Arama sonuçları: *

1. keremast

Kreatin ne alınabilir?

Supplement almayı düşünüyorum yeterli protein ve sağlıklı yağlar tükettiğim için bu zamana kadar hep kreatin aldım diğer supplamentlere yönelmedim. Hiq da 300g kreatin 400tl xl versiyonu ise 600g 719 tl ye düşüyor hangisini almak mantıklıdır? Acıkcasi hiq markasının o kadar da kaliteli oldugunu...
  2. keremast

Ev hapsi nasıl bir şey?

beyler ev hapsinde evden çıkıp çıkmadığımız nereden anlaşılıyor?
  3. keremast

alakan olmayan birinin aklından çıkmaması?

Arkadaşlar selam bundan 1 sene önce bir kız arkadaşım vardı, ilişkimiz gayet güzeldi fakat ben günden güne bozuluyordum ve ailem ile ilgili problemler vardı bu olayı da ona yansıtıyordum ne kadar istemesem de. neyse bir gün aramız bozuldu ayrıldık. ondan sonra ne yaşadıysam yolunda gitmedi hiç...
  4. keremast

GTA VI sistem gereksinimi :D

beyler bayanlar sizce açıklamadaki sistem gta 6 yı rahat oynatır mı?
  5. keremast

Modemin oldugu odada uyumak?

Arkadaşlar selam, ehternet girişinden internet aldığım için modem odamda duruyor ve yatağım ile arasında 3 metre falan var. geceleri modemi kapatıp uyudugumda daha iyi hissettigimi ve sabahları daha dinç kalktıgımı gozlemledim. sizce daha başka bir zararı var mıdır?
  6. keremast

5 gün idman yapmamak?

arkadaşlar merhaba 5 gündür idmana gidemiyorum. sizce herhangi bir durum olur mu? bana göre olmaz ama bu sporu yapanlar bilir bir gün gitmedigin bile vicdan azabi cekiyorsun :D
  7. keremast

istilaci kokarca bocegi!

arkadaşlar selam yaşadığım yerde kahverengi kokarca böceginin popülasyonu çok arttı, böceklerden hiç haz etmem, odamda gördüm 2 saat giremedim odaya. bu böcekler neyden hoşlanmaz?
  8. keremast

Aras Kargo Kargoyu Başka Birine Teslim Etmiş?

teslimata çıkan kargomu evde olduğumu teyit etmeme rağmen 20.18 civarlarında teslim edilmiş. ama kargo elimde değil? kargonun başka birine gitmiş olma ihtimali ne kadar?
  9. keremast

600 TL Bütçe ile Suplement önerisi?

arkadaşlar merhaba protein tozu ve kreatin almayı düşünüyorum, günlük yeterli proteinimi alabiliyorum. sizce ne yapayım? https://www.supplementler.com/urun/hardline-kreatin-100-mikronize-300-gr-775 bu kreatini beğendim sizce?
  10. keremast

Sınıfta kalır mıyım?

1.dönem ortalamam 74 2.dönem ise büyük ihtimal 60 61 gibi kalır. 1.dönem kaldığım tek ders matematik, 2.dönem ise edebiyat ve batı müziği ve teori uygulamaları. bu kaldığım 2 dersi 1.dönem geçtim, fakat 2.dönem kaldım. sorumluluğa kalır mıyım? güzel sanatlarda okuyorum, edebiyat ve batı müziği...
  11. keremast

ailemi nereye şikayet edebilirim?

annemle sırf spora gidiyorum diye ve fazla yemek yiyorum diye tartışıyoruz artık spor yapasımda gelmiyor. evde çoğu işi de ben üstleniyorum. artık çıldırmak üzereyim. annem olarak saymıyorum o kadını. aklı başına gelmesi için ne yapabilirim? o senin annen falan demeyin kalbinizi kırarım.
  12. keremast

Sevince kaybediyor muyuz?

Bir kızı prenses gibi hissettirmek ve güzel sevmek kaybettirir mi? niye
  13. keremast

ders çalışma isteğinin olmaması

arkadaşlar ders çalışma isteğiniz nasıl geliyor? edebiyata boş beleş yatıp çalışamadım 50 aldım 100 alacak kapasiteye sahipken, sırf tembellikten ders çalışmamak canımı sıkmaya başladı. ama bir türlü yenemiyorum bunu hep yenik düştüm maalesef. ilerideki hedeflerimde yüksek sayılabilecek hedefler...
  14. keremast

salondaki hocanın spordan soğutması?

Arkadaşlar merhaba fitness camiasına girişim tutsanız 1 ay olmuştur. bu 1 ayı çok güzel bir şekilde geçirdim ve çoğu kişinin 3-4 ayda yapacağını 1 ayda yaptım buna genetik, beslenme ve çalışma bağlıdır. 2 saat idman yapıyorum ve ben bundan verim alıyorum herkesin vücut yapısı farklıdır...
  15. keremast

Fitness 2.ay FullBody mi? Split mi?

Arkadaşlar merhaba, bir tecrübesizlik sonucu 1 ay hep split yaptım. tabi bu sırada geliştim ama, 1 ay boyunca fullbody yapmam gerektiğini yeni öğrendim ve yarın 2.ayıma gireceğim. Daha kendime uygun bir program oturtamadım. sizce ne yapayım? şu anki formum;
  16. keremast

Sizce çok mu şey istiyorum?

Okuldan eve evden spora spordan eve giden birisiyim, tabi bu sırada da derslerimi eksik etmem lisede 87 aşağı ortalamam olmadı. Kötü alışkanlık deseniz sigaradır alkolumdur onlarda yok. Alkol ayda yılda 1-2 kez oluyor arkadaş ortamında falan filan. Belki de baksanız aylık harcamam 1.000 TL’yi...
  17. keremast

Fitness için antreman programı

Arkadaşlar merhaba haftanın 6 günü spor için vaktim var ve ben hala programı ayarlayamadım. Akşam 19.30 ya da 20.00'da başlayıp 22.00 da bitiyorum. beslenme konusunda problemim yok karbonhidrat ve proteini düzgün bir şekilde alabilirim.
  18. keremast

Aldatılmaya rağmen hala sevmek

yakın zamanda bir hanımefendi tarafından aldatıldım (detaylara girmek istemiyorum) ve hala bazen aklıma geliyor. ne kadar kin, nefret duysam'da hala seviyorum sizce nasıl aklımdan silebilirim? aldattığı kişi ise eski sevgilisi.
  19. keremast

Siyah Atletle Dışarı Çıkmak?

Merhaba Dostlar, yaşadığım bölge sıcak ve nemli bir yer olduğu için evde tişörtle bile terliyorsun. sizce dışarı siyah atlet ile çıkmak iyi bir fikir mi? vücut olarak zayıf değilim.
  20. keremast

Kızla konuşurken konu bulamıyorum

Sizden özür dileyerek bu konuyu açıyorum zibilyon tane aynı konudan var her neyse, kızla konuşuyoruz konuşma bittiğinde yeni konu açarken baya zorlanıyorum sizce ne yapmalıyım?
Top Bottom