Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

CNC vs aşçılık hangisi iyidir?

Selam arkadaşlar cnc mezunuyum yurt dışına gitmek istiyorum ileride kendimi geliştirip ama bir yandan aşçılık mesleğide cazip geliyor sevdiğim için sizce hangisini yapmalıyım aşçılık olarak uzak doğu mutfağında iki iş buldum CNC olarakta çizim derslerinde ve kodlama da sınıf birincisiydim çok...
  2. Lee-Mi-Hyun

Bu meslek yapılır mı? (Uzak doğu mutfağı)

Arkadaşlar sushico firmasından aşçı yardımcısı olarak iş teklifi aldım sizce bu iş mantıklı mı? Uzak Doğu yemeklerini çok seven biriyim. Maaş 30k veriyorlar yol parası ve yemek var özel sigorta var gideyim mi?
  3. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu iş yapılır mı? ( Mutfak )

Arkadaşlar sushico firmasından aşçı yardımcısı olarak iş teklifi aldım sizce bu iş mantıklı mı? Uzak Doğu yemeklerini çok seven biriyim. Maaş 30k veriyorlar yol parası ve yemek var özel sigorta var gideyim mi?
  4. Lee-Mi-Hyun

Dünya mutfağı ws Asya mutfağı

Merhabalar bu iki mutfaktan hangisinde çalışmak daha mantıklı sizce asya mutfağına ilgim var ama bilemedim doğrusu.
  5. Lee-Mi-Hyun

Uzak Doğu aşçılığı yapılır mı?

Selam arkadaşlar, uzun zamandır kafama göre iş arıyordum ve bir restaurant ta iş buldum, çalışma saati 9 saat ve en az 6 ay çalışma şartı isteniyor, çalışma saati 13.30 - 23.00 arası, uzun süreli çalışmada yurt dışı imkanı da var deniliyor, yer evime yakın, mutfak ta elim yatkın yemek yapmayı...
  6. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu işlerden hangisine girmek mantıklı?

Arkadaşlar 26 yaşındayım 5-6 yıllık fitness spor geçmişim var 10 sene civarı mobilya üretim dağıtımında çalıştım (kendi işimiz) ancak artık yeni bir işe girmek istiyorum lise mezunuyum. Makine teknolojisi haydarpaşa CNC alanını birincilikle bitirdim ama o mesleği yapmadım aradan 6-7 yıl geçti...
  7. Lee-Mi-Hyun

xiaomi kulaklığım kaybettim (rip)

beyler sabah işten gelirken servisten indim birde baktım kulaklık kutusu yok sadece tek bi tane kulaklık duruyor dedim eyvah, servise binince vardı uyumuştum herhalde o ara düştü cepten, yıllarca bana hizmet eden 120 tl ye aldığım kulaklık gg olsu anı olarak teki kaldı:( not : servis yabancıydı...
  8. Lee-Mi-Hyun

kız kardeşe hediye önerisi

beyler 10 yaşındaki kız kardeşime hediye almam lazım öneri yapar mısınız
  9. Lee-Mi-Hyun

laptop arecoil.hphoenix diye bir siteye girmeye çalışıyor

laptop arecoil.hphoenix diye bir siteye girmeye çalışıyor virüs programı engel oluyor vürüs müdür?
  10. Lee-Mi-Hyun

Mevduat için banka önerisi

aklımda odea bank var 180 gün %34 veriyor
  11. Lee-Mi-Hyun

Direksiyon seti sürüşü geliştirir mi?

Arkadaşlar resimdeki bu seti aldım, 26 bine maal oldu sizce bu set sürüşümü geliştirir mi? Ehliyetim var ancak deneyim yok gibi bir şey oyun olarak Rally çok hoşuma gidiyor ancak hiç indirip denemedim yapamam diye korkmuyor değilim, set olarak el freni eksik sadece.
  12. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu işe girmek mantıklı mı?

Arkadaşlar CNC bölümü mezunuyum ve mesleğimle ilgili bir tanıdığın akrabanın iş yerinden teklif geldi yer eyüp taraflarında benim oturduğum yerden gitmem için 2 ayrı araca binmem gerekiyor, yol parası aylık 1000 tutuyor ve yol 1 saat falan sürüyor sabah 8.5 akşam 6.5 iş saati cumartesi yarım gün...
  13. Lee-Mi-Hyun

Bunlar kafayı yemiş...

günün tek güzel haberi buymuş arkadaşlar:D
  14. Lee-Mi-Hyun

Bu kelime hakaret midir?

Arkadaşlar koyunlardan biri bugün bana adımdan dolayı bunları söyledi dedikleri suç oluşturuyor mu? Kratos oyun karakteri diyorum küfür ediyor:D
  15. Lee-Mi-Hyun

Tahlil Verilen Doktor Dışındaki Doktara Kontrol İçin Gidilebilir mi?

Arkadaşlar devlette ortopediye gittim tahlil verdim ancak başka doktora denk geldim. Kontrol için bakar mı? Yoksa aynı doktora mı gitmem gerekiyor?
  16. Lee-Mi-Hyun

Telefon operatör tavsiyesi.

Arkadaşlar Turkcell kullanıyorum iyice soğudum 1 aylık faturam olmasına rağmen hat kapatıyorlar başka operatörlere geçmek istiyorum hangisini önerirsiniz.
  17. Lee-Mi-Hyun

sürücü kursu hocasına hangi hediyeyi alayım sizce?

Arkadaşlar sınavı tekte geçtim ancak hocanın çok yardımı oldu öğretme konusunda, bir hediye almak istiyorum, sizce nasıl bir hediye almalıyım? bütçem 200-300 en fazla.
  18. Lee-Mi-Hyun

bu garanti firması güvenilir mi?

bu firma hakkında bilgisi olan var mı? 100 tl ucuza aldım saati sizce geri yollayayım mı?
  19. Lee-Mi-Hyun

Bu iki akıllı saatten hangisini alayım?

Huawei gt Runner diğeri Huawei fit 2 modeli , aralarında 600-700 fark var, yoğun fitness yapıyorum sizce hangisini almama mantıklı olur?
  20. Lee-Mi-Hyun

huawei fatura yoksa garantiye girer mi

akıllı saat alacağım garantisi var ancak faturası yok garanti kabul eder mi faturasız cihazı huawei Türkiye garantili
Top Bottom