Arama sonuçları: *

1. Saian SS

izmir veya istanbul kalacak yer önerisi

2 arkadaş izmir veya istanbula gitmek istiyoruz olabildiğince ucuz ve güzel yer arıyoruz hiç bi şey dahil değilse günlük 300 kahvaltı veya akşam yemeği dahilse günlük 500 tl civarı ayrıca kyk yurdunda kalırsak giriş çıkış saatleri tatil amaçlı kullanımlarda da geçerli mi ?
  2. Saian SS

ehliyet sınavını geçemezsem ne olur

arkadaşlar işten dolayı esınava çalışacak vaktim pek olmadı eğer bu sınavdan kalırsam ve sınava başka zaman girmek istersem nasıl bi ücretle ve süreçle karşılaşacağım kurs, sınav ücreti her şey dahil 4750 tl ödeme yaptık
  3. Saian SS

günlük kiralık tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-emek-asti-yakini-luks-apart-otel-992064212/detay fiyat (200tl) 3 arkadaş, 2 gün burada kalmayı planlıyoruz. dikkat etmemiz gereken bir şey var mı. youtubede meryemcanın videolarında hep pislik içinde oluyor gerçekten hepsi öyle midir
  4. Saian SS

“size ait bir hesap yeni bir cihazda kaydediliyor“ diye mesaj alıyorum

telefonuma 0 850 540 06 06 nolu numaradan sms olarak “size ait bir hesap yeni bir cihazda kaydediliyor xxx kodunu kimseye vermeyin“ diye mesaj geldi ardından aynı mesaj whatsaptan da geldi bu neden oldu bilen var mı tiktoktan da bir kaç sefer onaylama kodu geldi not - herhangi bir x yere giriş...
  5. Saian SS

Bilgisayara gmail bildirimi gider mi ?

Arkadaşlar abimin bilgisayarını ilk kurduğumuzda kendi gmailimi girmiştim daha sonra çıkıs yapamayıp bırakmıştım daha sonra abim getir uzerinden yaptığım siparişlerin maillerinin geldiğini söylemişti Ben biraz önce abimin görmesini istemediğim bir mail aldım ve maili direk sildim ve...
  6. Saian SS

Ankarada kız arkadaşımla kalabileceğim temiz yer var mı

arkdaşlar kız arkdaşımla ankarada biraz gezmek istiyoruz yakınlarında alış veriş merkezi olan anıtkabire de yakın bildiğiniz temiz bir yer var mı apart otel farketmez temiz olsun yeter tabi aynı zamanda birazda ucuz olsun öğrenciyiz neticede
  7. Saian SS

bu siteye ulaşılamıyor hatası

eski evimizde wifi ve mobil veriden girebiliyordum taşındıktan sonra wifi ile girmeyi denediğimde bu hatayla karşılaştım ve aynı şekilde mobil veriyle bile giremiyorum dnsim girdigim zamanla aynı
  8. Saian SS

bilgisayarcılar 2.el parça alırlar mı

gamepower horizon gaming 650w+80 kasamı satmak istiyorum ancak yozgatta yaşadığım için 2.el olarak herhangi bir siteden satmam çok zor bilgisayarcılara götürsem alırlar mı yaklaşık değeri 950 tl 800-700 tlden satabilirmiyim ? kasa 9 aylık
Geri