Arama sonuçları: *

1. tamtam

Yüksek derece miyopla askerlikten nasıl muaf olunur

Kimine göre yüksek değildir belki o kadar ama yazayım. Miyop iki gözde de 7.5, astigmat 0.75. bununla askerden muafiyet mümkün mü, nasıl yaparım?
  2. tamtam

Köşeli, küçük başlı, SATA kablosu nereden bulunur?

Köşeli, küçük başlı, SATA kablosu arıyorum(resim, soldaki kablo). Neden diye sorarsanız 3070 Ti aldım lakin anakarta takarken fark ettim ki alttaki SATA portlarından çıkan SATA kabloları sorun çıkartıyor. GPU'nun altında kalan portlardan birine resimdeki küçük başlıyı taktım GPU'yu yerine...
  3. tamtam

Sandalye nerede tamir ettirilebilir?

1) Resimdeki sandalyenin tamiri mümkün müdür? Sırt kısmı yana yattı. 2) Resimdeki sandalyeyi İstanbul Beylikdüzü'nde tamir ettirebileceğim bir yer var mıdır? Yine bu tarz bir sandalye alacak param şu an var ama tamir edilebilirse daha iyi. 3) Benim tamir etmem mümkün müdür?
  4. tamtam

En düşük maliyetle dolar nasıl alınır

Comptia sertifika sınavları için kenara biraz dolar koymak istiyorum, lakin bunu en düşük maliyetle nasıl yaparım bilemedim. Teşekkürler.
  5. tamtam

Marketler için istenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi nasıl alınır?

3 Harfli bir markette çalışmaya başlayabilmek için "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi" almam isteniyor. Halk eğitimlerden alınabiliyormuş, başvurdum lakin son baktığımda hala talep değerlendiriliyor göürünüyordu "e-yaygın" sisteminde. Dışarıdan bu eğitimi alabileceğim güvenilir bir...
  6. tamtam

Zincir marketlerde maaşlar nasıl?

Zincir marketlerdeki maaş ve mesai durumları nasıldır bilen varmı?(A101, BIM, ŞOK, Migros, Carrefour, Tarım Kredi Kooperitifi marketleri vs vs ) Part-time'ın kaç saat mesaisi olduğunu da merak ediyorum. 1698595368 Etrafımdaki marketlerin çoğunda adam aranıyor, poster gibi bişeyler asmışlar...
  7. tamtam

İsmek'in Cisco işbirlikli sertifikaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

İsmek'in Cisco işbirliğinde verdiği bilişim alanındaki eğitimler sonucunda verdiği(final sınav için minimum 70 puan isteniyor) sertifikalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Geçerlilik, CV'ye konulabilirlik olarak vs. İstediğiniz her alanda inceleyebilirsiniz.
  8. tamtam

Tıraş olmak için jilet ve tıraş sabunu önerisi arıyorum

Normalde tıraş makinem vardı, onunla tıraşı hallediyordum ama yakın zamanda makinenın başlığını tuvalete düşürdüğüm. Fırsat bu fırsat deyip jilete geçmeyi düşünüyorum. Gillette'inki gibi ve aşağıya koyduğum resimdeki gibi tıraş bıçakları olduğunu biliyorum. Kutulu tıraş köpükleri ve aşağıya...
  9. tamtam

En az maliyetle nasıl hastaneye gidilir?(Sigorta ile alakalı)

2 haftadan fazla kadar bir süre önce yere düşüp kaburgamın sağ (çapraz) tarafını yere vurdum. Derin nefes aldığımda varlığını hissediyordum. Günlük hayatım sırasında sağ kolumla bir şey kaldırmam veya güç uygulamam gerektiğinde ağrısını hissediyordum. Bugün devlet hastanesine gittim, acilden...
  10. tamtam

Redditte takip etmemi önerdiğiniz sublar

Belli bir içeriğe bakmıyorum. Sadece takip etmemi önerdiğiniz düzgün, kaliteli subları merak ediyorum
  11. tamtam

Roll on olarak ne önerirsiniz

Roll on olarak ne önerirsiniz? Buna nasıl bütçe belirlenir bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. resim temsili. onun gibi bişey arıyorum. alüminyumlu olması çok umrumda değil(zararlı deniyor)
  12. tamtam

Satın aldığım mouse un ücret iadesiyle ilgili bazı sorularım var

Hepsiburada'dan bir satıcıdan Razer DeathAdder Essential aldım. Birkaç hafta sonra sorunlu çalıştığı için garantiye gitti. Garantisini arena bilgisayar sağlıyordu. Ürünün tamir edilemeyeceği belirtilip iade /değişim hakkı tanındığına dair bir belge gönderdiler. Belgede alıcı ve satıcının bundan...
  13. tamtam

Videonun FPS'ini artırmak

Elimde çeşitli videoları kesip biçip çeşitli şeyler ekleyerek yaptığım 30 FPS(güya) bir video var. O videoyu yapmak için kullandığım videoları 60 FPS olarak kaydetmiştim ama videoları izlediğimde yer yer videolar 60 FPS'in altına düştüğü için takılmalar olduğunu görmüştüm. Yine de videoları...
  14. tamtam

Yeni Bir Alarm Sesi Arıyorum

Bir süredir kullandığım alarm sesini değiştirmeye karar verdim, ya tel sorunlu arada 1 alarmı çalmıyor yada ben sağır oldum. çok gürültülü, rahatsız edici(sesle alakası yok) veya çok sessiz bir şey önermeyin lütfen. teşekkürler
  15. tamtam

Küfürbaz Haydo için greenscreen??

Küfürbaz Haydo için greenscreen videosu varmıdır acaba bilen varmı, kısa bir video yapıyoorum orda kullanacağım. yt ye yüklemek amacıyla değil.
  16. tamtam

Dizi önerilerine ihtiyacım var?

İzlediğim diziler : The walking dead ---------- Person of interest 22.11.63 ---------- Fargo(mini diziler) Breaking Bad ---------- Prison Break Vikings ----------- la casa de papel the americans(1 sezon izledim, devam etsemmi kararsızım) murder in the first ------------- Peaky Blinders Sherlock...
  17. tamtam

Twitch de atlanamayan reklamlar

Twitch de yayın izlerken başka bir kanala geçiyorum ve tak ! geçilemeyen reklam. f5 , kanal değiştirip sonra tekrar o kanala gitmek sorunu çözmüyor. Ne yapmak gerekir?
  18. tamtam

Bir zaman kapsülü hazırlasanız içine ne koyarsınız??

Bir zaman kapsülü hazırlamak ve 453867957 yıl sonra bunu açmak istiyorum. tabii ki kapsülümü bi yere gömmek gibi bir imkanım olmayacak. sadece içine koymak istediğim şeyleri koyduktan sonra ısı ışık hava ve suya karşı yalıtıp evde saklayacağım. siz olsanız kapsülünüzün içine ne koyardınız?
Top Bottom