Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

2023 Teknofest Başladı!

27 Nisan - 1 Mayıs arası olan festival başladı. Gidecek misiniz? Yer: Atatürk Havalimanı Ziyaretçi Kartı İçin
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Google Fotoğraflar Hesabımdaki Yedeklemeyi Tümüyle Nasıl Silerim?

Dostlar Google Fotoğraflar'da çok fazla fotoğrafım var. Çoğu kişinin yaptığı gibi ben de yedeklemeyi açtım ancak 15gb alan çok çabuk doldu. Ben de fotoğrafları tümüyle dışa aktardım. Şuan tüm Google Fotoğraflarımı masaüstüme kopyaladım. Asıl sorum şimdi ben bu yedekteki fotoğrafları tümüyle...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

3 Adet Araba İle 1 Ay Geçireceksiniz, Yakıt Sponsorlu, Arabalarınız Neler Olur?

Ben başlıyorum Audi R8 V10+ Lexus LFA Porsche GT2 RS
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yer İmlerinizde ne var?

Evet, yer irimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Köpeğimi korumak için ne yapabilirim?

Dostlar hayırlı cumalar, 2 aylık bir köpek aldık ve 1 hafta bile olmadı daha bize geleli ancak arka mahalledeki birkaç grup kuralları gereği küfür edemediğim çocuklar yüzünden çalınma tehlikesi altında. 2 yıl önce de biz evde yokken büyük ihtimal onlar gelip çalmıştı ve biz hiçbir yerde...
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

(Rehber) Opera'da "yer irimlerinizdeki gözükmeyen simge" sorunu çözümü!!

Sizin de Opera'da yer irimlerinizdeki bazı sitelerin simgeleri gözükmüyorsa çözümü aşağıda, 1- Öncelikle gözükmeyen siteye sağ tıklıyoruz: Daha sonra düzenle kısmına basıyoruz. 2- Daha sonra aşağıdaki adres çubuğunu değiştirmemiz gerekiyor."https://"yi silip sadece "www" ile başlamasını...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Opera'da yer irimlerinin bazılarının simgeleri yok

Dostlar aşağıdaki görseldeki gibi mesela facebook'ta simge var ancak youtube ve twitch gibi platformlarda gözükmüyor. Bu yüzden ne olduklarını anlamak için yazı yazmak zorundayım. Çok fazla yer irimim var ve bu yüzden sade olması için uğraşıyorum. Sizce bunun çözümü nedir?
Geri