Arama sonuçları: *

1. Swords

Konser ön satış biletleri fiyat farkı var mı

Bir konsere katılıcam. Ön satış fiyatı 4500 tl. Normal bilet fiyatıyla arasında fark oluyormu ? bilgili abiler ablalar cahilliğimi giderirse mutlu olurum.
  2. Swords

İnsanlar üzerime çok geliyor.

Oncelikle iyi forumlar. Biraz icimi dokicem. ben 10.sinif ogrencisiyim. Ortaokulun son 2 senesinde zorbalik gordum ve lgsde iyi bi puan yapamadigim icin vasatin alti bi anadolu lisesine gittim. Artik tennefuslerde yalniz olmak istemiyordum. ben yalnizligi asla istemedim. Arkadassizlik olumden...
  3. Swords

Genellemeleri çok fazla uzerime aliniyorum

Biliyorsunuz turkiyede islamofobi bi hayli arttı. İnsanlar müslümanlara eleştiride bulunup suçlayabiliyorlar instagramda yada başka mecralarda. Ben sorguladım araştırdım ve kuran müslümanı oldum. Ama sünnilere tarikatçılara ahlaksiz muslumanlaea yapilan elestirileri nedense ustume aliniyorum...
  4. Swords

Youtube kanalımı nasıl geliştirebilirim ?

15 aboneli oyun videolari çektiğim bi kanalım var bu kanal için tavsiyelerinizi almak istiyorum Kanalın linki:https://youtube.com/@gameon5387 Şimdiden teşşekürler
  5. Swords

İnsanlarla konuşamıyorum

İnsanlarla konuşamıyorum yani bir mağazaya gitsem çalışına bir şey soramam kesinlikle okulda kurslarımız oluyor kurslarda tanımadığım çocukların olduğu bir yere düştüm hiç konuşamadım onlarla utanıyorum çünkü ***** gibi hissediyorum kendimi orda bunu nasıl çözebilirim sizce ? Yaşım 13
  6. Swords

Arkadaşımın moralini nasıl düzelticem ?

Arkadaşımın babası arkadaşın istediği karne hediyesini almayı reddetmiş (1 Aydır plan yapıyordu ) üzüldü baya ağlıcak gibi oldu nasıl moralini düzelticem ben bunun ?
  7. Swords

Ortalamam 78.4 bu taktire dönüşür mü

7. Sınıfa gidiyorum yarın matematik sınavım var ilk sınavım 50 sizce 78 ortalamayı 85 e getirebilirmiyim ?
  8. Swords

Yenilgiyi kabullenemiyorum

Yenilgiyi kabullenemiyorum mesela fifa 21 de kariyer de dünya kupası kaybettim oturup ağlayacaktım nerdeyse sürekli böyleyim nasıl bunu aşabilirim ?
  9. Swords

Spiderman no way Home önümüzdeki hafta sonunda sinemalarda olur mu ?

Sınav haftasına giriyoruz önümüzdeki hafta sonu gidebiliyorum hala sinemada olur mu ?
  10. Swords

Hafızam silinsede tekrar oynasam dediğiniz oyunlar hangisi ?

Benim Uncharted 4 GOW 4 Ve TLOU remestared zaten hayatımda oynadığım en iyi 3 oyundur bunlar sizin ?
  11. Swords

Bilgisayar sıfırlama problemi

Bilgisayarı sıfırladık sıfırladıktan sonra kendini tekrardan başlattı ama yükleme ekranında kaldı 2 saatir bekliyorum neden böyle
  12. Swords

Müdür le konuşsak okul saatini biraz azaltır mı

Bazı okullar 1 de çıkıyor biz de 3:10 da ciddiyim 1 de çıkanlar var yada sabahçı öğrenci yapmak için müdüre gitsek toşu olarak velilerle ? Bizim müdür gıcıktır ama veliler giderse nirşey olabilir zaten gürültülü ortam 7 saat baş ağrısından ölüyo herkes.
  13. Swords

Ps 5 e bağlayacak tv 3500-4000 TL

4K olması gerek ben 2.1 HDMİ girişi gerek 1631042140 Kendim aradım bir şey bulamadım
  14. Swords

Forumu bırakıyorum...

Burda güldük eğlendik arada linç yedik Ama artık bırakmam gerek hayatınızda başarılar...
  15. Swords

Lgs de 350 puan almak için ben yapmalıyım ?

6. Sınıfım yeni konuları anlamadım ama 5. 6. Sınıf konularından çıkmıyor hedefim 350 nasıl bir yol izlemeyeyim ? Okuldan 50 puan gelse 400 puanla ortalama bi liseye giderim
  16. Swords

Ağır kin ve nefret duygusu

Mesela bi örnek vereyim sevmediğim bi insan öldüğünde iyi olmuş diyorum geberdin hatta keşke acı çekerek geberseydi ağır gaddarlık var niye var bilmiyorum mesela katarlı iki kişi senden bu ülkede daha üstümüz derse ölümüne ramak kalana kadar döverim basıl düzelir sizce
  17. Swords

gta 6 e3 de gelir mi ?

Soru başlıkta.
  18. Swords

ps 5 stoğu nasıl bulucam ?

Soru başlıkta.
  19. Swords

E3 TAKE-TWO Ne zaman

Soru başlıkta GTA 6 için haber bekliyorum.
  20. Swords

insanın aklına ne zaman nasıl ölebileceğini gelebilir mi ?

Bir arkadaşş bu sıkıntıyı yaşıyor 15 ağustos 19:58 56 saniye trafik kazası bu onun sadece aklında uydurduğumudur ?
Top Bottom