyaz tenli ve dokusu ince. Gümüş yüzük almayı düşünüyorum imitasyon kullanıyorum şu anda öyle denemelik almıştım hoşuma gitti beyaz veya siyah alabilirim duruma göre. Trendyol kullandım alırken başka fiyatları abartı olmadan hem güzel hem ucuz olan kaliteli çok aşırı...
  10. pLowstone

İnternetten para kazanma sanatı

İnternet üzerinden para kazanmak istiyorum. Mesela bir şeye yönelmem gerektiğinin farkındayım ama hala bir fikrim yok ne yapacağımdan. Logo tasarımında kendimi geliştirmeye mi başlasam, Blog siteleri açma hakkında bilgi edinip blog sitesi mi açsam, youtube kanalı açıp yabancı kaynaklardan...
  11. pLowstone

Gaz tüpü yüksekten düşerse patlar mı?

Soru başlıkta aklıma takıldı sorayım dedim. İnternette araştırdım biraz 460 derece ve kıvılcıma ihtiyaç duyar falan yazıyor. Yani yüksekten yere ani düşmesi patlatmaz mı?
Geri