Arama sonuçları: *

1. @TheDark

Geleceğin meslekleri sizce nedir?

Gelecekte popüler olacak meslekler nedir sizce? Ben yazılım diye düşünüyorum.
  2. @TheDark

Udemyde indirimler ne zaman olur?

Yeni kullanıcı değilim yeni indirimler ne zaman olur?
  3. @TheDark

Whatsapp favori gifleri nasıl silerim?

Whatsappta favori gifleri nasıl silerim?
  4. @TheDark

Hangi kursu almalıyım?

75 TL bütçem var Bu kurslar indirime girince hangisi almalıyım? https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-python/ Bunu kesin alacağım fakat arada kaldım.Bir kurs daha almayı düşünüyorum.Birisi C# öğren diğeri Python öğren diyor sizce C# kursu da mı almalıyım yoksa müzik alanı ile...
  5. @TheDark

Telifsiz video bulmak

Araba kazaları,komik kedi köpek videoları gibi telifsiz videoları nerden bulabilirim memes,derleme için?
  6. @TheDark

Bunun gibi videolar işe yarar mı?

Valorant oynamak istiyorum ama kartım dx11 destekli değil.İşe yarar mı? Ekran kartım:Nvidia Geforce 9800GT
  7. @TheDark

Amerika hakkında sorular

1-Üniversite mezunu olmayanlar gidebilir mi? 2-Suç oranları yüksek olmasına rağmen gider miydiniz? 3-En az kaç yaşında olmak gerek? 4-En güvenli eyalet neresi? 5-Sağlık yönünden sıkıntılı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. @TheDark

Youtube Diksiyon Eğitimi Kanalı Önerisi

Arkadaşlar diksiyon eğitimi kanalı önerir misiniz? Böyle detaylı anlatan,can sıkmadan anlatan bir kanal önerir misiniz?
  9. @TheDark

Vechiron hakkında ne düşünüyorsunuz?

Vechiron bence kanalına çok emek harcayan yayıncılardan biri.Adam günde 7-8 saat yayın yapıyor.Adamın amacı herkesi eğlendirmek fakat bunu bazı kanserler anlamıyor.Bazı sayfalar var adamdan prim kasmaya çalışıyor dalga geçerek.Umarım daha da abonesi yükselir.Gerçek hayatta gerçekten farklı...
  10. @TheDark

Uzun indirmeler için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 13 gblik oyun inecek.Fakat kasam hemen ısınıyor.Oyunu indirmeye başladıktan 15 dk sonra ısınıyor ne yapabilirim?
  11. @TheDark

Kepek sorununa çözüm

İpek kepek şampuanı kullanıyorum.Fakat geçmiyor kepekler.Duş alıyorum.1 gün sonra hemen kepek çıkıyor.Kepeklerin geçmesi için ne yapmam gerek?
  12. @TheDark

TheDark kimdir?#Kimdir Serisi

Gerçek bir Türkçe Rap dinleyicisidir.Trap,Battle,Drill sound sever.Auto-tune kullanımına sıcak bakmaz.Beat yapıyor.Yakında rap şarkısı yayında olacaktır. Kimleri dinler: Allame Beta Ceza Sagopa Joker Contra Stabil Hawk Hidra Şehinşah Şanışer Fuat Dr.Fuchs Killa Hakan Silahsız Kuvvet Cartel...
  13. @TheDark

Kripto sitesine üye olurken korkuyorum

Kripto sitesine üye olacağım diyorum fakat korkularım engelliyor.Tc kimlik numarasını vermek korkutuyor beni.
  14. @TheDark

Sample almalık şarkı önerir misiniz?

Sample:Ses örneği, bir ses kaydındaki, bir enstrüman sesindeki veya bir şarkıdaki bir bölümün aynen ya da örnek alınıp değiştirilerek başka bir şarkıda kullanılması işlemidir. Arkadaşlar trap beat yapıcam.Bir sample bulmaya çalışıyorum.Pop şarkı dışında önerir misiniz?
  15. @TheDark

Hisse nedir,nasıl alınır,değerlenince nasıl satarız?

Hisse nedir,nasıl alınır,değerlenince nerden çekebiliriz?
  16. @TheDark

Hesabıma bir şey olur mu?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/tarihin-en-bueyuek-eposta-ve-sifre-sizintilarindan-biri-gerceklesti.282936/ 3 milyar kişinin e posta ve şifreleri sızdırılmış.Benim 2 e posta patlamış.bir şey olur mu?
  17. @TheDark

Forumun eski hali daha güzeldi.

Forumun eski hali daha güzeldi.Forum,bakım çalışmalarından önce daha güzeldi.Tüm kategoriler aynı yerdeydi.Yükselt seçeneği vardı.Şimdi @White Ravens moderatör değil.Yükselt seçeneği yok.Artık forum eski tadında değil.
  18. @TheDark

Karantinadan sonra evdeki eşyalara ne yapmalıyız?

Şuan covid19 testi yaptırdım.Şuan belirtliler var.Peki karatinadan sonra evdeki eşyalara ne yapmalıyız? Temizleyelim mi? Eşyalara geçer mi virüs?(telefon,sandalye,koltuk vb.)
  19. @TheDark

Biraz sohbet edelim.

Dertlerinizi,anılarınızı anlatın.Sohbet edelim.
  20. @TheDark

Spotify Hakkında Yardım

Spotify Premium'a üye olurken öğrenci doğrulaması istiyor.Yüksekokul veya üniversite okumuyorum.Ortaokul öğrencisiyim ne yapmam gerekiyor?
Top Bottom