Arama sonuçları: *

1. boltreny7

Yeni saç stili arıyorum..

arkadaşlar selam yanlar sıfır üstler kalsın şeklinde devam ediyordum artık sıkıldım aşağıya eşgali bırakıyorum hangi saç modeli yakışır sizce? Aklımda fransız var şuan.
  2. boltreny7

Hiç bir şey yapmak istememek

konu başlıkta hiç bir şey yapmak istemiyorum bütün gün duvarı seyredesim var ne yemek yiyesim var ne dışarı çıkasım, yok mudur bunun bir çözümü.
  3. boltreny7

Otomotiv Teknolojisi okunur mu?

arkadaşlar selam 2 yıllık otomotiv teknolojisi okunur mu? otomobiller ile uğraşmayı ve vakit geçirmeyi seven birisiyim. 2 yıl sonunda ne gibi bir iş yaparız? önü açık mı? okuyan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.
  4. boltreny7

Polis akademisine girilir mi?

Arkadaşlar selam son sınıfım aile polislik okumamı istiyorlar fakat ben pek istemiyorum pek bilgi sahibi değilim bu konuda, önerilerinizi bekliyorum.
  5. boltreny7

12.Sınıf TYT nasıl çalışılmalı?

Arkadaşlar selam bu sene son sınıf olduk sınav için tyt çalışmaya başlayacağım, polis akademisini düşünüyorum eğer olmazsa antrenörlük eğitimi okumak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? ayt hiç yok okulda da görmedim.
  6. boltreny7

BeamNG Drive Oyun arkadaşı aranır

arkadaşlar selam beamng drive oynuyorum 600 saate yakın sürem var, online olarak oynayan varsa birlikte oynamak isterim iletişim için ya buradan ya da instagram: alprrasr
  7. boltreny7

Kamu binasında sokak hayvanı beslemek?

Arkadaşlar selam okulumuzdaki x kişisi öğretmen okulda kedi beslediği için kedi sürekli okulda ve oraya buraya pisliyor ayriyetten kumaş kaplı sandalyelerin üzerinde yatarak tüy bırakıyor, kedinin pisliği temizlense de pisliği oraya yapışıyor ve kokusu uzun süre geçmiyor, bu kişi hangi mecralara...
  8. boltreny7

Arkadaşlar kızla buluşucam acil

Arkadaşlar selam kızla buluşucam fakat buluşmadan önce bir hata yapıp soğanlı lahmacun yedim, nasıl geçer bu koku? Dişlerimi fırcaladım karanfil çiğnedim
  9. boltreny7

Kreatin ne alınabilir?

Supplement almayı düşünüyorum yeterli protein ve sağlıklı yağlar tükettiğim için bu zamana kadar hep kreatin aldım diğer supplamentlere yönelmedim. Hiq da 300g kreatin 400tl xl versiyonu ise 600g 719 tl ye düşüyor hangisini almak mantıklıdır? Acıkcasi hiq markasının o kadar da kaliteli oldugunu...
  10. boltreny7

Ev hapsi nasıl bir şey?

beyler ev hapsinde evden çıkıp çıkmadığımız nereden anlaşılıyor?
  11. boltreny7

alakan olmayan birinin aklından çıkmaması?

Arkadaşlar selam bundan 1 sene önce bir kız arkadaşım vardı, ilişkimiz gayet güzeldi fakat ben günden güne bozuluyordum ve ailem ile ilgili problemler vardı bu olayı da ona yansıtıyordum ne kadar istemesem de. neyse bir gün aramız bozuldu ayrıldık. ondan sonra ne yaşadıysam yolunda gitmedi hiç...
  12. boltreny7

GTA VI sistem gereksinimi :D

beyler bayanlar sizce açıklamadaki sistem gta 6 yı rahat oynatır mı?
  13. boltreny7

Modemin oldugu odada uyumak?

Arkadaşlar selam, ehternet girişinden internet aldığım için modem odamda duruyor ve yatağım ile arasında 3 metre falan var. geceleri modemi kapatıp uyudugumda daha iyi hissettigimi ve sabahları daha dinç kalktıgımı gozlemledim. sizce daha başka bir zararı var mıdır?
  14. boltreny7

5 gün idman yapmamak?

arkadaşlar merhaba 5 gündür idmana gidemiyorum. sizce herhangi bir durum olur mu? bana göre olmaz ama bu sporu yapanlar bilir bir gün gitmedigin bile vicdan azabi cekiyorsun :D
  15. boltreny7

istilaci kokarca bocegi!

arkadaşlar selam yaşadığım yerde kahverengi kokarca böceginin popülasyonu çok arttı, böceklerden hiç haz etmem, odamda gördüm 2 saat giremedim odaya. bu böcekler neyden hoşlanmaz?
  16. boltreny7

Aras Kargo Kargoyu Başka Birine Teslim Etmiş?

teslimata çıkan kargomu evde olduğumu teyit etmeme rağmen 20.18 civarlarında teslim edilmiş. ama kargo elimde değil? kargonun başka birine gitmiş olma ihtimali ne kadar?
  17. boltreny7

600 TL Bütçe ile Suplement önerisi?

arkadaşlar merhaba protein tozu ve kreatin almayı düşünüyorum, günlük yeterli proteinimi alabiliyorum. sizce ne yapayım? https://www.supplementler.com/urun/hardline-kreatin-100-mikronize-300-gr-775 bu kreatini beğendim sizce?
  18. boltreny7

Sınıfta kalır mıyım?

1.dönem ortalamam 74 2.dönem ise büyük ihtimal 60 61 gibi kalır. 1.dönem kaldığım tek ders matematik, 2.dönem ise edebiyat ve batı müziği ve teori uygulamaları. bu kaldığım 2 dersi 1.dönem geçtim, fakat 2.dönem kaldım. sorumluluğa kalır mıyım? güzel sanatlarda okuyorum, edebiyat ve batı müziği...
  19. boltreny7

ailemi nereye şikayet edebilirim?

annemle sırf spora gidiyorum diye ve fazla yemek yiyorum diye tartışıyoruz artık spor yapasımda gelmiyor. evde çoğu işi de ben üstleniyorum. artık çıldırmak üzereyim. annem olarak saymıyorum o kadını. aklı başına gelmesi için ne yapabilirim? o senin annen falan demeyin kalbinizi kırarım.
  20. boltreny7

Sevince kaybediyor muyuz?

Bir kızı prenses gibi hissettirmek ve güzel sevmek kaybettirir mi? niye
Geri