Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Hangi Sanatçı/Sanatçıların Konserine Gitmek İsterdiniz?

Merhaba forum üyeleri arkadaşlarımla birlikte anket'te bıraktığım sanatçı/sanatçıların birinin konserine gitmeyi planlıyoruz genel olarak çoğunun şarkılarını dinledim ve şarkılarını beğeniyorum ama kararsız kaldım siz olsanız hangi sanatçının konserine gitmek isterdiniz merak ettim?
  2. Ellie Williams

Arkadaşıma Hediye Olarak Ne Alabilirim?

Merhaba yılbaşı hediye olayları fln var sınıf içinde, banada erkek bir arkadaşım çıktı hediye almam gereken çocuk dyinglight fln oynuyor genel olarak bilgisayar oyunları seviyor hediye olarak ne alabilirim sizce?
  3. Ellie Williams

Abdullah Abi Neden Bazı Siteler İle Sistem Yapmıyor

Abdullah abi neden gamegaraj, teknobiyotik ve sinerji gibi siteler ile sistem yapmıyor?
  4. Ellie Williams

Hopi Paracıklarımı Değerlendirebilirmiyim?

Merhaba bende 10 paracık var ama dükkan bölümünde steam olmadığı için kullanamıyorum bu paracıkları değerlendirme şansım varmı ?
  5. Ellie Williams

Fransa Çok Kötü Bir Ülkemi ?

Altta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum. 🙄🙄
  6. Ellie Williams

Inca Klavyem Gönderilirmi ?

Merhaba Inca çarkından bu klavye çıktı gönderirlermi acaba ?
  7. Ellie Williams

Bilgisayar Konusunda Yardım Edebilirmisiniz

Merhabalar yakın bir zamanda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bir sorun var yavaştan üniversite yaklaşıyor ve ortalama 4 sene başka şehirde yaşıyacağım bu süreçte bana bir laptop lazım ödevler olsun arada oyun falan ama adamakıllı 1650ti laptoplar 7000 TL civarı...
  8. Ellie Williams

Neden Üç Tane Mercedes Var

Merhaba bugün Recep tayyip erdoğan bildiğiniz üzere Antalyaya geldi bende onu görme fırsatı yakaladım ve bir şey garibime gitti 3 tane aynı marka model Mercedes vardı bunun anlamı nedir acaba? Bunun neden olduğu birisi tarafından bana soruldu bir cevap vermeliyim.
  9. Ellie Williams

Hediye Önerisi Alabilirmiyim

23 yaşında bir kıza hediye olarak ne alınabilir.
  10. Ellie Williams

Türkiye Katar'a Çevik Kuvvet Gönderiyor

TBMM Dışişleri Komisyonu'nda kabul edilen ‘Niyet Mektubu’na göre Türkiye, 2022 Dünya Kupası sırasında güvenlik sağlamak için Katar'a suç ve terörle mücadele' göreviyle çevik kuvvet ekibi gönderecek. Düzenleme tepki gösteren CHP'li Utku Çakırözer, "Katar neden özel güvenlik şirketlerine değil de...
  11. Ellie Williams

İlaçlatma Hakkında 1 2 Soru Merak Ediyorum ?

Merhaba evde yakın zamanda çok fazla hamamböceği olduğu için ilaçlatmayı düşünüyoruz dumanlı şekilde evdeki teknolojik aletlere bir zararı olurmu ? Evde kedi var onun ne zaman eve girmesi lazım bunun hakkında bilgisi olan varmı ?
  12. Ellie Williams

Kız Sevdim Sevgili Olduk Aldattı

Bir kız sevdim sevgili olduk kız beni aldattı moralim bozuk 🚬
  13. Ellie Williams

Erdoğanın Cağrısına Kulak Veren Bir Vatandaş

Böyle bir konu açıcağım aklıma gelmezdi fgsdhhf 😅😅😅😅
  14. Ellie Williams

Devlet Mafya İlişkilerinin Araştırılması Oylar İle Red Edildi

Normalde bu tarz konular açmam ama merak ettim gerçekten görüşlerinizi.
  15. Ellie Williams

Türkiye'den Hindistana Kovid-19 Yardımı

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınından etkilenen ülkelerden Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye tıbbi yardım malzemesi taşıyan askeri uçaklar, Ankara'dan havalandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, Türk Kızılay ve Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 9 milyon 181 bin 789...
  16. Ellie Williams

Ekrem Imamoğlu Bir Kadının Ölümüne Sebep Oluyordu !!!

Şok Şok Şok Ekrem imamoğlu bir kadını öldürüyordu ( !!! ) Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto edildi. Protestocular önce İmamoğlu'nun koruma aracına ardından da makam...
  17. Ellie Williams

Akparti Yüzünden Intihar Eden Genç

Ben bir şey demek istemiyorum yorumu size bırakıyorum. Ekşi ; https://www.tamgaturk.com/mobil/haber/24-yasindaki-bir-genc-akpye-isyan-ettigi-bir-mesaj-yayimlayarak-intihar-etti-31196.html
  18. Ellie Williams

Csgo Yatırım Kasası İçin Tavsiye İstiyorum

Merhabalar 3.5 aydır operasyon için uğraşıyorum bir sürü kasa biriktirdim parçalanmış ağ operasyonundaki gibi kasanın yüksek seviyelerine çıkmasını bekledim ama çıkmadı aksine 8 TL seviyelerinden 4.70 TL seviyelerine geriledi Operasyon sonu 10 15 TL civarlarında satarım dedim ama oda olmadı...
  19. Ellie Williams

Kedim Üzerime İşedi Help Me

Merhabalar 1 saat önce kedim koluma ve yastığa işedi o.O2 ondan sonrada gitti poşete işedi kızgınlık döneminde belki normaldir ama başka bir sorunu olabilirmi acaba eve alalı 6 7 ay oldu sadece ilk geldiği gün halıya yaptı 2 ay öncede kızgınlık döneminde poşete.
  20. Ellie Williams

Dini Sömürgeye Uğramış Toplumlar

Bir Toplum nasıl dini sömürgeye uğrar ?
Geri