Arama sonuçları: *

1. -Akın Taşkan-

[Arkadaş Draması] 3 Yıllık En İyi Arkadaşım Benden Nefret Ettiğini söyledi

Arkadaşlar, 3 yıldır tanıştığımız ve lisedeki ilk arkadaşlarımdan biriyle geçen hafta küstük. Geçen hafta çarşamba oldu sanırım. Perşembe günü gittim yanına ama git vs. dedi kovdu üstelemedim. Cumartesi zurna gömmeye gidecektik kurstan sonra. Kurstayken gönlünü alır zurnayı ısmarlarım hâllederim...
  2. -Akın Taşkan-

Velosipet ile Bir Hatıra

(Zamanında yazdığım bir anı yazısıdır.) 10. sınıfın ilk ara tatili olması lâzım. Ceviz toplamak için memleketteyiz. Babam, ben, halam ve ceviz ağaçlarına tırmanıp sopayla cevizleri aşağı atacak olan bir adam... Traktörle sabahleyin yola çıkıveriyoruz. Lâkin halam istemiyor traktöre binmemi. Bu...
  3. -Akın Taşkan-

Kadın Beyanının Esaslığı/ İstanbul Sözleşmesi Üzerine Bir Video

Buyurun izleyiniz efendim, 2 dakika zaten. Bu da daha detaylı video
  4. -Akın Taşkan-

Cümledeki Soru Ekini Bulmama Yardım Eder Misiniz?

Türkçem çok kötü olduğu için ben göremiyorum, siz yardım eder misiniz? Cümle: "Hangi arabaları tavsiye edersiniz DLC'ler var biraz param da var. Acemiyim iyi kullanamıyorum aracı."
  5. -Akın Taşkan-

Panda abim gene döktürmüş

Güncel siyaset hakkında çok güzel bir video olmuş. Kısaca: Koyun olmayın, sağ duyulu olun, sorgulayın.
  6. -Akın Taşkan-

Matematik Su Projesi

Su ve matematik ile ilgili proje lâzım ama aklıma hiçbir şey gelmiyor. Sizin bir fikriniz var mı?
  7. -Akın Taşkan-

Youtube videosunu büyük bir şekilde izleyebilir miyim?

Zoom yaparak yani. Yani diyorum ki fotoğraf büyütmek gibi büyüyecek sadece bir kısmı gözükecek videonun. Google büyüteci ile sayfa büyüyor sadece video büyümüyor.
  8. -Akın Taşkan-

Sakarya Geyve Bu Kafa Putunda Bir Şey mi Yazıyor?

Sakarya / Geyve Sakarya Nehrinin Üzerinden geçen Geyve - Osmaneli yolunun ortasından geçen Gökkoz Köyü İç yolu - Safibey Köyü İç yolu'nun Geyve - Osmaneli yolunun kuzeyinde kalan Gökkoz Köyü İç Yolu tarafının nehirin güneyinde kalan kısmında olan bu kafa putunda bir şey mi yazıyor? Tarihî bir...
  9. -Akın Taşkan-

İnternetten arkadaşlarla oynanabilecek oyunlar

30 dk boyunca eğlenebileceğimiz güzel bir şey lazım. Gartic, amogus çok klasik geldi.
  10. -Akın Taşkan-

İngilizcesi kolay olan film

İngilizce izleyeceğim film lazım "Cesur" düşündüm ben
  11. -Akın Taşkan-

İstanbul'da deprem mi oldu?

Oldu mu hacı bir sallandık ama?
  12. -Akın Taşkan-

Şu an markete gidebilir miyim?

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-12-13-haziran-sokaga-cikma-yasagi-saati-hafta-sonu-sokaga-cikma-yasagi-var-mi-ne-zaman-basliyor-iste-pazar-gunu-kisitlama-tarihi-41828046/3 ne diyor anlamıyorum şu haber siteleri
  13. -Akın Taşkan-

Osmanlıca bilen var mı?

Kısa bir metin çevirisi lazım ama pek düzgün değil
  14. -Akın Taşkan-

Hocam bu vada'lar da neyin nesi?

Oğlum nesiniz siz tarikat mısınız?
  15. -Akın Taşkan-

Bir tren hangi amaçlarda kullanılabilir?

Normal yolcu ve yük haricinde? Aşırı hızlı böyle 600 km yapabilen bir tren. 1621811986 Hani minecraft'ta saat yapımında kullanılıyor ya gerçek hayatta da öyle amacından dışarı fırlamış bir şekilde nasıl kullanılabilir bu hızını da hesaba katarak?
  16. -Akın Taşkan-

İnternetim ve Sistemim Yok Ne Yapmamı Önerirsiniz?

Sistemim yok doğru düzgün oyun açmıyor, lol oynuyorum arada arkadaşlarımla ama 300 pingten daha düşük gördüğüm çok az oluyor, Kısaca sistem yok internet yok ne yapmam lazım :( Canım sıkılıyor
  17. -Akın Taşkan-

Bir kız bana abayı yaktı

Arkadaşlar bir kız bana abayı yaktı teklif de aldım kibarca kimseyle düşünmediğimi söyledim şimdi de tüm okulu mahvediyor onu kırmamak için uğraşıyorum etrafımda arkadaş bırakmadı kendi etrafındaki arkadaşlarının hepsi de olaya dahil oldu çıkamıyorum. Ne yakışıklıyım ne sesim güzel ne tatlıyım...
  18. -Akın Taşkan-

İşinde uzman'ı nasıl başka bir şekilde söyleyebilirim?

Bir paragafta işinde uzmanı kullandım. Başka bir paragrafta tekrar kullanmam gerekiyor ama tekrara düşersem kötü olur, farklı bir şekilde nasıl söyleyebilirim?
  19. -Akın Taşkan-

GT ne demek geri takip olan değil

Geri takip değil daha çok hakaret için kullanılan gt ne demek
Geri